Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(Adrutė @ 2009 07 02, 20:59)
Labas vakaras 4u.gif

Gal galėtumėt patart kur Kaune įsigyti Medeiros siūlų?

tiksliai nezinau ,bet yra Vilniaus gatvej ir palangos gatvej siulu parduotuves gal ten butu g.gif ,o laisves alejoj tik Anchor siuliukus turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2009 06 30, 13:06)
sveikos siuvinetojos  smile.gif ketinu vykti i vilniu ir norejau paklaust kur cia man geriau lekt apsiprekint, nes reikia ir dmc ir anchor siuliuku.. kur patartumete nulekti kad gauciau viska, nes jau nebezinau i kuria cia puse lekt... blush2.gif

Gali bandyti i Geras akis vaziuoti - tik nezinau ar jie ten prekiauja Anchor siulais.
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 02, 20:31)
tiksliai nezinau ,bet yra Vilniaus gatvej ir palangos gatvej siulu parduotuves gal ten butu g.gif ,o laisves alejoj tik Anchor siuliukus turi smile.gif

vilniaus ir palangos gatvej lyg ir nera madeiros schmoll.gif
as irgi ieskojau palangos gatvej bet ten vietoj pardaveja padejo konvertuot i dmc nes ten tikrai nera...
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2009 07 02, 19:59)
Gal galėtumėt patart kur Kaune įsigyti Medeiros siūlų?

Kai man šių siūlų reikėjo - niekur neradau. Kažkada vėliau išsiaiškinau kad Hypermaximoj esanti siuvimo reikmenų parduotuvė prekiauja Madeira. Ji yra maždaug priešais Kiką 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atskymus 4u.gif

Senamiestį ir Laisvės al apėjau visas parduotuves ten Medeiros nebuvo,o Hypermaximoj reiks pasižiūrėt ten dar nesu buvus smile.gif
Atsakyti
Mergaiciukas aciuks.gif oro_buckis.gif siūlus jau turiu.Hypermaximoj siuvimo reikmenyse tikrai prekiauja Medeiros siuvinėjimo siūlais smile.gif
Atsakyti
Smagu kad padėjau biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, zadu savaitgali vaziuoti i gariūnus , pamanua paieskosiu tuo paciu siulu nerimui, gal zinote kur jie ten randasi, kad nebludyciau visa diena ?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 07, 09:52)
Laba diena, zadu savaitgali vaziuoti i gariūnus , pamanua paieskosiu tuo paciu siulu nerimui, gal zinote kur jie ten randasi, kad nebludyciau visa diena ?

Kažkada esu mačius pačiam gale (žiūrint nuo centrinių vartų) šalia kavinės. Na gal aiškiai parašiau
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 07, 11:37)
Kažkada esu mačius pačiam gale (žiūrint nuo centrinių vartų) šalia kavinės. Na gal aiškiai parašiau

aciu bandau issivaizduoti nes nesu ne buvus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 07, 12:45)
aciu bandau issivaizduoti nes nesu ne buvus  blush2.gif

Na įeini pro pagrindinius vartus. Po kairę iškart matosi toki geltoni nameliai (ne surenkamos palapinės), tai ta eile eini iki pat galo. Kai baigsis eilė kairėj pusėj matysis kavinė ir wc, o netoli kavinės tuose geltonuose nameliuose siūlų parduotuvė, ten prekiauja mezgimo ir nerimo siūlais.
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 07, 14:06)
Na įeini pro pagrindinius vartus. Po kairę iškart matosi toki geltoni nameliai (ne surenkamos palapinės), tai ta eile eini iki pat galo. Kai baigsis eilė kairėj pusėj matysis kavinė ir wc, o netoli kavinės tuose geltonuose nameliuose siūlų parduotuvė, ten prekiauja mezgimo ir nerimo siūlais.

atrodo supratau, aciukas 4u.gif spauzdinu aprasyma ir verysiu i trasa lotuliukas.gif
Atsakyti