Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas- 22 dalis

QUOTE(mamaRe @ 2007 03 30, 14:16)

mamaRe, 30 Kov 2007 - 14:16, parašė:

mamaRe, 30 Kov 2007 - 14:16, parašė:

Zuikiniauskiene, tu pirkai siuliukam dėžutę su kardoniukais . Gal gali pasakyti, kokių jie ( kardoniukai) matmenų? O plastmasiniai tokio pat dydžio? Kokia jų kaina? Ruošiausi pati darytis, bet gal labiau apsimoka nusipirkti, bet nežinau, ar man tilptų į mano dėžutę  g.gif Pas mus tai niekur nėra, reiktų laukti, kol kas į Vilnių nuveš  lotuliukas.gif

Zuikiniauskiene, tu pirkai siuliukam dėžutę su kardoniukais . Gal gali pasakyti, kokių jie ( kardoniukai) matmenų? O plastmasiniai tokio pat dydžio? Kokia jų kaina? Ruošiausi pati darytis, bet gal labiau apsimoka nusipirkti, bet nežinau, ar man tilptų į mano dėžutę  g.gif Pas mus tai niekur nėra, reiktų laukti, kol kas į Vilnių nuveš  lotuliukas.gif

Kartoniukai tokių matmenų: 4,3 x 4 cm. Plastmasiniai irgi tokio pačio dydžio. Kainos dabar nelabai atsimenu, bet jei neklystu, ten jų 10 pakelyje buvo ir kaina gal ~5 Lt. Bet reikia tikrinti. Bijau, kad nusišnekėjau, nes neatsimenu. Eisiu pirkt juodų DMC siūliukų, tai pasižiūrėsiu tiksliai tada. Šiaip kartoninius gali ir pati pasidaryt - daug pigiau.

Turiu prisipažinti, kad graikiško lango dar nepabaigiau blush2.gif , bet nežinojau, kaip french knot daryt reikia, o interneto po ranka nebuvo. blush2.gif Tai taip ir palikau. Bet viskas jau ten padaryta, beliko tik tuos french knot padaryt ir back stitch.
Užtat pradėjau siuvinėt mergelę. wub.gif Rodau, kiek pasistūmėjau.

Turi būti tokia:
user posted image

1 savaitė:
user posted image

2 savaitė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 12:57
Va rusiškas puslapis kur parduoda siuvinėtus darbelius:
http://4sunduchka.ru...php?f=1&cid=122
zuikiniauskiene rėmelių puslapis. Ten savo nuotraukytę inportuoji ir žaidi biggrin.gif
http://www.picturefr...oa/wa/FrameShop
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 15, 15:49)

zuikiniauskienė, 15 Bal 2007 - 15:49, parašė:

zuikiniauskienė, 15 Bal 2007 - 15:49, parašė:

O į "Geras akis" eisiu gal ryt arba šią savaitę, tai būtinai parašysiu tų plastmasiukų kainą.

O į "Geras akis" eisiu gal ryt arba šią savaitę, tai būtinai parašysiu tų plastmasiukų kainą.

ten 10 tų plasmasiukų 3Lt su kapeikom kainuoja ax.gif
nusipirkau pabandymui ir visai man patiko thumbup.gif tikrai geras dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos visu darbeliai nuistabus, ziuriu,ziuriu ir atsiziuret negaliu bigsmile.gif
O stai ir mano mazas darbelis ant plastikines kanvos
user posted image
Atsakyti
Pluke, thumbup.gif
o kaip siuvinėjasi ant plastikinės kanvos? Geriau nei ant medžiaginės ar jokio skirtumo? Nieko nežinau, tai įdomu man. blush2.gif Ir ką su tais plastikiniais siuvinėtais darbeliais darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 15 balandžio 2007 - 17:56
zuikiniauskienė ant plastikines kanvos man labai patinka siuvineti, labai patogu, netgi geriau nei ant medziagines ( ben jau man) o minusu nera thumbup.gif
As tai siuvineju magnetukus ant saldituvo, ber galima daug ivairiu dalikeliu pasidart is plast. kanvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pluke_ @ 2007 04 15, 23:22)

Pluke_, 15 Bal 2007 - 23:22, parašė:

