Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

praejusia savaite buvau panoramoje, ten prie rimi parduotuves yra linos artele ar kazkas panasaus tai ten prekiaujama anchor firmos siulais, jei kam netoli tai patogu, as dar nzn kad ten yra. uztat medziagu siuvinejimui tai nera schmoll.gif
Atsakyti
Anchor firmos siulais dar prekiauja ir Šeskinėje, Šeskinės g. 32, ten kur yra Iki, po Iki yra pasažas, kur randasi siulų parduotuvė.

Savanorių pr 49/2 D.Vilnonio įmonė MIDARA prekiauja Ariadna siulais.
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos!
Gal kas gali patarti, kur KLAIPEDOJ galima rasti MADEIRA siuliuku?
Paskaiciau, kad kazkas konvertavo i DMC - ar atitiko spalvos?

Aciu.
Atsakyti
o internetu neperkat prekiu? 4u.gif
Atsakyti
aisku perkam, juk ten daug kas pigiau iseina, ypac kai perki daug. as vat dabar galvoju is kurios cia internetines pardes pirkt geriau siulus, kad pigiausia butu, nes daug reikia... g.gif
Atsakyti
Aš tai perku iš siuvinėjimo magijos (o kadangi esu klaipėdietė, tai ir siuntimas kainuoja ir į namus pristato thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
Aisku, perku ir internetinese parduotuvese. Bet ten irgi nevisada rasi to, ko ieskai.

QUOTE(čiolė @ 2009 10 16, 14:52)
Aš tai perku iš siuvinėjimo magijos (o kadangi esu klaipėdietė, tai ir siuntimas kainuoja ir į namus pristato  thumbup.gif  thumbup.gif )

čiolė, ar cia tik internete prekiauja, ar "reali" parduotuve irgi yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2009 10 13, 18:32)

Paskaiciau, kad kazkas konvertavo i DMC - ar atitiko spalvos?

Aciu.

As konvertuoju dazniausiai, man MADEIRA labiau patinika nei DMC. Jei saziningai tai prie paleciu atsistojus nederinau, bet galutiniu rezultatu bunu patenkinta. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinot ar vilniuje Madoje yra parduotuvė, kur galiu siuvinėjimui reikmenų nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 01 11, 17:32)
Gal žinot ar vilniuje Madoje yra parduotuvė, kur galiu siuvinėjimui reikmenų nusipirkti?

Taip, yra antrame aukšte nedidukė galanterijos parduotuvikė, bet ten pasirinkimas gan skurdokas. prekaiuja tik Ariadna siūlais ir sakyčiau gana nepigiai lyginant su kitom vietom.
Labiau siūlyčiau Geras Akis CUP'e arba kad ir internetinę parduotuvėlę www.darbstuole.eu - joje Vilniuje prekes galima atsiimti nemokaimai
Atsakyti
Vilniuje, Skroblu g.19 yra viena labai gera siuvinejimo priedu parduotuvele. Priekauja Gunold produkcija, yra ten visko, super didelis spalvu pasirinkimas, visokiausiu priedu kliju, avolono, flizelino thumbup.gif . Be to girdejau kad ir i kitus miestus pristato. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, labai prireike DMC Satin kai kuriu siuliuku...
is kasiulai.lt suzinojau kad tu atspalviu kur man reikia jau nebegamina, t.y. nustojo gamint mazdaug pries metus..
turiu vilti gal pas ka atsirastu
S712
S739
S746
S745
gali buti ir nepilni, nuimti...atsilyginsiu...
Atsakyti