Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:16)
oi, californiagirl, neilga cia ta kelione - keleta valandu jauciu ir vietoj mirksiukas.gif dar duociau ir 70-200mm isbandyt, miesto grozybes parodytume mirksiukas.gif

Nu gal koki 10 val. g.gif Toloka.... unsure.gif Bet labai faina butu ax.gif

O jus ir 70-200mm turit? As kaip tik ji apziurineju kaip sekancia savo preke hihihi.gif Ar ta turit- Canon 70-200mm F4 L IS USM? Kaip L klases gana normali kaina ir atsiliepimai geri. Kaip tau paciai jis patinka? Turi ir macro, atrodo ar ne???

Mergina, antrasis paukstuko variantas man patinka thumbup.gif
Dzineru, net labai labai wub.gif tavo paukstelis melyna uodega thumbup.gif
Atsakyti
Mergina, Californiagirl aciu 4u.gif Paukstelis -Blue Jay 4u.gif Ju ir palei musu namus skraido,tik sunku priarteti prie ju. O nuotraukoje pagautasis,tai is zoologijos sodo 4u.gif

Jus kalbat apie objektyvus ,o as i atimti sau viska dedu, nes tikiu,jau kita menesiuka pirksiu nauja zaisliuka.
tik va jus rasot,kad to standartinio objektyvo 55mm nenaudojat. O kokiu dazniausiai fotografuojat( atlikdamos namu darbus ir zmones? )
Papildyta:
Mergina, grazios nuotraukos ,man patinka wub.gif
Tiesa,tik sugrizus puslapiu atgal pastebejau jas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 03 balandžio 2007 - 19:20
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 03, 19:07)
Nu gal koki 10 val. g.gif  Toloka.... unsure.gif  Bet labai faina butu ax.gif

O jus ir 70-200mm turit? As kaip tik ji apziurineju kaip sekancia savo preke hihihi.gif  Ar ta turit- Canon 70-200mm F4 L IS USM? Kaip L klases gana normali kaina ir atsiliepimai geri. Kaip tau paciai jis patinka? Turi ir macro, atrodo ar ne???

as irgi sakau, kad faina biggrin.gif

turim mes, tik ne IS. matai, man patinka viskas, kad daugiau nei 50 - 70mm, na nematau as pasaulio per placiakampus objektyvus nors tu ka. telezumas nera musu kasdieninis objektyvas. jis DIDELIS, SUNKUS ir siaip po miesta jo nepasinesiosi. reikia geru salygu fotografuojant, nes del palyginti tamsus, o kadangi sunkus, tai rankos sudreba (siuo atveju manau IS labai praverstu). bet jo as irgi neparduociau.
beja, reikia ir wyshniaus nuomones paklausti. jis, kaip placiakampiu megejas, pamines tau sito objektuvo minusu mirksiukas.gif

Mergina
- thumb_yello.gif
Atsakyti
Tas pats Blue Jay, tik kitas kadras. Dar sitai auto levels padariau ir pasharpinau. Ka manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 20:19)
Tas pats Blue Jay, tik kitas kadras. Dar sitai auto levels padariau ir pasharpinau. Ka manot?

man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 20:19)

user posted image

Man ir sita labiau netgi nei ana mirksiukas.gif thumbup.gif

Aciu, bet nemanau, kad jos tokios idealios ax.gif Ir pastebejau, va tokios labai paprastos ir neieskotos foto geriau gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Dzineru, antrasis pausktukas puikiai atrodo thumb_yello.gif

Wyshniuk, koks tavo siaip kasdieninis objektyvas, kuris dazniausiai prisuktas ant fotiko buna??? Idomu pasidare blush2.gif kiek suprantu jus ju daug turit, bet turbut nekaitalioji kiekviena diena g.gif

