Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

Sveikos, gal galit kas kokiu patarimu duoti , kaip padeti maziukui daugiaus svosio priaugti, ner mum jau 35 savaites o svoris nesiekia 2 kg. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gittuke @ 2008 11 22, 19:45)
Sveikos, gal galit kas kokiu patarimu duoti , kaip padeti maziukui daugiaus svosio priaugti, ner mum jau 35 savaites o svoris nesiekia 2 kg.  verysad.gif

Pasistenk kuo daugiau baltymų turintį maistą valgyti. Tiesiog žiūrėk kur jų yra daugiau: tinka mėsa, žuvis, ankštinės daržovės, riešutai ir pan.. O gydytojai nieko nepatarė?
Atsakyti
mano stebuklas 33sav sveria 2400g bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų 36 savaičių mažylė svėrė 2900 g. Gydytoja sakė kad viskas labai normos ribose.
Atsakyti
O as ne su viena nezinojau svorio blink.gif Man nesake, o as ir neklausiau ax.gif
Atsakyti
o pagal ka nusako vaikiuko dydi? kaip suzinoti kokio jis dabar svorio?
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 04 20, 14:54)
o pagal ka nusako vaikiuko dydi? kaip suzinoti kokio jis dabar svorio?

Negimusių - spėjimo būdu. Apytikrį svorį jie numato iš kūdikio išmatavimų, bet tik tiek jie ir gali nustatyt, apytikrį svorį.
Atsakyti
33 savaiteliu sverem 2295 g smile.gif
Atsakyti
34 savaitele- 2800 ax.gif
Atsakyti
nu mn tas svorio spejimas tai biski mistika ir laabai netiksli. nes su pirmuoju suneliu 35 savaiciu sake, kad vaikas nedidukas, atitinka laika ir t.t. koks taas svoris net neklausiau, o gime vaikinas po 5 dienu scverdamas 3.24 kg doh.gif lotuliukas.gif ot ir nedidukas lotuliukas.gif
su antru vaikinu tas pats buvo 36 savaites ir 5 dienos, sake vaikas atitinka laika, nestambus, nes mano pilvas nedidelis, o po 2 dienu (37 savaite) gime 3.78 kg "nestambus" berniukas lotuliukas.gif
seseriai gydytojai kartojo, kad labai didelis vaikas, bus sunku gimdyti ir t.t. vaakr gime tik 3.2 kg mergyte, nors viena atspejko, kad gimde sunkiai unsure.gif

Atsakyti
Pagal echoskopo duomenis pagal ugi vaikas atitinka 18 sav ir 6 diena, o svori jo atspauzdino 98 g blink.gif Kaip taip gali buti? Dabar jis turetu sverti kazkur apie 200 g unsure.gif . Ka jus manot apie tuos duomenis?
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2009 04 23, 10:36)
Pagal echoskopo duomenis pagal ugi vaikas atitinka 18 sav ir 6 diena, o svori jo atspauzdino 98 g  blink.gif  Kaip taip gali buti? Dabar jis turetu sverti kazkur apie 200 g  unsure.gif . Ka jus manot apie tuos duomenis?

Mano leliukas budamas 18.2sav.svere 265gr.
Gal kazko neismatavo uztai ir ismete toki svori.Tik nesijaudinkjei kas butu negerai tai gydytoja butu pasakiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiukas: 23 balandžio 2009 - 18:14