38 savaitė - 3100 g, dvi savaitės prieš tai - 2900 g. Kokio dydžio tikimės? Tikiuos, per tas likusias savaitėles nepriauginsiu daugiau, kaip 3500 g Norisi lengviau gimdyt
O pirmasis gimė sverdamas 3200 g, echoskopas dvi dienos prieš rodė ~3330 g. Tai gal, kol slinko gimdymo takais, pametė tuos 130 g? O ūgis tai atitiko - 50 cm Antakalny gana tiksliai sumatuoja ir susveria
Kaip neramu, mums dar tik 34 sv + 5 d., o jau sveriame 3193 g, o ir kiti matmenys, kad jau gimdyti laikas...ar taip buvo kam..o daktarai nieko nesak: nei gerai, nei blogai..
QUOTE(Centime @ 2011 05 26, 18:48)
Kaip neramu, mums dar tik 34 sv + 5 d., o jau sveriame 3193 g, o ir kiti matmenys, kad jau gimdyti laikas...ar taip buvo kam..o daktarai nieko nesak: nei gerai, nei blogai..
Tai dar ne taip baisu Paskutines dvi savaites vaikiukas gali ir nepriaugti svorio, o šiaip, nuo 36 savaitės apie 150 g priauga, bet ne daugiau, kaip 200 g, man taip Antakalnyje gydytoja sakė Viskas bus gerai, ne toks jau ir galiūnas
QUOTE(voveraite1302 @ 2011 05 28, 22:13)
Tai dar ne taip baisu Paskutines dvi savaites vaikiukas gali ir nepriaugti svorio, o šiaip, nuo 36 savaitės apie 150 g priauga, bet ne daugiau, kaip 200 g, man taip Antakalnyje gydytoja sakė Viskas bus gerai, ne toks jau ir galiūnas
Aš labai tikiuos..nors ir mamytė ir tėtis gimė dideli, virš 4 kg, tai mažoji neatsilieka matyt
Man pranasavo arti 4kg, savaite iki gimdymo ultragarsas rode 3.600g o gime 3170g
mum pranasauja 2,7kg na sako max 3 kg tai neuzilgo jau suzinosim ar geros prognozes buvo
labas mamytės ir besilaukiančios, turiu klausimėlį , gal ne į temą, pamečiau pasa i reikia nueiti užsiregistr pas ginekologę, nes jau kaip ir laikas 5 mėn, prieš tai privačiai echosk pasidariau ir wsio, o dabar reikia jau konkrečiai kad istoriją užvestų ir į sodrą duomenis išsiųstų, ar bus problemų su tuo, ar priims? gal užteks Sodros pažymėjimo? ir apskritai jei registr Privačioj klinikoje, jiems reikia kazkokiu dokumentų is savo poliklinikos? ar jie uzveda pas save knygute ir wiskas ..??
na mum ispranasavo taisingai sake bus iki 3kg tai gime 2,444kg
Likus 2 sav. mums jau rodo 4,5 kg.
33sav. nustate, kad pilvelyje tupi lygiai 2kg mergaiciuke!
Matysim, koks bus galutinis rezultatas
Matysim, koks bus galutinis rezultatas
Na ką, pirmadienį, jau praėjus terminui 2 dieneles prognozavo net 5,7 kg, kadangi toks svoris 5ieni jau turėjom planinį CP ir gimė mažiukė mūsų 4988 g