Pluke_, 15 Bal 2007 - 23:22, parašė:

ant plastikines kanvos man  labai patinka siuvineti, labai patogu, netgi geriau nei ant medziagines ( ben jau man) o minusu nera  thumbup.gif
As tai siuvineju magnetukus ant saldituvo, ber galima daug ivairiu dalikeliu pasidart is plast. kanvos  thumbup.gif

ant plastikines kanvos man  labai patinka siuvineti, labai patogu, netgi geriau nei ant medziagines ( ben jau man) o minusu nera  thumbup.gif
As tai siuvineju magnetukus ant saldituvo, ber galima daug ivairiu dalikeliu pasidart is plast. kanvos  thumbup.gif

O kur gauti tos plastikinės kanvos? g.gif Ir kiek ji kainuoja? Ar brangesnė už paprastą medžiaginę kanvą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 15 balandžio 2007 - 21:35
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 15, 22:46)

zuikiniauskienė, 15 Bal 2007 - 22:46, parašė:

zuikiniauskienė, 15 Bal 2007 - 22:46, parašė:

Kažkaip pas mane fantazijos šiandien visai nėr.  verysad.gif O kur dar galima tuos plastikinius siuvinėtus paveiksliukus dėt?  g.gif

Kažkaip pas mane fantazijos šiandien visai nėr.  verysad.gif O kur dar galima tuos plastikinius siuvinėtus paveiksliukus dėt?  g.gif

padedu tau fantazuoti, stai puslais kur viskas is plastikines kanvos
PLASTIKINE KANVA
Atsakyti
Rodausi 5 dienų savo darbą:
http://i174.photobuc...ju/DSC02004.jpg
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 04 16, 09:41)

mamaRe, 16 Bal 2007 - 09:41, parašė:

mamaRe, 16 Bal 2007 - 09:41, parašė:

Pasidariau pati, nes toje nuotraukoje mano vyras su sūnum. Vėliau pasirodysiu, kiek išsiuvinėjau  mirksiukas.gif

Pasidariau pati, nes toje nuotraukoje mano vyras su sūnum. Vėliau pasirodysiu, kiek išsiuvinėjau  mirksiukas.gif

O kokio dydžio gausis tas paveiksliukas? ta prasme kangeliais smile.gif Ir kiek spalvų naudoji? smile.gif Nes aš pasidariau schemutę iš nuotraukos juodai baltos 150x200 langelių ir lygtais 30 spalvų... nebeprisimenu dabar tiksliai blush2.gif Tai truputėli matosi tokie kaip plėmai... nelabai gražiai pereina spalvos... Bet pas tave tai super atrodo thumbup.gif Nesimato jokių spalvų šuolių... thumbup.gif Turbūt daug spalvų naudoji ir dėlto jos taip gražiai pereina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 04 16, 12:16)

babyface, 16 Bal 2007 - 12:16, parašė:

babyface, 16 Bal 2007 - 12:16, parašė:

O kokio dydžio gausis tas paveiksliukas? ta prasme kangeliais  smile.gif Ir kiek spalvų naudoji?  smile.gif Nesimato jokių spalvų šuolių...  thumbup.gif Turbūt daug spalvų naudoji ir dėlto jos taip gražiai pereina  smile.gif

O kokio dydžio gausis tas paveiksliukas? ta prasme kangeliais  smile.gif Ir kiek spalvų naudoji?  smile.gif Nesimato jokių spalvų šuolių...  thumbup.gif Turbūt daug spalvų naudoji ir dėlto jos taip gražiai pereina  smile.gif

Langeliais dydis 154/218, o spalvų 22. Nuotraukoje tikrai nesimato, o realiai tai yra šiokie tokie plėmai, na bet ne taip, kaip ant spalvotos gavosi. O spalvų man tiek programa "davė", buvau užrašiusi 50.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 04 16, 14:08)

mamaRe, 16 Bal 2007 - 14:08, parašė:

mamaRe, 16 Bal 2007 - 14:08, parašė:

Langeliais dydis 154/218, o spalvų 22. Nuotraukoje tikrai nesimato, o realiai tai yra šiokie tokie plėmai, na bet ne taip, kaip ant spalvotos gavosi. O spalvų man tiek programa "davė", buvau užrašiusi 50.

O, geras... Aš tai dar nepradėjau siuvinėti tos nuotraukos, bet iš atsispausdintos schemos, kurią pasidariau su programa, matosi, kad spalvos nepereina taip gražiai... Niu bet kai išsisiuvinės, tai gal iš tiesų nelabai matysis tie plėmai... Nors pas mane buvo juodai balta nuotrauka, bet vistiek pasidarius schemą, joje atsirado rausvi, melsvi, violetiniai, žalsvi atspalviai... Jie ir duoda tokius kaip ir plėmus...
Atsakyti