As irgi noriu suzinoti savo mazylio svori...bet matyt teks pakenteti
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 04, 18:43)
Mano kleckas pagal echoskopą 32 savaičių svėrė 1,670kg. Sakė normalus ir atitinka amžių
mums pagal echo 30 savaiciu, pagal menesines 29 - vaikucio svoris 1700gr..
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 12 08, 01:12)
Aplamai yra teigiama kad tos kurios priauga daug svorio gimdo kaip tik mazus vaikus, nes tas svoris dazniausiai eina moteriai i kuna, vanduo kaupiasi o ne i leliu, o tos kurios smulkutes ir priauga visai ne daug svorio gimdo didelius vaikus, nes tas svoris visas kaupiasi kudikiui.
as priaugu visad daug svorio ir gimdau didelius lelius Tai kaip ir si teorija nieko verta
(su pirmais priaugau apie 25 kg, gal kiek ir dagiau nes nebesisveriau paskui vaiku svoris -1 ojo 4.2 kg, 2- ojo 4.9kg, dabar priaugus esu 15 kg, 33 nestumo savaite )
Na, mes esam uzsienyje, turejom dar tik viena echo, o kitas turetu buti nestumo pabaigoje. Kol kas nezinau leliuko svorio, nes man tik matuoja gimdos auksti. Kadangi aukstis atitinka savaites, tai nei as, nei mano midwife nepergyvenam
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 17:04)
eina sau
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti?
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti?
Jei reiktų pergyvent, daktarė būtų pasakius Mano irgi iš mažesnių, bet dar visaip gali būti
mum jau 29 sav ir leliukas svere 1.600 daktare sake kad biski didesnis nei vidutinis dabar biski baisokoka kad gali buti didelis vaikiukas
mano mažutei jau beveik 37 savaitės, o svoris pagal ismatavimus tik 2.5 kg - per pilvuka kuda visa...
Labai tikiuosi kad dar bent kiek paaugsim per tas likusias savaitėles....
Labai tikiuosi kad dar bent kiek paaugsim per tas likusias savaitėles....
siaip antro issamaus echo metu paziuri svori, kad isitikintu, ar vaikutis gerai auga, neatsilieka, bet sitas svoris dar nieko nereiskia, 32 sav. gali atitikt visas normas, o pries pat termina paziurejus gali pamatyt, kad labai didelis uzaugo... mano lelius 32sav.svere 1800g, dabar gyd. darys echo pries pat termina, idomu, kiek svers...
o cia ta formule padauginti pilvo apimti, teisybes yra nors kiek? ar kazkas sumaste taip , nuas pamatavau man 1800g o mums 25 sav.eina cia normalu pagal viska?
Kai buvo 28 sav.ir 3 dienos leliukas svėrė 1450g.ir pagal išmatavimus atitiko 30 sav.
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 05, 13:20)
o cia ta formule padauginti pilvo apimti, teisybes yra nors kiek? ar kazkas sumaste taip , nuas pamatavau man 1800g o mums 25 sav.eina cia normalu pagal viska?
kas cia per formule?