Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(Insomnia @ 2008 01 06, 20:36)
Aš tai staltiesei noriu ax.gif Galima tada ant bet kokios medžiagos siuvinėti. Ištrauki tik siūliukus ir viskas bigsmile.gif

aišku. Būtų įdomu abi puses pamatyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 19:04)
Jis vadinasi "waste canvas" pas mus 30.48x40.72 cm kainuoja apie $2. As irgi nusipirkau pabandymui.

Mano močiutė buvusi darbelių mokytoja, tai jos lobynuose (man padovanotuose) kažkada buvau radusi tokios kanvos. Labai reta ir nuo senumo net pageltusi, pagalvojau kad nenaudosiu ir išmečiau. Paskui išsikalbėjom, ji papasakojo, kad ji tam ir naudojama - kad paskui ištraukyt tuos siūliukus reikia smile.gif Ot durna, išmečiau, o dabar kur nusipirkt, tai nežinia...
Tai va, visai čia ne naujiena, seniai jau naudojama pas mus buvo smile.gif
Atsakyti
Yra pirkti mirksiukas.gif Aš GA pirkau. Tik brangoka unsure.gif Plotis ~1m, kainuoja 47 su centais. Nors kitam forume skaičiau, kad ir kitose parduotuvėse būna, ir pigesnė.
Atsakyti
Na tai ne taip ir brangu tada, ta gera stora aida (spalvota) dar brangiau kainuoja smile.gif Kiek gi čia jos tereikia. Tuo labiau, GA galima pirkti pusę pločio, o iš ilgio - kiek nori, kad ir 10 cm smile.gif
Atsakyti
Specialiai pamatavau. Visgi plotis 80 cm. O per pusę jos nekerpa schmoll.gif Nusipirkau 30 cm pabandymui. Tik vis neprisiruošiu ax.gif
Atsakyti
Na tos gal ir nekarpo tada, jei plotis tik 80 cm.
Vakar pirkau GA juodą aidą, jos plotis 1,10 m, tai be problemų pusę pločio atkirpo... Ir prieš tai esu pirkusi, visada kirpdavo smile.gif Tai matyt tik tos nekarpo.
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 11, 13:40)
Mano močiutė buvusi darbelių mokytoja, tai jos lobynuose (man padovanotuose) kažkada buvau radusi tokios kanvos. Labai reta ir nuo senumo net pageltusi, pagalvojau kad nenaudosiu ir išmečiau. Paskui išsikalbėjom, ji papasakojo, kad ji tam ir naudojama - kad paskui ištraukyt tuos siūliukus reikia smile.gif Ot durna, išmečiau, o dabar kur nusipirkt, tai nežinia...
Tai va, visai čia ne naujiena, seniai jau naudojama pas mus buvo smile.gif

Tai jei jau reikia tai sauk, as nupirksiu ir issiusiu. biggrin.gif
Atsakyti
Nepastebėjau iš pradžių šitos temos, tai įlindau iš kart pas siuvinėtojas rolleyes.gif
Gal yra merginų kurios mėgsta siuvinėt pilnuoju siuvinėjimu ir teko matyt tokį "popierių" ax.gif
ant kurio galima būtų nusipiešt paveiksliuką, kad netepti medžiagos ant kurios siuvinėji? Kad būtų aiškiau, apie ką aš čia, tai įmetu nuorodą, kaip tas panašiai atrodo:
Popierius siuvinėjimui

Kartais būna tokių smulkių piešinio detalių, kad aiškiai ant medžiagos nepersipiešia, o ir medžiagą nevisada norisi tepliot. o gal merginos žino kokių nors kitokių gudrybių? blush2.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Mergaites (Klaipedietes) - "Zardes" centre pard."IKI" rankdarbiu skyr. nupirkau dvyguba adata, t.y. centre skyle, o adatos is dvieju galu. Bet per vyduri ji kazkokia "silpna" blush2.gif , bijau, kad greitai suluz... Gal kas tokia naudoja - pasidalinkit patirtimi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 01 07, 23:18)
aišku. Būtų įdomu abi puses pamatyt. rolleyes.gif

man labai patinka tokia kanva ir labai daznai ja naudoju 4u.gif galima ir paprasta aida deti ant medziagos, o po to atsargiai istraukti ax.gif kaip atrodo kita puse, tai neturiu nuotrakos, o geroji puse atrodo taip:

http://images34.fotk....jpg?1201369389[/IMG]
Papildyta:
gal kuri galite patarti, kur galima juodos Aida 14 kanvos nusipirkti, Vilniuje ar Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2008 01 26, 20:49)
gal kuri galite patarti, kur galima juodos Aida 14 kanvos nusipirkti, Vilniuje ar Kaune  ax.gif

cia
Atsakyti