Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

Netikslus tas echo, ismatavimai labai priklauso nuo aparato ir nuo gydytojo.
Man 22 savaiciu parode 485g svori, o kita diena del tam tikru priezasciu ejau pakartotinio echo pas kita gine - parode 600g svori.

Mano draugei echo zadejo dideli kudiki (4,6kg), ji pasirinko Cezari, nes yra labai smulkute ir bijojo toki dideli gimdyti. Na ir ka - per Cezari istrauke 3,5kg berniuka ax.gif Echo apsiriko daugiau nei kilogramu cool.gif
Atsakyti
mano klecka svere 36savaiciu ir svere 2800gr, dar paaugsim iki gimdymo fitness4.gif soske.gif
Atsakyti
Man echo darė 33sav 3d ir mažoji svėrė 2400g, tai ginė sakė, kad ji mažutė g.gif
Atsakyti
o as nezinau, kiek mano vaikutis sveria unsure.gif bet kaip idomu butu suzinoti wub.gif Paklausiu savo ginekologes. Idomu ar visi echoskopai nustato svori?
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2008 09 03, 18:06)
o as nezinau, kiek mano vaikutis sveria  unsure.gif  bet kaip idomu butu suzinoti  wub.gif  Paklausiu savo ginekologes. Idomu ar visi echoskopai nustato svori?

nevisi...
Atsakyti
kazkokia nesamone su tais ismatavimais, man su pirmaja visa nestuma sake pagimdysi drambliuka blink.gif , vaisius didelis ir taip toliau. tiksliai nepasake koks svoris na bet jau galvojau kad 5kg!!!! blink.gif . o gime - 3700kg-53cm. visai normalus vaikas, ir jokiu lasiniu nebuvo
dabar mano drauge pagimde. visa nestuma sake kad mazas vaikas. o gime taip pat kaip manoji 3700-53cm
na va kaip buna 4u.gif
Atsakyti
Kuo didesnis nestumas, tuo didesne svorio paklaida ir ji siekia apie 400 gr mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus mergytė sakė sveria apie 1050gr. o berniukas apie 1200gr. Mum 29 sav.
Atsakyti
Musu pilvinukas sveria 1200 g, esam 27 savaiciu ax.gif
Atsakyti
Mums 33 savaitės, o echoskopas rodo 2700g svorį, tačiau aš čia paskaitinėjau ir nusiraminau biggrin.gif -tikrai gali daugiau parodyti .
Atsakyti
musu dvynukai svere pries savaite 2,2 o kitas sake apie 100g daugiau,bet aisku gali buti ir paklaida siokia tokia smile.gif
Atsakyti
Mum 34 savaitės.Mergytė sveria apie 2kg300gr O berniukas apie 2kg.500gr. wub.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti