Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

Man 37 sav. mano leliui be kelių gramų 2500 kg. Vos į mažąją pusę, bet čia jaučiu todėl, kad man apie porą sav uždėta yra.
Atsakyti
mes 33sav sveriam 2134gr 4u.gif
Atsakyti
37 sav. sverem 3333 gr., ax.gif
Atsakyti
32 savaičių ir 3d, svėrė 1720g
Atsakyti
30 sav ir sveriam apie 1,490kg 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Siandien buvome pas gine! Mums db 38sav. mes jau svereme 3.56kg wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes 40 sav. sveriam 3.7 kg 4u.gif
Atsakyti
mes 37savaiciu ir 5dienu sverem pagal echo 3.300gr. bet gydytoja sako kad aparatai numazina tai turetu buti 3.600gr. smile.gif bet kiek draugems nustatinejo svori tai visos mazesnius pagimde tai cia tik speliojimas manau
Atsakyti
oi kiek as prisikankinau del to svorio, viskita ekoschopuotoja paziuri, vis kita pasako, ir vis ne taip kiek turi buti...per mazas. tai dabar kai einu tai tik paklausau ka sako ir viskas nes ner jegu
nervintis...
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2010 09 15, 13:37)
oi kiek as prisikankinau del to svorio, viskita ekoschopuotoja paziuri, vis kita pasako, ir vis ne taip kiek turi buti...per mazas. tai dabar kai einu tai tik paklausau ka sako ir viskas nes ner jegu
nervintis...

Nesinervink - lėliukui tai ne į naudą 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Žinok, kad echo paklaida ~ 0.5 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir ne vienodai tos gydytojos komentuoja... mums darė echo 32 savaičių, sakė, mažylė sveria apie 1800g, tai yra šiek tiek mažoka, turėtų normaliai sverti apie 2-2.2 kg. Tai ir bandau kažkaip tą svorį didinti, ryt eisim dar kartą matuotis.
Atsakyti
Kai prasidejo 33 savaite musu mazylis svere 1.895 gr., sake paklaida gali buti +/- 100gr.. Kol kas musu svoris idealus tokiam laikui nestuke.gif
Atsakyti