Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Karbynė @ 2007 04 03, 12:22)
Mano nekonkursinis gyvūnas

Karbyne blink.gif , kokia nereali karvė wub.gif thumbup.gif
Mano nekonkursinis darbelis doh.gif . Ką tik pagavau savo šunis besikapojančius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 03, 14:10)

aš pagalvojau, kad pajuokavai  biggrin.gif bet, manau, kad tinka. ir man visai jis patinka.

http://public.fotki....rsas-gyvnunas-/

wub.gif 4u.gif cia vakarykstis mano fotografavimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 03, 13:10)
tongue.gif nu man jis kažkaip nesižiūri...  g.gif

O man žiūrisi tongue.gif Gyvenime kompozicijos pastudijuot tekę - tai kad labai su ja pjautųs - nea tongue.gif O daugiau - aišku skonio reikalas.
Tik va fotografavimo nesimokiau unsure.gif O būt įdomu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 13:30
Mano akiai tinka karvei tas rėmas. Atrodo, kad karvė per langą žiūri hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 03, 13:22)
Mano nekonkursinis darbelis doh.gif . Ką tik pagavau savo šunis besikapojančius biggrin.gif

Elina, nespalvotai fotkinai? Smalsu kaip spalvotai atrodytų rolleyes.gif Gerai pagauti šunėkai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 13:35
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 03, 14:32)
Elina, nespalvotai fotkinai? Smalsu kaip spalvotai atrodytų  rolleyes.gif Gerai pagauti šunėkai  biggrin.gif

Fottkinau spalvotai, bet negražiai spalvos susilieja ir ryškumo negavau, nes šunys lakstė kaip pamišę doh.gif , tai nuėmiau spalvas blush2.gif
Pirminė tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 03, 14:45)
Fottkinau spalvotai, bet negražiai spalvos susilieja ir ryškumo negavau, nes šunys lakstė kaip pamišę doh.gif , tai nuėmiau spalvas blush2.gif
Pirminė tokia
user posted image

Man spalvota geriau ziurisi, tik reikia patamsint ir viskas bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysiu patamsinti, tik tada Barabas (juodasis) dingsta biggrin.gif
Karbyne, bet kaip tau gavosi tokia ryški blizganti karvutė blink.gif g.gif . Nu nereali g.gif . Su PS tvarkei?
Atsakyti
Elina, kokie faini suniukai wub.gif

Karbyne, tavo karve irgi faina, as vis labai noriu arklius nufotografuot, bet nera kur, o man taip patinka jie ax.gif

Californiagirl, ziuriu darbuojiesi gerai, nuotraukos tavo tik tobuleja 4u.gif

Bite-maja, sveikinimai su pirma vieta, man ta piene irgi dideli ispudi paliko, pati noreciau ka nors panasiai nufotografuoti mirksiukas.gif

ai dar Wyshnios melynas vezliukas kaip patiko, saunuole 4u.gif

na, o cia mano gyvunas, sis paukstis didesnis uz mano Gabija, baisu prie jo net arti eit, nes iskart rodo savo charakteri doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 03 balandžio 2007 - 14:11
Atseit patamsinau doh.gif . Nu bet koks absurdas, kažką nusitvarkiau PS, nebegaliu rėmų uždėti doh.gif mad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 03, 14:00)
Karbyne, bet kaip tau gavosi tokia ryški blizganti karvutė blink.gif  g.gif . Nu nereali g.gif .

Su PS rėmą dėjau ir apkarpiau - gal nuo saulutės toks gavos, o ir prižiūrėta biggrin.gif

QUOTE(rimulka @ 2007 04 03, 14:01)
Karbyne, tavo karve irgi faina, as vis labai noriu arklius nufotografuot, bet nera kur, o man taip patinka jie  ax.gif

Turiu ir arklį kažkur, ale jis pas mane ir taip nuotraukose dažnas lotuliukas.gif Reiks paieškot biggrin.gif
Neiškosiu - yra čia pat cool.gif
http://www.supermama...046_0005436.jpg
http://www.supermama...052_0007633.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 03 balandžio 2007 - 14:18
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 03, 14:14)

noriuuuuu i kaimaaaa cry.gif
Atsakyti