Gal kas zino, kaip su ps pasalinti ka nors? na kaip jus ten kokias dulkes pasalinat ar dar kazka?
Sita geriau ziurisi...
"Svarios mano plunksnos"
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 03, 18:54)
Gal kas zino, kaip su ps pasalinti ka nors? na kaip jus ten kokias dulkes pasalinat ar dar kazka?
Sita geriau ziurisi...
"Svarios mano plunksnos"
Sita geriau ziurisi...
"Svarios mano plunksnos"
zymiai geriau
Mergina, antrasis variantas Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:08)
Mergina, antrasis variantas Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna
Va todel ir klausiau kaip ji su ps panaikinti, nes as nemoku...
oi, californiagirl, neilga cia ta kelione - keleta valandu jauciu ir vietoj dar duociau ir 70-200mm isbandyt, miesto grozybes parodytume
Karbyne - grazi tavo karvyte, bet remeliai tai irgi ne mano skoniui man kazkaip remeliai turi buti arba juosi, arba balti, issimtinais atvejais pasteliniu spalvu, nes kitaip i juos labai daug demesio kreipiasi, o ne i nuotrauka
rimulka, aciu sveika i seima grizus patinka tavo pelikanas
Elina - suniukams truputi ryskumo truksta ir tu ta nuotrauka karpei? paziurek kiek pas tave bits/channel (image>mode), jei ka, daryk 8 turetu remus deti bet siaip man pats momentas geras
Mergina man noretusi kai jau iskirpta, kad paukstis ne per centra eitu. kaip ten ta yra tiju kazko taisykle o siaip tai
idomu ka sillwio per sekmadieni nufotografavo... juk zadejo daug gerviu
Papildyta:
o man nekliuna
Karbyne - grazi tavo karvyte, bet remeliai tai irgi ne mano skoniui man kazkaip remeliai turi buti arba juosi, arba balti, issimtinais atvejais pasteliniu spalvu, nes kitaip i juos labai daug demesio kreipiasi, o ne i nuotrauka
rimulka, aciu sveika i seima grizus patinka tavo pelikanas
Elina - suniukams truputi ryskumo truksta ir tu ta nuotrauka karpei? paziurek kiek pas tave bits/channel (image>mode), jei ka, daryk 8 turetu remus deti bet siaip man pats momentas geras
Mergina man noretusi kai jau iskirpta, kad paukstis ne per centra eitu. kaip ten ta yra tiju kazko taisykle o siaip tai
idomu ka sillwio per sekmadieni nufotografavo... juk zadejo daug gerviu
Papildyta:
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:08)
Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna
o man nekliuna
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:16)
Niu ką padarysi, kad tas mano skonis kitoks Niu nemėgstu aš juodos, jau kažkur rašiau anksčiau, kad į ją mažiau dėmesio kreiptųsi - tikrai ne, o balta - na šitam forume atrodytų kaip cituojamoj žinutėj Aš namie nuotraukas kai rėminu (ta prasme pasikabinimui ant sienos) irgi apačioj dedu spalvotą pagrindą - ne baltą ir ne juodą. Tiesa - būna ir pastelinį Bet čia - na tiesiog toks užmanymas - kam tiko kam ne...
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:16)
Nebetersiu ir as temos
Dabar tikiuosi gerai?
Hm, kiek aš pamenu tai pagal kažkokią taisyklę, kai yra judesys, tai vietos daugiau paliekama toj pusėj į kurią judama. Ir pamenu dar viena fotopamokų saite skaitytą taisyklę - "pamirškite visas taisykles" Taigis ...
"Pažaidžiau" su Elinos šunėkais (ale pati matau trūkumų savo niekdarbiuos -peršarpinta )
kad labai neteršt rezultatati va čia
spalvota
juodai - balta
dar viena
Šiap mano galva tikrai gera foto - pagaut taip dūkstančius ne kožnas mokėtų. Aš kol kas nieko tokio nebandžiau
"Pažaidžiau" su Elinos šunėkais (ale pati matau trūkumų savo niekdarbiuos -peršarpinta )
kad labai neteršt rezultatati va čia
spalvota
juodai - balta
dar viena
Šiap mano galva tikrai gera foto - pagaut taip dūkstančius ne kožnas mokėtų. Aš kol kas nieko tokio nebandžiau
Karbyne, gis sakau, cia tik mano nespalvotam skoniui netinka
Mergina, o pabandyk kitoj pusej vietos daugiau palikti paukstukas kaip tik, kad kairej daugiau butu
as labai norejau su Merginos paukstuku pazaisti, nes man tai labai faina nuotrauka, bet nebebera
Mergina, o pabandyk kitoj pusej vietos daugiau palikti paukstukas kaip tik, kad kairej daugiau butu
as labai norejau su Merginos paukstuku pazaisti, nes man tai labai faina nuotrauka, bet nebebera
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:43)
Karbyne, gis sakau, cia tik mano nespalvotam skoniui netinka
Istryniau, nes vis kazkas negerai bet tam ir mokomes gi Beja, pataisiau ankstesni posta ir nuoroda idejau i kita paukstuka
http://s118.photobuc...traukos0411.jpg
Pasiskundziau,kad remu nededa, o dabar vel zaidziu ir deda
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:56)
Pasiskundziau,kad remu nededa, o dabar vel zaidziu ir deda
Ogo, koks grazus
Cia dar siandienines foto
"toks gyvenimas..."
"dziaugiames jura"
"Susimastymas..."
Kritika ir patarimai nepamaisys