Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(Ottela @ 2010 01 13, 10:17)
Vilniuje, Skroblu g.19 yra viena labai gera siuvinejimo priedu parduotuvele. Priekauja Gunold produkcija, yra ten visko, super didelis spalvu pasirinkimas, visokiausiu priedu kliju, avolono, flizelino thumbup.gif . Be to girdejau kad ir i kitus miestus pristato. biggrin.gif

Ar jie prekiauja ir MADEIRA siulais? Ar turi kanvos?
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 16, 21:44)
Ar jie prekiauja ir MADEIRA siulais? Ar turi kanvos?

Madeira nepriekauja, bet kiek teko isbandyti Gunoldo siuliukai ne blogesni. Turi jie savo tinklalapi www.gunold.lt ten visa asortimenta galima pamatyti.
Atsakyti
kur dar internetiniu budu butu galima isigyti siulu ir medziagu? atr i privatu
Atsakyti
buvau savaitgalį "gerose akyse" (vilniuj)... dmc siūliukai po 1,90, madeiros 1,70, beeeet dmc yra 8 m, o madeira 10 m g.gif kitą kartą konvertuosiu viską į madeirą, tikiuosi spalvos atitiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 sausio 2010 - 10:51
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 11:47)
buvau savaitgalį "gerose akyse" (vilniuj)... dmc siūliukai po 1,90, madeiros 1,70, beeeet dmc yra 8 m, o madeira 10 m g.gif kitą kartą konvertuosiu viską į madeirą, tikiuosi spalvos atitiks unsure.gif

As visada konvertuoju, tikrai atitinka.
Savaitgali irgi prekinausi daug, tai keliu spalvu persikonvertavus nepatikejau, kad gali reiket tikiu ryskiu- nepatingejau vizualiai patikrint su DMC- viskas puikiai atitiko. thumbup.gif
Beje merginos GA dave nemokamai konvertavimo lentele DMC - Madeira- labai fainai konvertuojasi, dar geriau nei internete. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:23)
As visada konvertuoju, tikrai atitinka.

Beje merginos GA dave nemokamai konvertavimo lentele DMC - Madeira- labai fainai konvertuojasi, dar geriau nei internete.  thumbup.gif

bigsmile.gif supratau

ir aš noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 12:25)
bigsmile.gif supratau

ir aš noriu blush2.gif

Paprasyk kasoje gal ir tau duos..... g.gif bigsmile.gif
As kol laukiau kol skaiciavo uz prekes, ziuriu kazkoks MADEIRA bukletelis metosi, sakau ka cia Madeiros dar parduodat? Katalogas ar kas? Tai sako, konvertavimo lentele, padave paziuret, ir kalba issivyniojo, kad nemokamas ir leido pasiimt. bigsmile.gif labai dziaugiuosi ir saugau kaip savo aki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:30)
Paprasyk kasoje gal ir tau duos..... g.gif  bigsmile.gif

labai dziaugiuosi ir saugau kaip savo aki  drinks_cheers.gif

šiaip aptarnavimas, tai man nelabai ten patiko blush2.gif net MB pasakė tinginės blush2.gif

o kodėl sakai, kad tas konverteris geresnis nei internete? kažkokias spalvas lyginai?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 25, 12:35)
šiaip aptarnavimas, tai man nelabai ten patiko blush2.gif net MB pasakė tinginės blush2.gif

o kodėl sakai, kad tas konverteris geresnis nei internete? kažkokias spalvas lyginai?

Taip, spalvas lyginau bigsmile.gif nevernas tamosius as lotuliukas.gif Beje, kur siandien ikeliau foto i siuvinejimo tema pilaites apsnigtos- ji taip pat konvertuota.....

O del aptarnavimo tai jau taip- pats kai zinai ko reikia, tai susirenki, bet kita karta nori kokios naujienos nusipirkt, o nezinai ka turi, jom gi nerupi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 25 sausio 2010 - 11:50
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:47)
Taip, spalvas lyginau bigsmile.gif  nevernas tamosius as  lotuliukas.gif

O del aptarnavimo tai jau taip- pats kai zinai ko reikia, tai susirenki, bet kita karta nori kokios naujienos nusipirkt, o nezinai ka turi, jom gi nerupi....

bigsmile.gif

bet ir dėl pačių siūlų... nebuvo auksinės dmc to nr, kurio man reikia, buvo kitų atspalvių, sakau, gal kitos firmos, sako nėra ir siūlo man dmc metalinę visai kito atspalvio negu siūliukų puokštė mano rankoje unsure.gif
Atsakyti
Kur siauliuose pigiausiai galeciau isigyti siuvinejimo siulu? 4u.gif Ir kokiam tinklapy galeciau rasti siuvinejimo pradziamokjsli (geriau butu lietuviskai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 27 sausio 2010 - 16:33
jai domina,galiu ikelt nufotkinus
DMC ir Anchor
spalvu kodu atitikmenys
Atsakyti