Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 03, 15:06)
Kai pirksi fotika gerai pagalvok, nelabai patariu pirkti "kit" su tuo 18-55mm objektyvu...Wicked pirko atskirai "body" ir susirado objektyva berods Canon 17-85mm IS USM, uz gera kaina labai. Paklausinek jos.

QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 15:46)
As ir mastau pirkti body Canon XTI ir po to objektyva atskirai.

as savo Canon XTi pirkau per Ebay, is Sunshine Shop, ne bidinau, bet tiesiog susiradau gera deal'a ir nusipirkau is karto.... kainavo man tas malonumas $1300 su atsiuntimu jau bigsmile.gif
iejo:
- Canon XTi body
- Canon EF-S 17-85MM f4-5.6 IS USM
- 2GB Compact Flash Memory Card
- Compact Flash USB Memory Card Reader
- 67mm 3 Piece Filter Kit (UF, PL ir FD filtrai)
- Soft Carrying Case
- Heavy Duty Aluminum Hard Case
- Tripod
- Deluxe Lens Optics Cleaning Kit
manau, kad gana neblogai nuskilo.... bigsmile.gif gal.... g.gif
Atsakyti
Nu jus ir kokiu greiciu prirasot blink.gif Nebespeju skaityt g.gif

Tai kaip suprantu - gyvunai dabar "tik ka iskepti"?
Atsakyti
Aš nekeptą unsure.gif Čia vadinas šiandienykštis, o gyvūnas galų gale fotosesijos neištvėrė, tai teko narvan atgal sudėt biggrin.gif

user posted image

vaizdas nuotraukoj kokius n kartų didesnis už originalų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 balandžio 2007 - 13:51
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 04, 13:50)
Aš nekeptą  unsure.gif Čia vadinas šiandienykštis, o gyvūnas galų gale fotosesijos neištvėrė, tai teko narvan atgal sudėt biggrin.gif

user posted image

vaizdas nuotraukoj kokius n kartų didesnis už originalų  cool.gif

O gal pabandyk siek tiek daugiau vietos palikti, tam daiktui, kuriame jis yra g.gif
Atsakyti
Nebandysiu jau - turiu ir anokių versijų , bet nelimpa (na kad šita labai liptų irgi nepasakysiu, bet išrinkau ją, o žvėries iš naujo nekamuosiu ir streso nevarysiu - ne puodelis čia biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 04 04, 08:03)
manau, kad gana neblogai nuskilo....  bigsmile.gif gal....  g.gif

Wicked, geriau ir buti negali thumbup.gif Tikrai thumbup.gif Uz viska ka tu cia surasei, tai super thumbup.gif Ar naudoji filtrus? As nusipirkau alia dar nepanaudojau doh.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 04, 13:14)
Tai kaip suprantu - gyvunai dabar "tik ka iskepti"?

Niu taip atrodo... ax.gif Tau turetu buti paprasciau, kai tokia auksaplauke grazuole namie turi wub.gif As va i kiema einu varliu ieskoti, bet dar nerandu lotuliukas.gif O kaimynu kates jau matet, kokios nutriususios... unsure.gif biggrin.gif Nezinau nezinau, kaip cia sikart sudalyvausiu...gal prie ezero nusiausiu anciu pasaudyt g.gif bigsmile.gif

Karbyne, koks fainulka wub.gif Truputi ryskumo daugiau noretusi ir nosis vienoj vietoj isdegusi per daug...ir dar viena akyte nelabai gerai matosi. Zodziu apsvietimas nelabai tikes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 balandžio 2007 - 16:13
Exposure Time 1/60s, F-Stop f7.1, Focal Length 7.4mm, uzdejau remelius nieko daugiau.
user posted image
user posted image

Laukiu kritikos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 balandžio 2007 - 16:39
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 04, 16:12)
Karbyne, koks fainulka wub.gif  Truputi ryskumo daugiau noretusi ir nosis vienoj vietoj isdegusi per daug...ir dar viena akyte nelabai gerai matosi. Zodziu apsvietimas nelabai tikes unsure.gif

Nosis purvina jei apie tai blush2.gif O dėl ašvietimo jep - sutinku, ale mat jį bala - ir taip žviegt pradėjus buvo lotuliukas.gif Daugiau ryškumo išgaut tiesiog nesigavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 balandžio 2007 - 16:49
QUOTE(bite maja @ 2007 04 03, 23:24)

Oi dievuleliau koks grozis wub.gif wub.gif nu gal kada nors ismoksiu ir as verysad.gif
Atsakyti
Kitas - tėvas biggrin.gif Su PS mažinta ir apibrėžta.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 balandžio 2007 - 17:42
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 04, 09:41)

Geras kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 04, 18:41)

user posted image

Nu malačius, tu, Karbyne thumbup.gif . Super nuotraukytė: ir kompozicija, , ir spalvytės, ir gan profesionaliai atrodo ax.gif . Fain.
O aš kaip gailiuosi doh.gif , ką tik grįžau iš draugės, pas kurią- kalnai gyvūnėlių: papūgų, žuvyčių, vėžliukų....ir neturėjau fotiko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 04, 17:39)
Exposure Time 1/60s, F-Stop f7.1, Focal Length 7.4mm, uzdejau remelius nieko daugiau.
user posted image
user posted image
Laukiu kritikos blush2.gif

Puiki mamyte, tuoj atsiras mūsų tikrieji fotografai, pasakys nuomonę apie tavo fotkes. Man asmeniškas kažkas nepatinka blush2.gif , o kadangi esu visai lieva fotografė, su dar lievesniu fotiku ir su absoliučiu skonio neturėjimu unsure.gif , tai net nežinau kas tavo fotkėse ne taip. Rožė kokia tais nukarpyta, rėmukai tie dekoratyviniai manęs tai visai nevež blush2.gif , net rožės spalva man nelabai blush2.gif . Sorry, nepyk. Gal mūsų tikriesiems tavo foto net labai tiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 balandžio 2007 - 19:22