Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

o mum 36 savaitės ir sakė kad leliukas jau dabar sveria apie 3700 g, pagal duotą lentelę pas mus +1000 g, daugoka manyčiau....
Atsakyti
man echo parode 20vsav. sveria 375 gr.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mums 32sav ir sveriam 2298g ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės 4u.gif

mums žiūrėjo 31 sav. sakė svoris 1800 gr. leliukas mažas, kadangi pas mane nėštuminis diabetas tai sakė gerai , kad lelius nedidelis....
Atsakyti
o mums dare echo Antakalnio ligonineje 30sav ir 2 dienos o sverem tik 1400gr sake augam idealiai kaip pagal vadoveli,bet man tai batrodo labai jau mes mazi wub.gif
Atsakyti
Mums 36 sav. Rode aparatas, kad sveria lelius 2700g. Kaip ir ant ribos-mazokai...
na gal ivertinant, kad paauga apie 200g i savaite (paskutinem savaitem).. tai dar per 3-4 sav. pasieks ta svori..
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2008 10 24, 13:16)
o mum 36 savaitės ir sakė kad leliukas jau dabar sveria apie 3700 g, pagal duotą lentelę pas mus +1000 g, daugoka manyčiau....

Ir mes iš didžiųjų doh.gif Dabar 38 savaitė , o svoris 3800g...Tai kas bus finale? blink.gif
Atsakyti
kai suejo lygiai 28 savaites echo parode, kad musu mazyle sveria 1570gr., tai turbut ne tokia jau ir mazyte ax.gif smile.gif
Atsakyti
Kai buvau 35 savaite gyd. pasake, kad sveria mano mazyle 2980 g. Pasake, kad cia daug unsure.gif ir net prie anomaliju parasė, kad vaisius didesnis už vidutini unsure.gif
Bet paskaicius sitoje temoje kitų leliuku svorius tai atrodo, kad musu svoris visai normalus rolleyes.gif
Atsakyti
labas
man irgi siandien dare ultragarsa. mums 33 sav 2d ir musu maziukas sveria 2292 g.
gal kuri is jusu zino ka reiske sios raides ultragarso nuotraukoje:
BPD, FL, ATD, ALD, FAC? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 11 19, 16:59)
labas
man irgi siandien dare ultragarsa. mums 33 sav 2d ir musu maziukas sveria 2292 g.
gal kuri is jusu zino ka reiske sios raides ultragarso nuotraukoje:
BPD, FL, ATD, ALD, FAC? g.gif

maniškis 36 savaitę svėrė 2600g. sakė daktarė - labai viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Mums 28 sav. su trupuciu.
vaikelio svoris - 1100 g. tai gydytojas akcentavo, kad labai normalu smile.gif . dziaugiuosi. nors man irgi pasirode, kad labai dar mazyte g.gif
Atsakyti