Na mes sverem 34 savaite 2700g. tai kaip suprantu pagal pasiskaitymus viskas normaliai. Dabar jau mums eina 39 savaite tai pagal formule kur radau forume turetume sverti 4100g. tai jau sakyciau nemazai....
34 savaites ir sveriame 2 kg 330 g
31 savaitė 1815g
Na, mes 32 sav. sverem 2.1 kg, tai sake,kad nemazas jau
mums 32sav prasidejo ,o svoris 1.950kg,berniukas
33 sav, 2.3kg, berniukas ne is mazuju
37sav leliuko svoris 3.7kg.
35 sav svere 2,530 kg
Kaip noreciau as suzinoti kiek mano vaikiukas sveria, paskutini skana turejau 20-ies savaiteliu, svere tuomet maziau nei 400g (tiksliai nepamenu ar 340, ar 380g), cia skaitau kad vaikiukai kitu mamu didesni nei 30-ies savaiciu sveria jau po daugiau nei pora kg, kazkaip bijau kad mano bus mazas nes kiek gi gali jis paaugti per 10 savaiteliu? (Dabar eina 30-a savaitele mums). Idomu akusere gali nustatyti tiesiog apziurejusi pilva kokio dydzio vaikiukas? Nes skanu daugiau nebeturesiu iki gimdymo
QUOTE(zhiu @ 2011 02 11, 19:21)
Kaip noreciau as suzinoti kiek mano vaikiukas sveria, paskutini skana turejau 20-ies savaiteliu, svere tuomet maziau nei 400g (tiksliai nepamenu ar 340, ar 380g), cia skaitau kad vaikiukai kitu mamu didesni nei 30-ies savaiciu sveria jau po daugiau nei pora kg, kazkaip bijau kad mano bus mazas nes kiek gi gali jis paaugti per 10 savaiteliu? (Dabar eina 30-a savaitele mums). Idomu akusere gali nustatyti tiesiog apziurejusi pilva kokio dydzio vaikiukas? Nes skanu daugiau nebeturesiu iki gimdymo
jeigu matuoja pilvo apimti ir gimdos auksti, tai juos sudauginus galima apskaiciuoti apytiksli vaikiuko svori (zinoma jeigu nera storo riebalinio sluoksnio)
man visiškai netaitiko nei gydytojos skaičiavimas, matavimas nei echo gyd. sakė, kad bus apie 3600 g lelius, 2 dienos iki gimtadienio echo rodė 3800 g, o gimė 4156 g jaunikaitis