Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(rimulka @ 2007 04 03, 15:21)
noriuuuuu i kaimaaaa  cry.gif

vaziuosiu seses zirgu fotkint i Riese, gal nori prisijungt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 04 03, 14:21)
noriuuuuu i kaimaaaa  cry.gif

aššš ir kiaulę turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu bite maja - tikrai grazi nuotraukyte, bet ir kitu daug graziu buvo thumbup.gif O as nespejau nei sudalyvauti, nei prabalsuoti blush2.gif sveciai uzgriuvo, tai ne tik fotiko nepaimu, bet ir prie kompo prieiti laiko nebelieka doh.gif
Gyvuno matyt irgi nespesiu pagauti, bet po to pasizadu pavyzdingai namu darbus daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Karbyne nu tikrai saunios foto. Man antroji thumbup.gif
O cia tavo karve, arkliukas ir kiaule? Ta prasme tu augini?
Atsakyti
Nea, Kaune nelabai patogu su karvėm unsure.gif Bet ir karvę ir arkliuką kartais aplankom biggrin.gif Auginu aš mažesnio kalibro - jūrų kiauliukus (tris ) ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 15:38
QUOTE(Elina @ 2007 04 03, 13:22)
Karbyne blink.gif , kokia nereali karvė wub.gif  thumbup.gif
Mano nekonkursinis darbelis doh.gif . Ką tik pagavau savo šunis besikapojančius biggrin.gif
user posted image

Elina, o kodel ne konkursinis????? Man labai fainas, tikroviskas, gyvenimiskas kadras pagautas thumbup.gif Na ir kas, kad kiek ryskumo truksta, nespalvota visai gerai ziurisi thumbup.gif Man net labai patinka mirksiukas.gif

QUOTE(rimulka @ 2007 04 03, 14:01)
Californiagirl, ziuriu darbuojiesi gerai, nuotraukos tavo tik tobuleja  4u.gif

na, o cia mano gyvunas, sis paukstis didesnis uz mano Gabija, baisu prie jo net arti eit, nes iskart rodo savo charakteri  doh.gif
user posted image

Jatus, aciu uz tokius zodzius, net susigedau blush2.gif Aciu 4u.gif

Tavo pelikanas(turbut pelikanas, ar ne g.gif ) labai gera foto thumbup.gif

Nendrios voriuka pamacius net siurpas per kojas perbego biggrin.gif Labai gera nuotrauka thumbup.gif Turbut labai didziulis tas voras buvo, kad jei net ne su makro objektyvu taip gerai atrodo g.gif thumbup.gif

Wyshnia, dekui uz pasiulyma wub.gif Arciau gyventum tikrai i svecius atvaziuociau ax.gif
Atsakyti
As biski ne i tema, bet gal kas turit fotoprekems nuolaidu kur nors blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš ir ne į temą, bet gal kas pamenat kur tas sąrašiukas kur buvot susirašę kuo fotkinat...neperku, ale vis pasvaigstu apie bent vos rimtesnį paparatą blush2.gif Labai rimtesniam kol kas nei poreikio nei matyt galimybių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 17:18
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 03, 17:03)
Aš ir ne į temą, bet gal kas pamenat kur tas sąrašiukas kur buvot susirašę kuo fotkinat...neperku, ale vis pasvaigstu apie bent vos rimtesnį paparatą  blush2.gif Labai rimtesniam kol kas nei poreikio ne matyt galimybių...

Kas kuo fotografuoja, berods, surasyta buvo antros temos pirmame, antrame puslapiuose g.gif Bet, kad nuo to laiko dar daug zmoniu prisijunge ir nieks tokio saraso nebeveda...
As fotografuoju su Canon 400D, jei idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien su drauge nuvarem prie juros smile.gif Atrodo vejelio nera, bet bangos grazios ir saltukas taip gerokai paspaude unsure.gif

Konkursui:

"Svarios mano plunksnos..."

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 03, 17:19)
Kas kuo fotografuoja, berods, surasyta buvo antros temos pirmame, antrame puslapiuose g.gif  Bet, kad nuo to laiko dar daug zmoniu prisijunge ir nieks tokio saraso nebeveda...
As fotografuoju su Canon 400D, jei idomu mirksiukas.gif

Aišku. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Elina,labai grazi foto pritariu merginoms drinks_cheers.gif Ar atradai kas photshope ne taip,kad remeliu neina uzdeti? As taip pat kazka nuspaudinejau, nebedada man su stroke blush2.gif doh.gif

Pelikanas thumbup.gif

Mergina, grazi foto,tik man ryskumo paukstukui truksta ir noretusi apkarpyti daugiau, na cia tik mano pradedanciosios nieko nenusimancios nuomone biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti