Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

MAN dare echoskopija 29sav ir 5dienos tai leliukas svere 1620gramu - tai gydytoja sake kad visai normalus (nei per mazas nei per didelis). Tai mes abu su vyru dziaugemes thumbup.gif
Atsakyti
mano dabar 2,9 kg, didokas, žiūrėsim kiek dar per mėnesiuką užaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Man echoskopu žiūrėjo 31 savaitę ir leliuko svoris buvo 2040 gr.Sakė norma.
Atsakyti
33 savaitės - 2400 g ax.gif
Atsakyti
4u.gif kai buvo 20 savaiciu tai svoris buvo 400g,o dabar jau turetumeme buti paauge nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
32 sav - 2050 g,
34 sav - 2700 g smile.gif
Atsakyti
sveikos
as gyvenu UK ir man paskutini karta echo dare 22 savaiciu. Ir viskas, sako, jei viskas gerai, tai daugiau ir nereikia. Jokio svorio cia niekas nenustatineja ir nespelioja, tik pamatuoja ir viskas. Tai nustebau truputi pamaciusi, kad jus savo vaikuciu, kurie dar pilve, svorius zinote...
Atsakyti
man lygiai 7men. dare 4D dare echo ir sake kleckas svere 2000g ,siaip per paskutinius 2men lialius padvigubina savo svori,tad ka bus 4000g g.gif fear.gif help.gif ojojoj perdaug ,kokiu 3,500g tikrai uztektu ok.gif
Atsakyti
gali IKI 2 kartu padvigubinti, bet nebutinai taip ir bus, nesijaudink.
Atsakyti
Man atrodo, kad echoskopas apskaiciuoja svori is matmenu. Taciau yra ir fiziologines savybes, todel realiai leliukas gali buti ir dar sunkesnis. Man pries pora savaiciu iki gimdymo sake, kad apie 3400kg maziukas sveria, o gime 39 savaite 3900kg. Nemanau, kad per 2 savaites galejo priaugt 500g.. g.gif
Atsakyti
Man 37 savaites - lelius sveria 3400.
Atsakyti
o mums tik prasidejo 35 sav, sveriam pagal echoskopa 2400 , bet kadangi pati gimiau 2800 tai sake ir leleiuko svoris geras thumbup.gif
Atsakyti