Ačiū merginos, už gerą žodį. Bet naudosiu tik porą šviesių spalvų iš tų neoriginaliųjų, tai tikiuosi viskas baigsis laimingai. Tiesiog pats procesas mane "veža", o kol pasitaikys proga įsigyti normalių DMC, siuvinėjimą turėčiau atidėti. O siuvinėti noriu dabar
Man tik įdomu - kažkas padirbinėja būtent DMC, kažkaip nepasitaikė matyt kad kitų firmų tokių nesąmonių būtų. Och, radau pigiau, apsidžiaugiau, prisipirkau, tikra kvailė jaučiuosi Prieš tai reikėjo į forumą įlįsti...
QUOTE(sherla @ 2008 04 24, 18:34)
MERGINOS sakykit kur Kaune pigiausiai galeciau isigyti DMC siuliuku ir siuvinejimo medziagytes? Prie hypermaximos po 1.95 Lt pardavineja ar cia normali kaina? Lyg esu maciusi po 1.80 Lt o gal kaip pirmaji syki siuvinejant tiktu ir Madeiros siulai (berods taip parasiau)
uzsakinek internetu po 1.70 parduoda ir jeigu dar daugiau uzsakinesi tai ir atsiuntimas nekainuos.
QUOTE(sherla @ 2008 04 24, 18:34)
MERGINOS sakykit kur Kaune pigiausiai galeciau isigyti DMC siuliuku ir siuvinejimo medziagytes? Prie hypermaximos po 1.95 Lt pardavineja ar cia normali kaina? Lyg esu maciusi po 1.80 Lt o gal kaip pirmaji syki siuvinejant tiktu ir Madeiros siulai (berods taip parasiau)
Tiek siuliuku (po 1,70) tiek ir medziagu galima uzsisakyt internetu. Dar maciau Ariadne siulu po 1,20 http://www.kasiulai....p?cPath=3_11_74 bet net neisivaizduoju kaip su jais siuvinejasi? Gal kas bandet?
QUOTE(baubukai @ 2008 04 27, 20:16)
Tiek siuliuku (po 1,70) tiek ir medziagu galima uzsisakyt internetu. Dar maciau Ariadne siulu po 1,20 http://www.kasiulai....p?cPath=3_11_74 bet net neisivaizduoju kaip su jais siuvinejasi? Gal kas bandet?
bet is kasiulai. lt reikia ilgai laukti kol atsius as viska nusipirkau Gertrudos gatveje, esancioje parduotuveje: ten DMC po 1.80 Lt, o Adriana po 1.20 Lt tik pardaveja kazkokia surugusi pasitaike
QUOTE(sherla @ 2008 04 27, 21:08)
bet is kasiulai. lt reikia ilgai laukti kol atsius as viska nusipirkau Gertrudos gatveje, esancioje parduotuveje: ten DMC po 1.80 Lt, o Adriana po 1.20 Lt tik pardaveja kazkokia surugusi pasitaike
Sakai . gal nuo prekiu priklauso. Man siulus du sykius atsiunte per 5 d.d., rinkinuka per dvi savaites. Nors prie kai kuriu medziagu yra parasyta, kad laukti gali tekti net iki 8 sav , bet turbut jei ju reikes, tai ir lauksiu, man kazkaip internetu patogiausiai pirkt.
O tai kaip tie Ariadna siulai, skiriasi labai nuo DMC?
QUOTE(sherla @ 2008 04 27, 20:08)
Va ,ir tau pasitaikė surūgus pardavėja Aš galvojau ,kad tik man.. Nors tik ten maciau nemažą melanžo siūliukų pasirinkimą .Dabar net eit į tą parduotuvę bijau
QUOTE(baubukai @ 2008 04 28, 09:16)
O tai kaip tie Ariadna siulai, skiriasi labai nuo DMC?
dar iki Ariadnos neprijau, nes tik kelis pasiemiau kuriu DMC nebuvo... tai dar nieko negaliu pasakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 04 28, 14:32)
Va ,ir tau pasitaikė surūgus pardavėja Aš galvojau ,kad tik man.. Nors tik ten maciau nemažą melanžo siūliukų pasirinkimą .Dabar net eit į tą parduotuvę bijau
na per ta surugima vistiek patare ka pirkti gal nelabai pataike su adatu dydziais, bet viskas i geraja puse
As irgi turiu klausima, o kaip jus tvarkotes savo siulus (gal apie tai jau buvo kalbeta, neturiu laiko kada viska skaityti ) Internete maciau daug visokiu dezeliu, organaizeriu ir t.t. siuvinejimo siulams, ale kaip zinot, kuris normaliausias. Esu kazkada uzsisakinejusi GA tokia papke, kuri is reklamos atrode super, bet kai atejo, pasirode kazkokia batu deze baisiausia, kur nei ka sutvirtinti gali, nei prikabinti, nesamone visiska. Tai dabar noreciau kazka normaliau, pasitarti su kuo nors. Gal kas turite, o gal ir su nuotraukomis ka nors?
Aciu labai
Aciu labai
QUOTE(baubukai @ 2008 04 27, 20:16)
Bandem, ir dar kaip bandem - siulai geri, tik neblizga. Dar yra Ariadnos Internete gera lentele pervedimai Ariadnos siulu i DMC ir kt. su spalvomis
sveikos!
gal kuri zinote, esate pirkusi is kasiulai.lt parduotuves? per kiek laiko jie atsiuncia siuntini?
gal kuri zinote, esate pirkusi is kasiulai.lt parduotuves? per kiek laiko jie atsiuncia siuntini?