na dėl to tai visiškai sutinku :)va radau "keletą" adresų,kuriais vyksta prekyba
www.stitchdirect.com
www.coatscrafts.co.uk
www.willowfabrics.com
www.dmccreative.co.uk
www.celticroseneedlecraft.com
www.craft-lights.co.uk
www.stitchability.co.uk
www.crediblecrosstitch.co.uk
www.craftcreations.com
www.craftonline.co.uk
www.stitchingworld.com
www.thehappycross-stitcher.com
www.tandem-cottage.co.uk
www.yardsofyarn.co.uk
www.arts-and-crafts-studio.co.uk
www.sewnsew.co.uk
www.fun2do.co.uk
www.bluegallery.co.uk
www.needleneeds.co.uk
www.johnsoncrafts.co.uk
www.scottishneedlework.co.uk
www.siestaframes.com
www.embroiderstitch.com
www.easycross.co.uk
www.choicesembroidery.co.uk
www.colray-crafts.com
www.arcadecrafts.co.uk
www.artecy.com
www.happyhobbits.com
www.stitchcrafter.com
www.just-a-moment.com
www.levencrafts.co.uk
www.sewalong.co.uk
www.enchanted-needle.co.uk
www.wimblebees.com
https://secure.thebl...og/Bargain.html
oho, kaip pasistengta
Man tai vis klausimas kirba galvoj, tik nežinau, kurioj forumo temoj klaust. Man įdomu būtų, kur Londone galima nusipirkt siuvinėjimo reikmenų: medžiagytės, siūliukų ir t.t. Kol kas nieko panašaus į tai neteko matyt.
Man tai vis klausimas kirba galvoj, tik nežinau, kurioj forumo temoj klaust. Man įdomu būtų, kur Londone galima nusipirkt siuvinėjimo reikmenų: medžiagytės, siūliukų ir t.t. Kol kas nieko panašaus į tai neteko matyt.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 20, 22:10)
oho, kaip pasistengta
na žiūrėk įvedžiau į paieška needlecraft shop in uk ir ką radau http://www.needlewor...g/visit_us.html, bet man rodos, kad geriua pirkt Lt. pas mus kad ir pasirinkimas mažesnis, bet kainos ne taip kandžiojasi :)paandyk daugiau per paiešką tokių parduotuvių paieškot manau, kad rasi
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 20, 23:14)
na žiūrėk įvedžiau į paieška needlecraft shop in uk ir ką radau http://www.needlewor...g/visit_us.html, bet man rodos, kad geriua pirkt Lt. pas mus kad ir pasirinkimas mažesnis, bet kainos ne taip kandžiojasi :)paandyk daugiau per paiešką tokių parduotuvių paieškot manau, kad rasi
Ačiū. Bandysiu pasiieškot. Aišku, Lietuvoj pigiau, bet negali žinot, kada "reikalas prispirs" Dėl visa ko būtų smalsu ir Londono parduotuvėse pasidairyt, kokių ten grožybių turi.
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 20, 22:43)
na dėl to tai visiškai sutinku :)va radau "keletą" adresų,kuriais vyksta prekyba
Oho, koks saraselis! Laiko turint pabandysiu pasistudijuoti...
Kaip matau, visos nuorodos is UK. Manau FR turetu buti kiek pigiau (sprendziu pagal pragyvenimo lygi), jei ka domintu... Apie Rusija prasnekau, nes kainos ten tikrai atraktyvios palyginus su uzsienietiskom. Kai gausi siuntineli, gal galetum pasidalinti ispudziais.
QUOTE(tutele @ 2007 03 20, 22:41)
Oho, koks saraselis! Laiko turint pabandysiu pasistudijuoti...
Kaip matau, visos nuorodos is UK. Manau FR turetu buti kiek pigiau (sprendziu pagal pragyvenimo lygi), jei ka domintu... Apie Rusija prasnekau, nes kainos ten tikrai atraktyvios palyginus su uzsienietiskom. Kai gausi siuntineli, gal galetum pasidalinti ispudziais.
į Lietuvą siųst nelabai e-parduotuvės siųst nori, mes kooperavomės: ) darėm nemažą užsakymą ir susisiekėm su pačia dizainere, net ne per parduotuvę pirkom...
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 20, 23:10)
oho, kaip pasistengta
Sakyciau, pabandyk pasiziureti dideliuose supermarketuose, ten buna tokie "kreatyvus" (kurybiniai) skyreliai kazkur prie knygu, CD ir DVD.
Papildyta:
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 20, 23:48)
į Lietuvą siųst nelabai e-parduotuvės siųst nori, mes kooperavomės: ) darėm nemažą užsakymą ir susisiekėm su pačia dizainere, net ne per parduotuvę pirkom...
Cia gal apie Mlodetskos siuvinejimo rinkinius sneki?
Beje, o kodel i Lietuva nelabai siuncia? O i kitas salis tada idomu kaip butu?...
QUOTE(tutele @ 2007 03 20, 23:23)
Sakyciau, pabandyk pasiziureti dideliuose supermarketuose, ten buna tokie "kreatyvus" (kurybiniai) skyreliai kazkur prie knygu, CD ir DVD.
Papildyta:
Beje, o kodel i Lietuva nelabai siuncia? O i kitas salis tada idomu kaip butu?...
Papildyta:
joa,apie tuos pačius, kad net nežinau apie kitas valstybes
QUOTE(tutele @ 2007 03 21, 00:23)
Na, kad tuose supermarketuose nieko tokio neteko dar matyt. Danijoj esu mačiusi specialių rankdarbių parduotuvėles, kur gali rasto visko: popieriaus, virbalų, siūlų, karoliukų ir t.t. O Anglijoj kažkaip neteko siuvinėjimo reikmenų matyt. Šiaip ar taip ieškosiu.
Gal kuri nors man pasakytu, kur Kaune galima isigyti smulkesnes matuojamos kanvos?
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 03 28, 08:46)
Gal kuri nors man pasakytu, kur Kaune galima isigyti smulkesnes matuojamos kanvos?
Senamiestyje "gerose akyse" bei "Vilugoje", prie Hyper maximos CASA Lanoje
Sveiki,
VILniuje, adresu Skroblų 19, yra atidaryta siuvinėjimo reikmenų parduotuvė.
Čia galima rasti viską, kas tik reikalinga siuvinėjant su mašina.
Turime visus siuvinėjimo aksesuarus: siūlus, flizeliną, priedus.
Konsultuojame sudarant siuvinėjimo programas.
Parduodame siuvinėjimo mašinas.
Daugiau informacijos galima rasti www.gunold.lt.
Ten yra ir žemėlapis, kur parodyta kaip mus rasti.
Norėdamos gauti išsamesnės informacijos, galite parašyti e.laišką info@gunold.lt
Maloniai kviečiame.
VILniuje, adresu Skroblų 19, yra atidaryta siuvinėjimo reikmenų parduotuvė.
Čia galima rasti viską, kas tik reikalinga siuvinėjant su mašina.
Turime visus siuvinėjimo aksesuarus: siūlus, flizeliną, priedus.
Konsultuojame sudarant siuvinėjimo programas.
Parduodame siuvinėjimo mašinas.
Daugiau informacijos galima rasti www.gunold.lt.
Ten yra ir žemėlapis, kur parodyta kaip mus rasti.
Norėdamos gauti išsamesnės informacijos, galite parašyti e.laišką info@gunold.lt
Maloniai kviečiame.