Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(atsimerk @ 2011 02 16, 12:49)
ir tikrai man atsius y airija? tai taip tai labai saunu 4u.gif  thumbup.gif
QUOTE(sandva @ 2011 02 16, 12:57)
man ir i airija reikia..as bandau per ebay ieskotis.
is kokio jus miesto?

is informacijos pateiktos Kasiulai puslapyje mirksiukas.gif
Ar galite prekes atsiųsti į užsienį?
Taip, galime. Tik siuntimas tokiu atveju bus brangesnis. Siuntimas į Europos Sąjungos šalis kainuoja 20 Lt, į kitas - 40 Lt.

Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2011 02 16, 14:57)
man ir i airija reikia..as bandau per ebay ieskotis.
is kokio jus miesto?

tame kasiulai.lt yra visko ko ieskojau smile.gif as is nedidelio miestelio Newcastle West smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2011 02 16, 15:56)
is informacijos pateiktos Kasiulai puslapyje  mirksiukas.gif
Ar galite prekes atsiųsti į užsienį?
Taip, galime. Tik siuntimas tokiu atveju bus brangesnis. Siuntimas į Europos Sąjungos šalis kainuoja 20 Lt, į kitas - 40 Lt.

tai eurais visai nebrangu. keli eurai ir tiek smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2011 02 16, 13:59)
tai eurais visai nebrangu. keli eurai ir tiek smile.gif rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tai taip, o vat is jusu puses kai ko reikia parsisiust, tai swoon.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
"airės", o kodėl iš UK neparsisiunčiat?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 16, 16:24)

o is kur pvz?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 16, 17:24)

na man tai nera skirtumo is kur. svarbu turet prekes
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2011 02 16, 15:25)
o is kur pvz?

na nežinau, neklausiau, mano draugė Londone, tai atsisiunčia sau ko reikia ir tikrai ne iš lt
Atsakyti
Labas, turbūt būsiu kiek ne į temą, bet jei kas atsilieps į mano pagalbos šauksmą būsiu labai laiminga. Per visą svietą ieškau MADEIRA polyneon No. 40 pramoninių siuvinėjimo siūlų. Jei nugirstumet kur galetu būti PRAMONINIŲ siuvinejimo siulų,geriausiai Kaune, arba bent jau Lietuvoje- parasykite.
Ačiū iš anksto
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, kur galima Vilniuje nebrangiai nusipirkti siuvinėjimui lino medžiagos? smile.gif
Atsakyti
Taip inikau i siuvinejima kryzeliu ir jo prekes, kad net sukuriau savo internetini puslapi, kur nebrangiai galite nusipirkti siulu ar rinkiniu. prasau apsilankyti http://siuvinejimaskryzeliu.weebly.com tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelita123 @ 2011 03 01, 19:22)
Taip inikau i siuvinejima kryzeliu ir jo prekes, kad net sukuriau savo internetini puslapi, kur nebrangiai galite nusipirkti siulu ar rinkiniu. prasau apsilankyti http://siuvinejimaskryzeliu.weebly.com  tongue.gif

nemažai gramatinių klaidų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelita123 @ 2011 03 01, 21:22)
Taip inikau i siuvinejima kryzeliu ir jo prekes, kad net sukuriau savo internetini puslapi, kur nebrangiai galite nusipirkti siulu ar rinkiniu. prasau apsilankyti

Bet jau klaidų doh.gif Net nemalonu skaityt schmoll.gif
Atsakyti