Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

Sveikos, gal kas turit DMC siuliuku kodus??? Noreciau uzsisakyti, kad parveztu, bet nezinau visu suliuku kodu. gal kas zinot kur butu galiam nusipirkti DMC siuliuku spalvu palete su kodais????? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
o man va idomu, cia vis apie kazkoki Ibrahima uzsimenama. O kur jis yra, gal galima adresa suzinot. As, matot, ne vilniete, tai kazkaip nesusigaudau.
Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(IngaSt @ 2007 08 07, 20:11)
Sveikos,
o man va idomu, cia vis apie kazkoki Ibrahima uzsimenama. O kur jis yra, gal galima adresa suzinot. As, matot, ne vilniete, tai kazkaip nesusigaudau.
Aciu is anksto

Ibrahim pasazas - Kalvariju 24a.
Atsakyti
gal galit pasakyt kur butu galima isigyt siuvinejimo rema ir mazdaug uz kieik?...
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 20, 23:10)
oho, kaip pasistengta  4u.gif

Man tai vis klausimas kirba galvoj, tik nežinau, kurioj forumo temoj klaust. Man įdomu būtų, kur Londone galima nusipirkt siuvinėjimo reikmenų: medžiagytės, siūliukų ir t.t. Kol kas nieko panašaus į tai neteko matyt.  g.gif

labai velai perskaiciau sia tema.londone zinau bent dvi geras parduotuves.abi jos yra ilforde.viena shopingo pusej einant link gants hilo.nuo sopingo kokias 10 min.reikia eit.ziurek i vitrinas ir atrasi.kita ilfordo stoties pusej einant link jei gerai atsimenu prekybos centro sainsbury.ten tokia ydomi sankryza tarp stoties ir pc.ten parduotuve tokia tamsiai vysnine spalva.vitrinoj siuvimo masinos.pirmoji geresne.gal kam dar pravers mano zinios,jei gerai paaiskinau
Atsakyti
Sveikutės,
gal galit pasakyt , kur Klaipėdoje galėčiau nusipirkt 16 ir 18 aidos.Labai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit FLK siūlų kodus, spalvų paletę? 4u.gif neisivaizduoju kur gaut doh.gif
Atsakyti
Sveikutes siuvinetojos,

Graziu darbeliu Jus cia pridaret ir prirodet...
As tai labiau linkusi i mezgima ar nerima vaseliu. Bet va... mama Kaledu senelio smile.gif uzprase dideles siuvinejimo kryziuku schemutes. Gal zinot, kur Vilniuj galima rasti didele shema??? Jau buvau VIrsuliskiu Madoj, VCUP'e, bet ten didziausi 20x30, o mano mama nori dar didesnes. Gal pasufleruosit, kur rasti? Please... g.gif
Atsakyti
Na, ne visai siuvinejimo priemone, bet susije ax.gif Noriu keliom draugem Kaledom padovanot raktu pakabukus su issiuvinetais paveiksliukais. Ta va gal kas zinot, kur gauti, tu raktu pakabuku... Jie tokie plastmasiniai permatomi buna, I vidu galima idet paveiksliuka. Ir kur rast tokiu mazyciu schemuciu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės darbštuolytės 4u.gif mirksiukas.gif Gal žinot ar Lietuvoje tokių dalykų yra?
čia klijai kad medžiaga neirtu biggrin.gif
Atsakyti
Beje, belakstydama po VIlniu, stai ka aptikau: siuvimoreikmenu parduotuve Pylimo gatvej (berods 45) - uzsidare.
Atsakyti
Atsidarė nauja internetinė siuvinėjimo reikmenų parduotuvė kaSiulai.lt wink.gif
Atsakyti