Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas- 22 dalis

QUOTE(Agnytea @ 2007 04 17, 16:28)
na jau isivaizduoju, ko man cia reikia...o tokiu Panevezy yra pirkti...kazkaip nebuvo akis uzkliuvusi...  4u.gif  kiek kainuoja?  ax.gif

Tokių kiek žinau, ant visos Lietuvos nerasi. Nebent siųstis iš kokios internet. pard. Arba siuvimo reikmenuose paieškok ko nors panašaus. Mačiau metalizuotų siuvimo siūlų yra. O galima iš DMC paletės pritaikyti. ''Sity bume'' 2a. mačiau DMC metalizuotų turėjo. Va čia jie gal geriau matosi, ano puslapio man gerai neatidaro: http://www.willowfab...ds_Ribbons.html
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 17, 16:35)
Žinai, jeigu jau šilutėj mačiau medžiagų parduotuvėj tai panevėžy tikrai bus  irnesakyk.gif  hihihi.gif

O ten tikrai ''Kreinik'' g.gif ?

O čia būtent ta spalva: http://www.casacenin...roducts_id=3645
Atsakyti
Merginos labai reikia jusu pagalbos. blush2.gif Issirinkau siuvineti paveiksliuka ir negana to kad visos spalvos yra surasytos tik pavadinimais tai teks sukti galva, kokius cia siulus pirkti, bet dar ir nesuprantu kas siuo atveju yra half cross stitch, nes schemoje nera jokiu pusiniu langeliu. Padekit verysad.gif user posted image
Atsakyti
As matau viena iseiti - atspalvius derinti paciai. gali dar imesti paveiksliuka, gal kuri nors ji siuvinejo ir rinkosi spalvas, tai galetu patarti.

Del pusiniu kryzeliu. Lape, kur aiskinami zenklai ir norodomos spalvos, viskas, kas parasyta po antraste "pusiniai kryzeliai" ir bus tie pusiniai kryzeliai. Schemoje jie nepazymeti atskirai, bet turi atskirus zenklus.
Tikiuosi, aiskiai isdesciau.

Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2007 04 17, 17:00)
As matau viena iseiti - atspalvius derinti paciai. gali dar imesti paveiksliuka, gal kuri nors ji siuvinejo ir rinkosi spalvas, tai galetu patarti.

Del pusiniu kryzeliu. Lape, kur aiskinami zenklai ir norodomos spalvos, viskas, kas parasyta po antraste "pusiniai kryzeliai" ir bus tie pusiniai kryzeliai. Schemoje jie nepazymeti atskirai, bet turi atskirus zenklus.
Tikiuosi, aiskiai isdesciau.

Sekmes  smile.gif

Na atspalvius suderint galiu, bet vistiek nesuprantu tu pusiniu kryzeliu, o kuo kita puse kryzelio siuvinet? Neliks gi nesiuvinetas.
Be to jei gerai suprantu, reikia du atspalvius i adata vert, o kai kur net 5 siuliukai veriasi doh.gif O gal as kazka netaip suprantu verysad.gif
Cia mano paveiksliukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 12:46
Kaip atsiskaičiuoti kryželius, kad darbas "nenuplauktų" į šoną? Kiekvieną siūliuką skaičiuot reikia, ar yra koks gudresnis/lengvesnis variantas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 12:46
Gerai supratai, pusinis kryzelis reiskia, kad bus tik puse kryzelio, kitos puses niekuo nereikia pildyti. Tu taip pat teisi, kad i adata reikia verti tiek siulu, kiek nurodyta schemos aprasyme. Bent jau as taip visad darau. 30 sios temos puslapyje kaip tik yra nuorod, kur aiskinama, kaip siuvineti pusini ar istrizini kryzeli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2007 04 17, 17:36)
Aš įtariu, kad kryželiai iš 5 siūliukų yra šalia pusinių kryželių. Jei taip, tai tie stori kryželiai užgula pusinius ir tarpų neturėtų matytis

Kaip tik pusiniai kryzeliai ir yra is 3,4 ir 5 siuliuku.
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2007 04 17, 17:41)
Kaip tik pusiniai kryzeliai ir yra is 3,4 ir 5 siuliuku.

Gal aiškiau bus: http://crossstitch.a...otentstitch.htm
Atsakyti
Mano paskutinis darbelis. Dovanosiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 12:39
QUOTE(raganyte @ 2007 04 17, 17:36)
Man irgi labai patiko, bet bijau, kad teks persigalvot, nes nesupuprantu simbol list'o. cray.gif

Na, nežinant siūliukų numeriukų, sunkoka siuvinėt bus. Pabandyk užklaust apie šią schemutę http://siuvinejimas....forum/index.php
Gal kažkuri bus siuvinėjusi ar bent turės schemutę su siūliukų numeriukais. 4u.gif
Atsakyti
Tai tada labai paprasta, stora siūlų gija užkloja visą langiuką. Iš esmės nelabai turėtų kryželių skirtumas kristi į akis. Tik neaišku kaip tas darbas atrodys iš labai arti.
Jei kas nosį kiš prie paveikslo patyrinėti, įspėti - visas grožis atsiskleidžia iš tolo nono.gif umn.gif
Atsakyti