Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

Mums gine sake kad mazasis svere 3.600kg, o gime 3.860kg,tai echo kaip ir nemelavo ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,mums 22sav ir 4 dienos pagal svori,o sveria560gramu,bet nestumas istikruju tik eina 22 sav,leliukas sav beveik didesnis nei priklauso.
Atsakyti
Praėjusią savaitę (buvo 33 sav.) darė echo, leliuko svoris vos 1,7 kg... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2010 09 15, 09:39)
mes 37savaiciu ir 5dienu sverem pagal echo 3.300gr. bet gydytoja sako kad aparatai numazina tai turetu buti 3.600gr.  smile.gif  bet kiek draugems nustatinejo svori tai visos mazesnius pagimde tai cia tik speliojimas manau

As irgi abejoju del to aparato numazinimo... Man echo rode virs 4 kg, o gime po keliu dienu 3.500. Tiksliausiai pasake mane stebejusi gydytoja be jokio echo, o pagal pilvuko augimo stebejima - 3,400-3,500 smile.gif .
Atsakyti
Dariau 31 savaitės tyrimus dvynukėms. Tai 1500 ir 1300 g.
Atsakyti
nematau reikalo dziaugtis kad lelis daug sveria, kuo mazesnis tuo geriau, iki 3 kg pats tas smile.gif , lengviau gimdyt. gimes ir taip uzaugs
Atsakyti
O sakykit kaip tą leliuko svorį nustato? g.gif
Atsakyti
Nustato per ekoskopiją. Matuoja galvą, pilvą, kojytes, rankytes, daug ten visko. Kompiuteris iš tų duomenų parodo kūdikio svorį. Trečiam trimestre galima paklaida +-200 gr.
Atsakyti
Hm man matavo tik 18 savaite, o šiaip kiekvieną kart tik pasižiūri ar viskas gerai, kaip auga, kokia padėtis, kaip širdutė plaką, bet dar kart nematavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 25, 15:08)
Hm man matavo tik 18 savaite, o šiaip kiekvieną kart tik pasižiūri ar viskas gerai, kaip auga, kokia padėtis, kaip širdutė plaką, bet dar kart nematavo  unsure.gif

leliaus svorį matuoja,kai daro echo, taip kad, jei nėštumas normalus, tai per jį gal tik kokius 2-3 kartus tą echo darys,tik tada ir pasakys kiek leliukas sveria wink.gif bet ir tai, tie echoskopai nerodo tikslaus svorio,prieš gimdymą padarė echo ir sakė,kad leliukas sveria 1,764 kg, o gimė leliukas 2,166 kg smile.gif
Atsakyti
26 savaite svere 1,500 gramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 12 02, 22:07)
leliaus svorį matuoja,kai daro echo, taip kad, jei nėštumas normalus, tai per jį gal tik kokius 2-3 kartus tą echo darys,tik tada ir pasakys kiek leliukas sveria wink.gif bet ir tai, tie echoskopai nerodo tikslaus svorio,prieš gimdymą padarė echo ir sakė,kad leliukas sveria 1,764 kg, o gimė leliukas 2,166 kg  smile.gif

Mane kiekviena kart echoskopuoja, tiesiog turi ji savo kabinete echoskopą ir visa laiką pasižiūri kaip vaikutis auga, bet matavo tik 18-19 savaite g.gif
Atsakyti