Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal kas zino, kaip su ps pasalinti ka nors? g.gif na kaip jus ten kokias dulkes pasalinat ar dar kazka? g.gif

Sita geriau ziurisi... smile.gif

"Svarios mano plunksnos"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 03 balandžio 2007 - 17:58
QUOTE(Mergina_ @ 2007 04 03, 18:54)
Gal kas zino, kaip su ps pasalinti ka nors? g.gif  na kaip jus ten kokias dulkes pasalinat ar dar kazka? g.gif

Sita geriau ziurisi... smile.gif

"Svarios mano plunksnos"
user posted image

zymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
Mergina, antrasis variantas thumbup.gif Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:08)
Mergina, antrasis variantas thumbup.gif  Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna 4u.gif

Va todel ir klausiau kaip ji su ps panaikinti, nes as nemoku... ax.gif
Atsakyti
oi, californiagirl, neilga cia ta kelione - keleta valandu jauciu ir vietoj mirksiukas.gif dar duociau ir 70-200mm isbandyt, miesto grozybes parodytume mirksiukas.gif

Karbyne - grazi tavo karvyte, bet remeliai tai irgi ne mano skoniui ax.gif man kazkaip remeliai turi buti arba juosi, arba balti, issimtinais atvejais pasteliniu spalvu, nes kitaip i juos labai daug demesio kreipiasi, o ne i nuotrauka blush2.gif

rimulka, aciu 4u.gif sveika i seima grizus ax.gif patinka tavo pelikanas 4u.gif

Elina - suniukams truputi ryskumo truksta ir tu ta nuotrauka karpei? paziurek kiek pas tave bits/channel (image>mode), jei ka, daryk 8 turetu remus deti g.gif bet siaip man pats momentas geras thumbup.gif

Mergina man noretusi kai jau iskirpta, kad paukstis ne per centra eitu. kaip ten ta yra tiju kazko taisykle ax.gif o siaip tai thumbup.gif

idomu ka sillwio per sekmadieni nufotografavo... juk zadejo daug gerviu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:08)
Tik tas sapukas pirmam plane i akis kliuna 4u.gif

o man nekliuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:16)
Karbyne - grazi tavo karvyte, bet remeliai tai irgi ne mano skoniui ax.gif man kazkaip remeliai turi buti arba juosi, arba balti, issimtinais atvejais pasteliniu spalvu, nes kitaip i juos labai daug demesio kreipiasi, o ne i nuotrauka blush2.gif

Niu ką padarysi, kad tas mano skonis kitoks biggrin.gif Niu nemėgstu aš juodos, jau kažkur rašiau anksčiau, kad į ją mažiau dėmesio kreiptųsi - tikrai ne, o balta - na šitam forume atrodytų kaip cituojamoj žinutėj wink.gif Aš namie nuotraukas kai rėminu (ta prasme pasikabinimui ant sienos) irgi apačioj dedu spalvotą pagrindą - ne baltą ir ne juodą. Tiesa - būna ir pastelinį smile.gif Bet čia - na tiesiog toks užmanymas - kam tiko kam ne... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 18:38
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:16)
Mergina man noretusi kai jau iskirpta, kad paukstis ne per centra eitu. kaip ten ta yra tiju kazko taisykle ax.gif o siaip tai thumbup.gif

Nebetersiu ir as temos blush2.gif

Dabar tikiuosi gerai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 03 balandžio 2007 - 18:53
Hm, kiek aš pamenu tai pagal kažkokią taisyklę, kai yra judesys, tai vietos daugiau paliekama toj pusėj į kurią judama. Ir pamenu dar viena fotopamokų saite skaitytą taisyklę - "pamirškite visas taisykles" biggrin.gif Taigis ... smile.gif

"Pažaidžiau" su Elinos šunėkais (ale pati matau trūkumų savo niekdarbiuos -peršarpinta biggrin.gif )

kad labai neteršt rezultatati va čia
spalvota

juodai - balta

dar viena

Šiap mano galva tikrai gera foto - pagaut taip dūkstančius ne kožnas mokėtų. Aš kol kas nieko tokio nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 18:50
Karbyne, gis sakau, cia tik mano nespalvotam skoniui netinka mirksiukas.gif

Mergina, o pabandyk kitoj pusej vietos daugiau palikti mirksiukas.gif paukstukas kaip tik, kad kairej daugiau butu ax.gif
as labai norejau su Merginos paukstuku pazaisti, nes man tai labai faina nuotrauka, bet nebebera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 03 balandžio 2007 - 18:52
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 03, 18:43)
Karbyne, gis sakau, cia tik mano nespalvotam skoniui netinka mirksiukas.gif

Mergina, o pabandyk kitoj pusej vietos daugiau palikti mirksiukas.gif paukstukas kaip tik, kad kairej daugiau butu ax.gif
as labai norejau su Merginos paukstuku pazaisti, nes man tai labai faina nuotrauka, bet nebebera unsure.gif

Istryniau, nes vis kazkas negerai blush2.gif bet tam ir mokomes gi smile.gif Beja, pataisiau ankstesni posta ir nuoroda idejau i kita paukstuka smile.gif

http://s118.photobuc...traukos0411.jpg
Atsakyti
Pasiskundziau,kad remu nededa, o dabar vel zaidziu ir deda bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 04 03, 18:56)
Pasiskundziau,kad remu nededa, o dabar vel zaidziu ir deda bigsmile.gif

Ogo, koks grazus blink.gif

Cia dar siandienines foto smile.gif

"toks gyvenimas..."
user posted image

"dziaugiames jura"