As i KU planuoju...
sveikutes, gal kas mokosi SU svietimo vadyba? as kaip tik pridaviau dokumentus, butu idomu isgirsti atsiliepimus
QUOTE(Seila @ 2008 06 11, 19:40)
Labas vakaras... O gal daugiau galetumete papasakoti apie magistro studijas svietimo vadyboje?Verta stoti?dideli konkursai?buciau dekinga uz informacija...Nes domina sios studijos...
labutis,
As esu baigusi Svietimos vadybos magistrantura VPU. As manau (tai mano nuomone), kad cia turetu studijuoti dirbantys mokyklu, darzeliu direktoriai, pavaduotojai. O seip, nebent ziurint i ateiti,jeigu jus ketinate dirbti siose pareigose tada taip. bet jeigu ne, tai gal verta tada kazka kita pagalvoti.
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 06 23, 14:24)
gal zinote ar stojant i svietimo vadyba po bakalauro soc. darbo reikia laikyti stojamuosius?!
bent jau man nereikejo. O jeigu paciame VPU butu konkursas i sias studijas tada jei atstumas nebaugintu pasidomekite studijomis Utenos grupeje. Ten konkursu tikrai nebuna.
Gussste ir as ryt vezu dokumentus duoti i svietimo vadyba... Tu KU?
Gal yra šiemet stojusių į švietimo vadyba? Atsiliepkit
as istojau i svietimo vadyba ir administravima VPU, magistrantura vis ieskau bendramoksliu, auuuuu
As siemet istojau i KU svietimo vadyba
As taippat nusiunciau dokumentus i KU,siandien tureciau gauti info apie pirmaja imoka,o tad toliau ziuresim
QUOTE(Roberta25 @ 2009 09 12, 13:11)
Sveiki, aš studijuoju VPU švietimo vadybą, II kursas...
Kuriame fakultete studijuojat - socialiniam (švietimo vadyba ir administravimas) ar pedagoginiame (edukologija-švietimo vadyba)?
Kokia metinė studijų kaina?bv
Merginos, gal galėtumėt pasufleruoti kokią temą magistriniam? Nes kažkaip man nesigalvoja visiškai
Pas ką KU geriau rašyti magistrinį?
Pas ką KU geriau rašyti magistrinį?