36 sav - 3100g
kiek zinau echo nepaskaiciuoja lasinuku jis tik paskaiciuoja apytiklu svori pagal kaulu struktura
dare echo 32 savaiciu tai rode svori beveik 2200 g tai daktare liepe neatmesti galimybes ,kad vaikutis tikrai didesnis
dare echo 32 savaiciu tai rode svori beveik 2200 g tai daktare liepe neatmesti galimybes ,kad vaikutis tikrai didesnis
Mane ziurejo, kai buvo 34sav ir 2d. Dokumentuose parasyta, kad sveria 2680g (+- 290g) - stai kokia paklaida. O tikrino tikrai labai rimtai ir atidziai, Antakalnio ligoninej. Siaip vaikutis paskutiniame trimestre gali priaugti apie 220g per savaite. As pati pasiklausiau akuseres, ar ne per didelis mano vaikutis, sake, kad normalus, turetu gimti apie 3500g. Ziuresim, kiek ji atspejo
Kursuose sake, kad daznai daug svorio priaugusios per nestuma moterys turi didesne tikimybe pagimdyti didesnius vaikucius, nors tai ir nera taisykle.
Kursuose sake, kad daznai daug svorio priaugusios per nestuma moterys turi didesne tikimybe pagimdyti didesnius vaikucius, nors tai ir nera taisykle.
38 sav. - 3500 g
Mane ekoskopavo 26 savaiciu, o mano dvynukiu svoris buvo apie 1250, t.y. jos atitiko apie 28,5 savaites. Gydytojas klause, ar tik nebusiu pasiklydusi menesinese.. Na manau, kad tikrai nepasiklydau, nes kas kart zymedavausi kalendoriuje... Idomu, koks svoris bus dabar?
35 sav. 2780g, na ir dar gine sakė galima uždėt truputį, nes kažkiek riebalinis sluoksnis sveria, bet šiaip tai mūsiškis sakė kūdutis per pilviuka
39 sav. - 3600, bet sake cia su paklaida,gali but ir didesnis
Mūsų lelius 32sav. apie 1900gr
Toks skaiciavimas pagal echo labai preliminarus dalykas. Kai mums buvo 36 sav, gyd. sake, kad svoris apytiksliai 2880g
Kaip visu skirtingai... Musu mergyte 33-ia sav. beeinant sverai 2.300 kg. Bet sakoma, kad gali buti 200 g paklaida. Beliko, aciu Dievui 7 sav. (o gal maziau?), manau, kad dar 1000 g priaugsim. Kazkaip jauciu ir pries pastodama jutau, kad leliukas 3.5 kg nesieks.
mano lelius 25 svaiciu sveria 950 gramu
man 32 savaites, vakar pagal echoskopa paskaiciavo,kad vaikelis 1800, pasake kad mazesnis 2 savaitem