Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

QUOTE(bankininke @ 2007 11 22, 12:30)
mano lelius 25 svaiciu sveria 950 gramu

eina sau blink.gif
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti? g.gif blink.gif
Atsakyti
Is savo atvejo galiu pasakyti, kad nestumo pabaigoje tie svorio nustatymai nera visiskai tikslus. 33 savaite mano ginekologe pasake, kad lelius jau 2.9 kg, o kai 36 savaite nuvaziavau pasirodyti gydytojui, pas kuri ruosiuosi gimdyti, pasake, kad vaikiuko svoris - 2.75 kg. Tai ka - apie 200 g vaikas "numete"?
Atsakyti
g.gif o man echo nedaro,ir as noreciau suzinoti leliaus svori g.gif ?
Atsakyti
mums 34 savaiteles. musu uogyte sveria apie 2200gr.
Atsakyti
as kazkaip nebepasitikiu svorio spejimais ir nustatymais, gal kam ir pataiko, bet mnau kad neimanoma nustatyti tiklsiai blush2.gif man visa nestuma sake labai vidutinio dydzio vaikutis, bus lengva gimdtyti ir t.t. ir buvo lengva.... nes maziukas gime 4 savaitem anksciau sverdamas 3.24 doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 15:04)
eina sau  blink.gif
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti?  g.gif  blink.gif

tik jau nepradek rupintis, svoris labai jau toks dalykas, kad sunku tiksliai nustatyti, juk ant svarstykliu nezusdejo, tik mazdaug vizualiai pagal ilgi ir t.t. pasake, taigi nusiramink mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kleckas pagal echoskopą 32 savaičių svėrė 1,670kg. Sakė normalus ir atitinka amžių 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes:)))
man jau 32 savaite o sūnelis jau beveik 2kg, ir daktare sake kad kaip tik rolleyes.gif
tik va pradedu naktim stresuot kad jau gimdau 4u.gif , kazkaip visokie pozymiai eme vaidentis doh.gif
Atsakyti

Mes vat siandien pasidarem privaciai echoskopija su visais 3D/4D vaizdais. Tai ismatavo, pasvere ir pasake kad paklaida gali buti mazdaug 200gr. Mums 32 su puse savaites ir svoris mazdaug 2200. smile.gif
Atsakyti
man kai matavo su paprastu echo 30 sav, tai jau buvo 2 kg. kazi ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 09 18, 07:05)

Kursuose sake, kad daznai daug svorio priaugusios per nestuma moterys turi didesne tikimybe pagimdyti didesnius vaikucius, nors tai ir nera taisykle.

Aplamai yra teigiama kad tos kurios priauga daug svorio gimdo kaip tik mazus vaikus, nes tas svoris dazniausiai eina moteriai i kuna, vanduo kaupiasi o ne i leliu, o tos kurios smulkutes ir priauga visai ne daug svorio gimdo didelius vaikus, nes tas svoris visas kaupiasi kudikiui.
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 12 08, 01:12)
Aplamai yra teigiama kad tos kurios priauga daug svorio gimdo kaip tik mazus vaikus, nes tas svoris dazniausiai eina moteriai i kuna, vanduo kaupiasi o ne i leliu, o tos kurios smulkutes ir priauga visai ne daug svorio gimdo didelius vaikus, nes tas svoris visas kaupiasi kudikiui.

as irgi taip esu skaiciusi, tik kazi kiek tiesos tame?... nors... gal ..
Atsakyti
Kai buvo 34 sav, gydytoja sakė, kad mažylė sveria 2600 g ir, kad tai labai normalus svoris pagal tokį laiką thumbup.gif
Atsakyti