siuvinija, jei ateity issiples asortimente, kodel gi, ne, bet dabar nei rinkiniu, nei priemoniu pasirinkimo nera net elementariu DMC (einamiausiu) siulu nera, medziagos siuvinejimui keli vienetai
plastikinis remelis, tai tas pats principas kaip lankelis - laikyti vistiek reikia rankoj. Va pastatomas remas, kitas reikalas - neapsakomas komfortas - sparta padideja is karto, nes siuvinejimas vyksta abiem rankom, nebereikia laikyti siuvinio. Tikejaus kad bus patogu, bet, kad ant tiek
Parduotuviniu remu kainos tik kosmines
O Dzeines vyrui ir respects uz tobulai atidirbta gamini
Aš taip pat turiu Džeinės vyro gaminta rėmeli teko tik viena darbelį ant jo dar siuvinėti šiaip visai nieko tik sunkoka buvo priprasti kai nenaudojau nei rėmelio nei lankelio Bet jau kipsiu į didesni darba tai reiks vėl priprasti prie rėmo
Na tiesiog man viskas daug leciau tada sekasi, kazkaip kai rankoje laikai lankeli tai ji gali greitai vartyti, o cia gal priprasti reikia. Kazkaip ir niekaip su juo neisitaisau, nei ant lovos nei ant stalo.
Aš taip pat turiu Džeinės vyro gaminta rėmeli teko tik viena darbelį ant jo dar siuvinėti šiaip visai nieko tik sunkoka buvo priprasti kai nenaudojau nei rėmelio nei lankelio Bet jau kipsiu į didesni darba tai reiks vėl priprasti prie rėmo
prisidedu ir aš Džeinės vyro rėmas jau man tarnauja daugiau nei metus ir vis dar atsidžiaugti negaliu dabar net nekyla rankos siuvinėti smulkius darbelius kurie rėmui per maži