Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

QUOTE(baikscioji @ 2008 05 06, 19:56)
33 savaite mano lelius svere 2.5 kg. cia antras nestumas.o antras paprastai tai daugiau sako sveria biggrin.gif

sveikos nestukes,
37 savaite, leliuke sveria 2. 871 Kg, gynius sake kad esu pacioje normoje......ir kad jau greitai ji prades leistis zemyn....
pranasauja kad leliuke bus 3.3oo kg ....

nestuke.gif
Atsakyti
Svorio nustatymas ultragarsu turi 10 procentu paklaida.
Iseina, kad nuspeti neisnesiotuko svori lengva (nuo 600g, tai bus 60g paklaida), o jei vaikiukas pernesiotas ar rubuilis, tai jau didele paklaida (4000g +- 400g).
Atsakyti
Kai teko vaikscioti su dukra tai gyditoja pries pat gimdyma pasake kad "kaciuka pagimdysi" doh.gif echo jai tada rode apie 2700g. po keliu dienu gyme grazi mergaite kuri svere 3270g. kaip mergaitei manau pakankamai ax.gif na ir kaip galima tiketi tais echo g.gif bet tai buvo pries beveik 7metus. Dabar laukuosi antra kart pries savaite dare echo sake kad jau dabar lenkaim svoriu bendraamzius ir gymsim didesni blush2.gif na paziuresi ax.gif
Atsakyti
idomumo delei idedu noroda i lentele, kurioje rasite vidutini vaikiuko svori ir ugi pagal savaites, bent siek tiek isivaizduosim koks pupulis pilvely auga smile.gif
http://www.antares.k...ber.html#theme1
Atsakyti
31 savaite mums dare echo ir leliukas svere 1800 ax.gif pagal sita lentele taip ir turi but... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man darė echo 34 savaičių, leliuko svoris - 2,5 kg. Nežinau, didelis jis skaitosi, ar mažas. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif , maniske, tai lenkia 300 g, nes kai buvo 26 savaite, tai svere beveik 1,3 kg, o dabar isvis jau apie 2 kg turetu buti, bet echo parode, kad sveika mano "mazoji" biggrin.gif . Zada mum apie 5 kg - ziuresim kaip ten bus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
o mums 4d. po termino ir sverem 4100kg nestuke.gifuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta :~): 21 liepos 2008 - 16:00
33sav sake kad sveria 2.400 ir pridejo kad iki puses kg gali buti paklaida, kad daznai gimsta didesni.. blink.gif
dabar jau 38 savaite eina, tai nzn kiek sveria, tikiuosi siandien pasakys, nes vizitas pas gn ax.gif
Atsakyti
lygiai 32sav svere 2390gr. ugis 43cm
Atsakyti
smile.gif smile.gif Mums dare echo 18 savaiciu, tai sake kad esam 228 gr. 4u.gif dabar mums jau 21 savaite, tai tikekimes kad jau priaugom kazkiek thumbup.gif
Atsakyti
o mums 32 sav ir 3 d. buvo 2068 ax.gif , per sav vaikiuks dabar paauga nuo 180 iki 250 gramu tai per diena vidutiniskai 30 gramu smile.gif
Atsakyti