Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(zuzla @ 2010 02 21, 21:57)
ir man reikia g.gif įdomu, ar neišvarys unsure.gif

Na kai anąkartą nuėjau su DMC sarasiuku, bet norejau kitus pirkti, tai pasiule paciai pagal atspalvius stovet ir atsirinkinet... tik kad laiko labai neturejau tai DMC paemiau tongue.gif
vaizdelis geras turetu buti lotuliukas.gif bet jei prireiks, taip ir darysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 22, 18:06)
Na kai anąkartą nuėjau su DMC sarasiuku, bet norejau kitus pirkti, tai pasiule paciai pagal atspalvius stovet ir atsirinkinet...

man tas pats buvo doh.gif aptarnavimas tai ką aš žinau... bet vieną - ateiti su sąrašiuku, o kitą - su siūlų maišeliu biggrin.gif išsidėlioti, rinktis, žymėtis - tikrai geras vaizdelis turėtų būti laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės. Gal žinot, kur Lietuvoje (arba, blogiausiu atveju, kokioje Europos internetinėje parduotuvėje), prekiauja Dovo žirklėmis siuvinėjimui?
Domina toks ypač plonais galiukais daiktas, modelis 44350526. O "geriausias draugas google" man jas tik Amerikoj atranda. Gal kur nors arčiau yra...
Atsakyti
sveikos,
gal žinote kurioje internetineje parduotuveje Madeira siūlų galima įsigyti?
Atsakyti
Galiu parduoti DMC arba Anchor siuvinejimo siulu. Kaina 0.90Lt + atsiuntimo islaidos. Taip pat padesiu gauti ivairiu siuvinejimo kryzeliu rinkiniu. Jei sudomino rasykite nelita@talktalk.net
Atsakyti
Labukas, gal kas patartumet , kur Dubline galima isigyti siuvinejimo reikmenu??
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2011 02 08, 03:49)
Labukas, gal kas patartumet , kur Dubline galima isigyti siuvinejimo reikmenu??

pas mus lt siuvinėjimo siūlų būna siūlų parduotuvėse.. ten tokių nėra?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif . Labai reikia jūsu pagalbos. Gal galėtumėt patart siūlų parduotuvę vilniuj, kur butu galima nusipirkt DMC siūlu ir būtu netoli laisvės prospekto. Aš nevilnietė, visai nesigaudau 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif labai noriu pradeti siuvineti, tad ieskau siuvinejimo reikmenu. gal zinote lietuviskas internetines parduotuves kurios prekes siustu y airija? nes cia kiek vaiksciojau tai nelabai randu. maciau tik siulu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2011 02 16, 11:29)
sveikos  4u.gif  labai noriu pradeti siuvineti, tad ieskau siuvinejimo reikmenu. gal zinote lietuviskas internetines parduotuves kurios prekes siustu y airija? nes cia kiek vaiksciojau tai nelabai randu. maciau tik siulu.  ax.gif

kasiulai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 02 16, 13:45)
kasiulai.lt  mirksiukas.gif

ir tikrai man atsius y airija? tai taip tai labai saunu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2011 02 16, 13:49)
ir tikrai man atsius y airija? tai taip tai labai saunu 4u.gif  thumbup.gif

man ir i airija reikia..as bandau per ebay ieskotis.
is kokio jus miesto?
Atsakyti