Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(GūGa @ 2008 10 26, 01:36)
sveikos!
gal kuri zinote, esate pirkusi is kasiulai.lt parduotuves? per kiek laiko jie atsiuncia siuntini?

Tai priklauso nuo to ka konkreciai uzsakinesi, nes vienas prekes jos jau turi Lietuvoje, kitas uzsakineja is uzsienio parduotuviu, tik gave uzsakyma ir pirkejo, paprastai prie prekes buna parasyta kiek laiko gali tekti laukti prekes, jeigu uzsakinesi pvz. siulus, atvirukus tai gali gauti uzsakyma per savaite, jeigu uzsaknesi audinius suvinejimui pvz lina arba kokius nors rinkinius gali tekti palaukti ir menesi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Mergaites, uzejau cia, nes zinau, kad supermamose vsika galima issiaiskinti, tikiuosi jusu pagalbos siais klausimais:
1.kur galima vilniuje rasti puikiu audiniu isigyti uz padoria kaina (taupau laika, tai swarbu ir kokioje miesto vietoje), noriu siuti suknele;
2.taip pat noriu prikleti naujam gyvenimui palta, kur galeciau rasti sagu, kur butu geras pasirinkimas;
3.esu pakviesta i helovyno baliu, tad reikai susirasti kostiuma, gal zinote kur tokiu dalykus nuomoja ir gal turite patarimu, kaip puostis tokia proga, nes nesu buvusi dar tokiame teminiame vakarelyje, noriu isvengti baltos varnos sidromo.

Merginos rasykite i az jei galite, turiu tik sia savaite, nes per laisvas dienas isvyksiu i gimtine, kur susitiksiu su sawo siuveja...ir vakarelis

Laukiu nesulaukiu jusu patarimu, aciu jums is anksto...
smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri prisimenate, senais laikais buvo siuvinėjami tokie ant baltos drobės visokie kačiukai ir t.t. mėlynais siūlais
gal kas pamenate, ar bent nutuokiate, kokio mėlynumo ta mėlyna būdavo?

ačiū blush2.gif
Atsakyti
gal kas žino,kaip lapkričio 2-3 dienomis dirbs Ibrahimas ir Manto g. audinių parduotuvė. Ar dirbs apskritai?
Atsakyti
pati suzinojau, tai parašysiu - gal kam prireiks:
Ibrahimas dirba lapkričio 3 d. iki 17 val, o audinių pasaulis nedirba visas dienas.
Atsakyti
ojojoj, kaip senai niekas nerase i sia tema... gal pabandom ja atgaivinti, juk dbr manau kiekvienai svarbu ka galima kur pigiau isigyti, juk krize biggrin.gif tai vat, noreciau susilaukti patarimo, kur pigiausia pirkti siuvinejimo siulus (DMC) vilniuje. galvoju gal pigiau gariunuose? gal kas zino kiek ten kas kainuoja? o aida, kur jos pigiau isigyti galima? kazkada seniau pamenu savo gimtam mieste audiniuose pirkau uz 15 lt metras buvo...turbut dbr brangiau kainuoja..o vilnietes gal galetu pasakyti kur jos medizaga perka ir kiek moka? smile.gif

Dar vienas pamastymas...gal galetumem kelios vilnietes kooperuotis ir uzsisakineti kartu is internetiniu parduotuviu, kad pristatymas nekainuotu? tai va, laukiu jusu pasisakymu siais klausimeliais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 04, 15:12)
ojojoj, kaip senai niekas nerase i sia tema... gal pabandom ja atgaivinti, juk dbr manau kiekvienai svarbu ka galima kur pigiau isigyti, juk krize biggrin.gif tai vat, noreciau susilaukti patarimo, kur pigiausia pirkti siuvinejimo siulus (DMC) vilniuje. galvoju gal pigiau gariunuose? gal kas zino kiek ten kas kainuoja? o aida, kur jos pigiau isigyti galima? kazkada seniau pamenu savo gimtam mieste audiniuose pirkau uz 15 lt metras buvo...turbut dbr brangiau kainuoja..o vilnietes gal galetu pasakyti kur jos medizaga perka ir kiek moka? smile.gif

Dar vienas pamastymas...gal galetumem kelios vilnietes kooperuotis ir uzsisakineti kartu is internetiniu parduotuviu, kad pristatymas nekainuotu? tai va, laukiu jusu pasisakymu siais klausimeliais... smile.gif

manau pigiausiai gautusi per internetine parduotuve jei daugiau prekiu pirkti smile.gif apie Gariunu DMC siuliukus kazkur skaiciau - kad apgaule g.gif pigiai pardavineja, ir kokybe prasta verysad.gif
Atsakyti
tai sss tada sad.gif na man vienai nelabai iseina internetinej pirkti, nes man nesusidaro toks didelis uzsakymas. be to as megeja dasipirkineti vis po truputi, nemegstu pirkt dideli kieki, kad ir ilgam laikui. tai kazkaip ir neiseina. O matau tu is kauno, ten irgi daznai bunu, o ten gal bazese pigiau tie reikmenys butu, mm?
Atsakyti
Sveikutės, o tikrai, kur Kaune pigiau visus šiuos reikmenis perkate ( siūliukus, kanvą)?
Aš tai tokia gal ir kvailoka esu, bet nepačiupinėjusi nelabai mėgstu pirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 07 kovo 2009 - 00:00
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 07, 00:59)
Sveikutės, o tikrai, kur Kaune pigiau visus šiuos reikmenis perkate ( siūliukus, kanvą)?
Aš tai tokia gal ir kvailoka esu, bet nepačiupinėjusi nelabai mėgstu pirkti  blush2.gif

Su Kovo 8. Jūs pabandykite apsilankyti Veiverių 67 pas mano gerą pažystamą Mindaugą jo Siuvimo reikmenų krautuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 08, 18:33)
Su Kovo 8. Jūs pabandykite apsilankyti Veiverių 67 pas mano gerą pažystamą Mindaugą jo Siuvimo reikmenų krautuvėje.

Jus visas taip pat su Kovo 8-ąja.
O ten yra siuvimo ar siuvinėjimo reikmenų parduotuvė?
Atsakyti
o gal zinote kur Vilniuje be GA galima dar nusipirkti dmc siulu g.gif
Atsakyti