Na kai anąkartą nuėjau su DMC sarasiuku, bet norejau kitus pirkti, tai pasiule paciai pagal atspalvius stovet ir atsirinkinet... tik kad laiko labai neturejau tai DMC paemiau
vaizdelis geras turetu buti bet jei prireiks, taip ir darysiu
man tas pats buvo aptarnavimas tai ką aš žinau... bet vieną - ateiti su sąrašiuku, o kitą - su siūlų maišeliu išsidėlioti, rinktis, žymėtis - tikrai geras vaizdelis turėtų būti
Sveikos, darbštuolytės. Gal žinot, kur Lietuvoje (arba, blogiausiu atveju, kokioje Europos internetinėje parduotuvėje), prekiauja Dovo žirklėmis siuvinėjimui? Domina toks ypač plonais galiukais daiktas, modelis 44350526. O "geriausias draugas google" man jas tik Amerikoj atranda. Gal kur nors arčiau yra...
"Panarpliojimų" laisvalaikiu rezultatai Siūlų dieta nuo 2010.02.26: 14100 g 17900. Nupirkta 6620 Siūlus gadinu: virbalais, vąšeliu, šeivute, šeivelėmis, SilverReed SK840
Galiu parduoti DMC arba Anchor siuvinejimo siulu. Kaina 0.90Lt + atsiuntimo islaidos. Taip pat padesiu gauti ivairiu siuvinejimo kryzeliu rinkiniu. Jei sudomino rasykite nelita@talktalk.net
Sveikutes . Labai reikia jūsu pagalbos. Gal galėtumėt patart siūlų parduotuvę vilniuj, kur butu galima nusipirkt DMC siūlu ir būtu netoli laisvės prospekto. Aš nevilnietė, visai nesigaudau
sveikos labai noriu pradeti siuvineti, tad ieskau siuvinejimo reikmenu. gal zinote lietuviskas internetines parduotuves kurios prekes siustu y airija? nes cia kiek vaiksciojau tai nelabai randu. maciau tik siulu.
sveikos labai noriu pradeti siuvineti, tad ieskau siuvinejimo reikmenu. gal zinote lietuviskas internetines parduotuves kurios prekes siustu y airija? nes cia kiek vaiksciojau tai nelabai randu. maciau tik siulu.