Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo reikmenys

QUOTE(lilialiliok @ 2008 01 25, 20:44)
Mergaites (Klaipedietes) - "Zardes" centre pard."IKI" rankdarbiu skyr. nupirkau dvyguba adata, t.y. centre skyle, o adatos is dvieju galu. Bet per vyduri ji kazkokia "silpna"  blush2.gif , bijau, kad greitai suluz... Gal kas tokia naudoja - pasidalinkit patirtimi... unsure.gif

... Nejaugi niekas nesinaudoja ???
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal galit pasakyt kur Klaipedoj yra siuvinejimo siulu parduotuve? As neseniai atsikrausciau netoli gyvent ir prireike siulu, o laiko, po visa Klaipeda vazinetis ir ziuret kur kokia parduotuve, neturiu... Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2008 02 06, 18:55)
Sveikos merginos.
Gal galit pasakyt kur Klaipedoj yra siuvinejimo siulu parduotuve?

1. "Burda" -prie seno turgaus,
2. Prie vaiku pasaulio kioske salia pard."Gruste"-Debreceno prek.centre,
3. "Zardes" IKI centre yra rankdarbiu parduotuvele,
4. 2 aukst. Turgaus, salia "IKI- Egle", priesais piragus;
5. Galinio Pylimo g. salia seno turgaus;
6. "Vingio" IKI pasazas centre -uz konditerijos duru yra vaistine ir salia privati pard. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Didelis dėkui už informaciją. thumbup.gif
Atsakyti
SOS! Skubiai reikia nedidelio gabaliuko tamsiai mėlynos kanvos stambesniais langeliais( išsiuvinėti monogramą). Gal kas turite atliekamą ar žinote, kur gauti (Vilniuje)? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 19 vasario 2008 - 10:44
Sveikos smile.gif as uzmaciau toki dalyka, kad gariunu turguje yra DMC siulu po 50ct smile.gif super kaina. galima labai daug siuvineti thumbup.gif
Atsakyti
Buvo jau apie tuos Gariūninius DMC kalbėta ax.gif Spalvos neatitinka DMC paletės ir kokybė neaiški. Kažkam lyg dažė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 02 27, 21:44)
Buvo jau apie tuos Gariūninius DMC kalbėta ax.gif Spalvos neatitinka DMC paletės ir kokybė neaiški. Kažkam lyg dažė unsure.gif

oi sito tai nezinojau verysad.gif o as taip apsidziaugiau kai pamaciau, kad jie tokie pigus doh.gif tai visa laime, kad cia pasigirt savo atradimais sugalvojau, nes buciau prisipirkus ir mano paveikslas butu nevykes. Aciu uz perspejima smile.gif
Atsakyti
sveikos siuvinėtojos smile.gif aš irgi noriu paklausti dėl tų Gariūninių DMC siūliukų. Aš, kaip tikra gudrutė, pirma nusipirkau, o tik tada ėmiau ieškoti informacijos blush2.gif . Gal kas bandė pritaikyt gariūninę numeraciją prie standartinės DMC siūliukų paletės? Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt informacija, o jei ne bandysiu kaip nors pati. Rizikuosiu išsiuvinėti staltiesę, informuosiu jei tikrai spalvos nusiskalbs ar dažys.
Atsakyti
QUOTE(mirma @ 2008 04 20, 10:45)
sveikos siuvinėtojos  smile.gif  aš irgi noriu paklausti dėl tų Gariūninių DMC siūliukų. Aš, kaip tikra gudrutė, pirma nusipirkau, o tik tada ėmiau ieškoti informacijos  blush2.gif . Gal kas bandė pritaikyt gariūninę numeraciją prie standartinės DMC siūliukų paletės? Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt informacija, o jei ne bandysiu kaip nors pati. Rizikuosiu išsiuvinėti staltiesę, informuosiu jei tikrai spalvos nusiskalbs ar dažys.

aš tai siūlyčiau nusipirkt originalių DMC siūlų ir siuvinėt. Nes staltiesė - ne koks mažas darbelis. Paskui bus darbo gaila išsiuvinėjus nekokybiškais siūlais.
Atsakyti
QUOTE(mirma @ 2008 04 20, 11:45)
sveikos siuvinėtojos  Gal kas bandė pritaikyt gariūninę numeraciją prie standartinės DMC siūliukų paletės? Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėt informacija, o jei ne bandysiu kaip nors pati. Rizikuosiu išsiuvinėti staltiesę, informuosiu jei tikrai spalvos nusiskalbs ar dažys.

As pritariu "zuikiniauskienei", kad geriau siuvineti staltiese originaliais DMC siulais. Ja juk reikes skalbti - NERIZIKUOK!!! nono.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku, kad reikia siuvineti originaliais DMC siuliukais, nes as taip jau nudegiau... Siuvinejau prastais siulais, o kai isskalbiau darbelis buvo keliose vietose sugadintas. Taip kad geriau nerizikuot smile.gif
Atsakyti