Įkraunama...
Įkraunama...

Švietimo vadyba

As i KU planuoju... 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas mokosi SU svietimo vadyba? as kaip tik pridaviau dokumentus, butu idomu isgirsti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 06 11, 19:40)
Labas vakaras... ax.gif O gal daugiau galetumete papasakoti apie magistro studijas svietimo vadyboje?Verta stoti?dideli konkursai?buciau dekinga uz informacija...Nes domina sios studijos... 4u.gif

labutis,
As esu baigusi Svietimos vadybos magistrantura VPU. As manau (tai mano nuomone), kad cia turetu studijuoti dirbantys mokyklu, darzeliu direktoriai, pavaduotojai. O seip, nebent ziurint i ateiti,jeigu jus ketinate dirbti siose pareigose tada taip. bet jeigu ne, tai gal verta tada kazka kita pagalvoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2008 06 23, 14:24)
gal zinote ar stojant i svietimo vadyba po bakalauro soc. darbo reikia laikyti stojamuosius?! g.gif

bent jau man nereikejo. O jeigu paciame VPU butu konkursas i sias studijas tada jei atstumas nebaugintu pasidomekite studijomis Utenos grupeje. Ten konkursu tikrai nebuna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gussste ir as ryt vezu dokumentus duoti i svietimo vadyba... ax.gif Tu KU?
Atsakyti
Gal yra šiemet stojusių į švietimo vadyba? Atsiliepkit mirksiukas.gif
Atsakyti
as istojau i svietimo vadyba ir administravima VPU, magistrantura 4u.gif vis ieskau bendramoksliu, auuuuu biggrin.gif
Atsakyti
As siemet istojau i KU svietimo vadyba
Atsakyti
As taippat nusiunciau dokumentus i KU,siandien tureciau gauti info apie pirmaja imoka,o tad toliau ziuresim
Atsakyti
Sveiki, aš studijuoju VPU švietimo vadybą, II kursas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta25 @ 2009 09 12, 13:11)
Sveiki, aš studijuoju VPU švietimo vadybą, II kursas... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kuriame fakultete studijuojat - socialiniam (švietimo vadyba ir administravimas) ar pedagoginiame (edukologija-švietimo vadyba)?
Kokia metinė studijų kaina?bv blush2.gif

Atsakyti
Merginos, gal galėtumėt pasufleruoti kokią temą magistriniam? blush2.gif Nes kažkaip man nesigalvoja visiškai doh.gif
Pas ką KU geriau rašyti magistrinį?
Atsakyti
Studijuoju pedagogikos ir psichologijos fakultete, akivaizdinės studijos, metinė kaina 1380lt. g.gif
Atsakyti