Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

38 savaitė - 3100 g, dvi savaitės prieš tai - 2900 g. Kokio dydžio tikimės? smile.gif Tikiuos, per tas likusias savaitėles nepriauginsiu daugiau, kaip 3500 g biggrin.gif Norisi lengviau gimdyt smile.gif
O pirmasis gimė sverdamas 3200 g, echoskopas dvi dienos prieš rodė ~3330 g. Tai gal, kol slinko gimdymo takais, pametė tuos 130 g? O ūgis tai atitiko - 50 cm smile.gif Antakalny gana tiksliai sumatuoja ir susveria smile.gif
Atsakyti
Kaip neramu, mums dar tik 34 sv + 5 d., o jau sveriame 3193 g, o ir kiti matmenys, kad jau gimdyti laikas...ar taip buvo kam..o daktarai nieko nesak: nei gerai, nei blogai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 05 26, 18:48)
Kaip neramu, mums dar tik 34 sv + 5 d., o jau sveriame 3193 g, o ir kiti matmenys, kad jau gimdyti laikas...ar taip buvo kam..o daktarai nieko nesak: nei gerai, nei blogai.. unsure.gif

Tai dar ne taip baisu mirksiukas.gif Paskutines dvi savaites vaikiukas gali ir nepriaugti svorio, o šiaip, nuo 36 savaitės apie 150 g priauga, bet ne daugiau, kaip 200 g, man taip Antakalnyje gydytoja sakė smile.gif Viskas bus gerai, ne toks jau ir galiūnas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2011 05 28, 22:13)
Tai dar ne taip baisu  mirksiukas.gif Paskutines dvi savaites vaikiukas gali ir nepriaugti svorio, o šiaip, nuo 36 savaitės apie 150 g priauga, bet ne daugiau, kaip 200 g, man taip Antakalnyje gydytoja sakė smile.gif Viskas bus gerai, ne toks jau ir galiūnas wink.gif

Aš labai tikiuos..nors ir mamytė ir tėtis gimė dideli, virš 4 kg, tai mažoji neatsilieka matyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man pranasavo arti 4kg, savaite iki gimdymo ultragarsas rode 3.600g o gime 3170g smile.gif
Atsakyti
mum pranasauja 2,7kg na sako max 3 kg biggrin.gif tai neuzilgo jau suzinosim thumbup.gif ar geros prognozes buvo rolleyes.gif
Atsakyti
labas mamytės ir besilaukiančios, turiu klausimėlį , gal ne į temą, pamečiau pasa i reikia nueiti užsiregistr pas ginekologę, nes jau kaip ir laikas 5 mėn, prieš tai privačiai echosk pasidariau ir wsio, o dabar reikia jau konkrečiai kad istoriją užvestų ir į sodrą duomenis išsiųstų, ar bus problemų su tuo, ar priims? gal užteks Sodros pažymėjimo? ir apskritai jei registr Privačioj klinikoje, jiems reikia kazkokiu dokumentų is savo poliklinikos? ar jie uzveda pas save knygute ir wiskas ..?? g.gif
Atsakyti
na mum ispranasavo taisingai smile.gif sake bus iki 3kg tai gime 2,444kg thumbup.gif
Atsakyti
Likus 2 sav. mums jau rodo 4,5 kg. unsure.gif
Atsakyti
34sav+3dienos sake 2,3kg. Jei teisingai nustate, tai butu super...butu pats tas svoris gimdymo metu...nors paskaitinejus, paklaidos nemazos g.gif
Atsakyti
33sav. nustate, kad pilvelyje tupi lygiai 2kg mergaiciuke!
Matysim, koks bus galutinis rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 03 liepos 2011 - 20:41
Na ką, pirmadienį, jau praėjus terminui 2 dieneles prognozavo net 5,7 kg, kadangi toks svoris 5ieni jau turėjom planinį CP ir gimė mažiukė mūsų 4988 g wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 15 liepos 2011 - 17:05