O mane viena daktare labai isgazdino nestumas jau 30 sav.ziurejo echoskopu,pagal laika viskas atitinka,o svoris 500g pasakiau,kad negali buti,turi virs kilogramo buti,o ji pasake,kad normaliai.isejau nieko nesupratusi,labai pergyvenau.pasiskambinau,kitai gydytojai,tai biski nuramino,kad galejo ir blogai apskaiciuoti,ir paklaida kazkokia yra.Dabar nezinau nei ka galvoti
QUOTE(kristinajon @ 2010 01 28, 19:05)
O mane viena daktare labai isgazdino nestumas jau 30 sav.ziurejo echoskopu,pagal laika viskas atitinka,o svoris 500g pasakiau,kad negali buti,turi virs kilogramo buti,o ji pasake,kad normaliai.isejau nieko nesupratusi,labai pergyvenau.pasiskambinau,kitai gydytojai,tai biski nuramino,kad galejo ir blogai apskaiciuoti,ir paklaida kazkokia yra.Dabar nezinau nei ka galvoti
Na as manau, kad kazka ne taip gal paskaiciavo, nes jei butu kazkas blogai su leliuku, tai butu kazkaip uzsiminusi! labai nepergyvenk, nes pilvuko gyventojas jaucia tavo nerima as kazkaip bandau mastyt, kad ar maziukas leliukas ar didelis nesvarbu-isgimdysim, svarbu sveiki gimtu pas visas
As taip pat jau visko prisigalvojau.Truputi ramina tai ,kad 24 sav.ejau pas tikrai gera gyd.ji apziurejo,patikino,kad viskas ok,viskas atitinka,bet svorio kazkaip nepasake,o as ir neklausiau.O dabar kita sako,kad leliukas mazai sveria,nieko nesuprantu.Reikes po 2 sav,vel pasiziureti kaip jis ten gyvena Nors su pirma mergyte pries gala sake,kad menesiu atsilieka,hipertenzija,o gime 3100g Neaisku kaip cia tie daktarai paskaiciuoja
Na mes dabar sveriame apie 2.5 kg Dar laiko nemažai, tai bijau pagalvoti kiek galime priaugti svorio
mano leliukas 30sav. svere 1560gr. manau pats tas
taip, tikrai paskaiciuoja apytiksli svori, kuris buna toli grazu nuo realybes: pvz. mano pirma dukryte, pasak echoskopuojancios gydytojos turejo gimti 3,500, bet gime pilnai isnesiota 40 sav 2820g. ir 50 cm. Gydytojai sake visai normalu, ypac kai mes su vyru smulkus, be to ir as pati gimiau 2700 g ir 47 cm
Na mums dabar tiksliai yra 32 sav + 3d svėrėm 1,788kg Tai normaliai Bet manau bernas bus didelis Na o pirmoji gimė 3,480 ir 52cm nors sakė bus labai didelė Manau, kad normalaus svorio
siandien man dare skana ir pasake kad per didelis vaikelis 1.88kg 30sav, ir pareiske kad tik diabetikems tokie dideli vaikai buna(cia airijos daktaru nuomone) tai dabar supratau kodel man krauja taip daznai ima, ogi cukru stebi
paskaicius apie jusu leliukus tai mano normalus tas vaikelis
paskaicius apie jusu leliukus tai mano normalus tas vaikelis
Na mums 32sav4d svere 2kg ir sake lb didele gims,anksciau pagimdyt galiu ir t.t. db dariau 36sav4d, tai 2880g svere ir jau atitiko visas normas, net viena dienele atsiliekam augimu ir anksciau nustatyto termino netureciau pagimdyt zodziu nieko nesuprantu matyt mazulyte uzpyko, kad vadinau ja banginuku auganciu pilvelyje ir pradejo dietos laikytis
Na, man su pirmuoju nėštumu echo darė 35sav,tai svėrė lialius 3500g,o gimė 41sav 4280g