Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(r_tina @ 2009 03 04, 14:12)
ojojoj, kaip senai niekas nerase i sia tema... gal pabandom ja atgaivinti, juk dbr manau kiekvienai svarbu ka galima kur pigiau isigyti, juk krize biggrin.gif tai vat, noreciau susilaukti patarimo, kur pigiausia pirkti siuvinejimo siulus (DMC) vilniuje. galvoju gal pigiau gariunuose? gal kas zino kiek ten kas kainuoja? o aida, kur jos pigiau isigyti galima? kazkada seniau pamenu savo gimtam mieste audiniuose pirkau uz 15 lt metras buvo...turbut dbr brangiau kainuoja..o vilnietes gal galetu pasakyti kur jos medizaga perka ir kiek moka? smile.gif

Dar vienas pamastymas...gal galetumem kelios vilnietes kooperuotis ir uzsisakineti kartu is internetiniu parduotuviu, kad pristatymas nekainuotu? tai va, laukiu jusu pasisakymu siais klausimeliais... smile.gif

R_tina, aš mielai prisidėčiau prie kolektyvinio siuvinėjimo reikmenų pirkimo internetinėje parduotuvėje.
Šiandien buvau VCUP esančioje parduotuvėje „Geros akys“, ten DMC muline kainuoja 1,99 Lt.
Internetinėje parduotuvėje kasiulai.lt jie kainuoja 1,80 Lt, o perkant prekių daugiau nei už 100 Lt pristatymas yra nemokamas.
Auksaranke.net parduotuvėje šie siūlai parduodami po 1,59 Lt, pristatymas visoje Lietuvoje nepriklausomai nuo prekių svorio - 6 Lt.

Patyrusios siuvinėtojos, kur Jūs perkate priemones siuvinėjimui (siūlus, adatas, medžiagą)? Pasidalinkit savo patirtimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krishtole: 19 kovo 2009 - 20:52
Auksaranke.net DMC siūliukai pigiausi kiek teko matyt. Tik jie nemažai spalvų neturi - paletėje rodo, o į krepšelį neįdeda. Kiek klausiau - pasipildyt nežada.
Bet jei ten randi reikiamas spalvas - kaina thumbup.gif
Atsakyti
o as siandien atradau dar viena parduotuve - www.siuvinejimomagija.lt Ten DMC siuliukai 1.70 lt. pristatymas - atrodo 7 lt, jei perki virs 100 lt -nemokamas. tik as dabar galvoju, ar kas pirkot is tos parduotuves, ar viskas buvo gerai? nesinori kad pradingtu pinigai ar gauciau "padielka" nes uzsakymas bus kolektyvinis smile.gif
Krishtole, o tu is kur?
Atsakyti
as kaip tik praeita savaite pirkau, viskas buvo gerai, sumokejau pirmadieni, o penktadieni jau turejau prekes 4u.gif
Atsakyti
o tai jega jei viskas gerai, nes ten kol kas pigiausia kiek as maciau. o gal dar zinot internetiniu parduotuviu, ar siaip parduotuviu vilniuje kur galima prekiu isigyti pigiau? smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites, kam reikia, tai Basanaviciaus gatveje, vilniuje yra parduotuve "viskas siuvimui", ten anchor siulai po 1.80. Manau, kad kaina nera dididele
Atsakyti
tikrai nedidele:) reiks apsilankyt smile.gif
Atsakyti
siuvinėjimo magijoje pirkau jau 3kartus, esu begalo patenkinta aptarnavimu, konsultavimo klausimais...Jei ko reikia ir neturi galima užsiakyti, tai tiesiog puiku smile.gif
Atsakyti
Siuvinėjimo magijoj ir aš pirkausi praeitą savaitę. Pirkau pirmą kartą, bet likau labai patenkinta greitu prekių pristatymu.Jokių problemų neiškilo nei su užsakymu, nei su apmokėjimu.
O dabar užsisakiau šiek tiek prekių Darbstuole.lt kai gausiu užsakymą galėsiu parašyti savo nuomonę ir apie juos.
Atsakyti
lauksim lauksim nuomones smile.gif
Atsakyti
Na auksaranke.net rašo kad dmc - 1,59lt. Nesisakiau iš ten nieko, tad daugiau pakomentuoti negaliu. Iš siuvinėjimo magijos laukiu jau antro siuntinuko. Kol kas esu visai patenkinta aptarnavimu ir atsiuntė greitai, per keletą dienų. kasiulai žinoma, pasirinkimas gerokai didesnis, tačiau siuvinėjimo magijoje kainos mažesnės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muza: 28 balandžio 2009 - 17:28
na taip, man irgi dbr aktualu kad kuo pigiau butu :/
Atsakyti