Dzineru, as daugiausiai fiksuota 50mm naudojau iki siol. Dabar neseniai nusipirkau zoomini 17-70mm su macro galimybem, tai kokias 2 savaites su tuo ir fotkinu, nes einam i lauka, vis kokias geles uzsimanau pafotkinti... biggrin.gif Jei tektu pasilikti viena is dvieju nezinau kuri rinkciaus...sunku butu unsure.gif doh.gif Mano zoominis irgi gana "sharp", kol kas nusiskundimu neturiu.
Kai pirksi fotika gerai pagalvok, nelabai patariu pirkti "kit" su tuo 18-55mm objektyvu...Wicked pirko atskirai "body" ir susirado objektyva berods Canon 17-85mm IS USM, uz gera kaina labai. Paklausinek jos. O siaip jei rinktis zoomini ir gana prieinama kaina, tai drasiai rekomenduociau savo sigma 17-70mm F2.8-4.5 macro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 balandžio 2007 - 23:06
Dzineru,labai labai grazus paukstukas!O tu cia taip stipriai prizoominai?ryskumas sakyciau liuks.
Karbyne,as buc palikus ta vidini tik remeli,bet karve super!
Rimulkos didziasnapis patiko thumbup.gif:
ir voras labai...[as kai ju myletoja,tai man jis net labai labai..]
Papildyta:
Elina,tavo sunekai super!ir bespalviskumas man patiko[tiesa,su spalvom man nerodo..]
Mergina,tavo paukstukas apkirptas ir su tuo sapeliu man labai gerai ziurisi!!
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 03, 23:06)
Wyshniuk, koks tavo siaip kasdieninis objektyvas, kuris dazniausiai prisuktas ant fotiko buna??? Idomu pasidare blush2.gif  kiek suprantu jus ju daug turit, bet turbut nekaitalioji kiekviena diena g.gif

oi californiagirl, kasdieninis tas, kuris ant fotoaparato uzdetas biggrin.gif na siaip, namie uzdetas 50mm, jei kazkur einu salia namu uzdetas 85mm (dabar), bet pasiimu 50mm ir 100mm. jei vaziujam i miesta, meeta ar kur siaip pasivaiksciot ilgesniam laikui, isidedam ir 17-40mm. nu o atostogom tai deduosi ir telefoto bigsmile.gif dabar dar ieskom 24-70mm, nes MB labai tokio zoomo trukta (tas butu jam nenuimamas) ir dar jis apie 35mm svajoja, nes kokybe nuotrauku tai blink.gif as apakus.
zodziu kaitaliojam mes juos kai tik netingim smile.gif

Dzineru, as taip pat patariu pirkti body only, o objektyvo pasiieskoti iskart kokio noretum, bet geresnes kokybes g.gif
Atsakyti
Aciu, Californiagirl labai labai uz atsakyma 4u.gif As ir mastau pirkti body Canon XTI ir po to objektyva atskirai. Aciu uz patarimus 4u.gif

Aciu Wyshnia 4u.gif

Zuvialia, mano muiline nesizoomina daug tik 3 kart.Prie paukstuko arti pasiseke prieiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 03 balandžio 2007 - 23:52
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 23:46)
Aciu, Californiagirl labai labai uz atsakyma 4u.gif As ir mastau pirkti body Canon XTI ir po to objektyva atskirai. Aciu uz patarimus 4u.gif

Aciu Wyshnia 4u.gif

Zuvialia, mano muiline nesizoomina daug tik 3 kart.Prie paukstuko arti pasiseke prieiti biggrin.gif

o kelintas cia g.gif

jau radau doh.gif 400...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 balandžio 2007 - 00:07
oi, kiek jūs čia per vakar pridėjot biggrin.gif

Mergina, man antras variantas paukščiuko labai patinka thumbup.gif

Dzineru, man tavo paukštukas labai čiki thumbup.gif nors antroji nuotrauka man šiek tiek tamsoka (ar čia pas mane kompas taip rodo g.gif ), bet apkarpyta labai gerai thumbup.gif šiaip tai abu variantai man patinka.

Elina, įdėjau tavo nespalvotus šunėkus į konkursą. sakykit, ką norit, bet BW gražiausiai atrodo.

Konkursas

Atsakyti