Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(laumir @ 2010 01 27, 18:11)
jai domina,galiu ikelt nufotkinus
DMC ir Anchor
spalvu kodu atitikmenys

domina 4u.gif net labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 01 28, 19:21)
domina  4u.gif  net labai  ax.gif

Aš va tokią radus, manau, kad šitos reikis Jums smile.gif
Atitikmenys
Atsakyti
Sveikos darbštuolės smile.gif

Mėginu padaryti užsakymą iš kasiūlų ir nesuprantu... g.gif formuojant prekių krepšelį vis dingsta dalis prekų blink.gif ką darau ne taip????
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 18:51)
Sveikos darbštuolės smile.gif

Mėginu padaryti užsakymą iš kasiūlų ir nesuprantu...  g.gif  formuojant prekių krepšelį vis dingsta dalis prekų  blink.gif  ką darau ne taip????

ar esi pas juos prisiregistravusi?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 08, 22:32)
ar esi pas juos prisiregistravusi?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 08, 22:33)

man istustedavo pirkiniu krepselis, kai bandziau ji sukrauti neprisiregistravusi.
Atsakyti
Sveiki,

norejau pasiteirauti 4u.gif
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu
aciu 4u.gif
Atsakyti
mergytės gal kuri žinosit ir galėsit padėti... blush2.gif Buvau savaitgalį pas močiutę ir ji man atidavė krūva gražiausių siuvinėjimo siūlų thumbup.gif ji jų buvo prisipirkus dar rūsų laikais, ir visų neišnaudojo smile.gif Bet ant jų nėra jokio pavadinimo g.gif jie 20m matkeliais, ant etikečių parašyta rusiškai tik "muline" ir bendras kodas ant visų ... gal kuri galit ką patarti? ax.gif kokie tai gali būti siūlai? kaip ten juose atsirinkti? o atspalvių visokiausių daug yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 21 vasario 2010 - 13:49
QUOTE(medlink @ 2010 02 21, 14:48)
mergytės gal kuri žinosit ir galėsit padėti...  blush2.gif  Buvau savaitgalį pas močiutę ir ji man atidavė krūva gražiausių siuvinėjimo siūlų  thumbup.gif  ji jų buvo prisipirkus dar rūsų laikais, ir visų neišnaudojo smile.gif Bet ant jų nėra jokio pavadinimo  g.gif  jie 20m matkeliais, ant etikečių parašyta rusiškai tik "muline" ir bendras kodas ant visų ... gal kuri galit ką patarti?  ax.gif kokie tai gali būti siūlai? kaip ten juose atsirinkti?  o atspalvių visokiausių daug yra...

taip, aš vakar tokius parduotuvėj radau tik muline užrašyta ir viskas, jokių spalvų palečių ar konverterių nerandu doh.gif teks tau iš akies rinkti spalvas mirksiukas.gif
Papildyta:
bingo thumbup.gif radau rusiškų ir dmc konverterį
http://klk.pp.ru/200...rova_i_dmc.html
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 21, 16:34)
taip, aš vakar tokius parduotuvėj radau tik muline užrašyta ir viskas, jokių spalvų palečių ar konverterių nerandu doh.gif teks tau iš akies rinkti spalvas mirksiukas.gif
Papildyta:
bingo thumbup.gif radau rusiškų ir dmc konverterį
http://klk.pp.ru/200...rova_i_dmc.html

Liuks smile.gif Reiks pasiziureti, bet man rodos ten jokiu kodu nebuvo... g.gif Jei ka tai reiks i koki CUP nueiti ir atsirinkineti pagal DMC lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 02 15, 22:22)
Sveiki,

norejau pasiteirauti    4u.gif
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu 
aciu  4u.gif

4u.gif mes gaminam siuvinėjimo rėmus 4u.gif dvieju rušių

user posted image
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 21, 16:45)
Jei ka tai reiks i koki CUP nueiti ir atsirinkineti pagal DMC  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir man reikia g.gif įdomu, ar neišvarys unsure.gif
Atsakyti