kaip keista, bet man leliuko svorio taip tiksliai kaip jums nenustato,,,,,,idomu kodel?
gine sako, jog neimanoma
Sveikutes
Na, as kai buvau pas gine, tai isvis nustebau, pagal MM man buvo 28 savaites, o leliaus matavimai echo atitinka kaip 30 savaiciu leliuko ir svoris 1400g., , tai kazkaip neramu daros, kaip cia reiks pagimdyt, jei jis ir toliau taip augs
Na, as kai buvau pas gine, tai isvis nustebau, pagal MM man buvo 28 savaites, o leliaus matavimai echo atitinka kaip 30 savaiciu leliuko ir svoris 1400g., , tai kazkaip neramu daros, kaip cia reiks pagimdyt, jei jis ir toliau taip augs
mums 33 sav., svoris mergytes 2200, pagal echoskopija gydytojas sako kad atsilieka 2 sav., nezinau man atrodo svoris normalus, be to pirmoji irgi atsilikinejo 2 sav., gime 2940, normalus vidutinio ugio vaikas
QUOTE(dewy @ 2009 06 16, 18:24)
mums 33 sav., svoris mergytes 2200, pagal echoskopija gydytojas sako kad atsilieka 2 sav., nezinau man atrodo svoris normalus, be to pirmoji irgi atsilikinejo 2 sav., gime 2940, normalus vidutinio ugio vaikas
33 savaiciu vaikelis turi sverti apie 2000 kg, taip kad jis tikrai neatsilieka
Mano leliukas 26 sav. 2 d. svere 1 kg 79 gr nustate genetike. Viskas puiku ir pirmauja 4d.
O man darant echo nesake leliuko svorio...
kazkaip keista,vienom sako, kitom ne...
QUOTE(Dianuliukas @ 2009 06 26, 09:53)
man irgi nesake.. tik vienur sake kad mazas, kitur - vidutiniskas. Gime 3370g.
Šiandien lygiai 35 sav ir sveria 2800g,sakė normaliai,didesnis pagal ekoskopą 3 dienom
Mano 31 sav. svere 1700 g
QUOTE(Dianuliukas @ 2009 06 26, 09:53)
Gal jūs nepaklausėt,o gydytoja pamiršo pasakyti
na man db 34 savaite bus, buvau vakar pas daktare sake 2150 sveria