Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas- 22 dalis

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 23, 09:59)
Jūs tik man pasakykit, kaip longstitch yra siuvinėjamas? g.gif

Kaip backstitch tik ne per kiekvieną skylutę, bet ilga tiesi linija per kelias skylutes.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 23, 07:31)
oij kaip buna  doh.gif
as ir sestadieni pastebejau, kad visas mano menesio darbas (jau buvau beveik issiuvinejusi didele babces skrybele) suniui ant uodegos, tai vakar ardziau, siandien vakare ardysiu, kol viska ka issiuvinejau isardysiu  verysad.gif

Užuojautos verysad.gif
Aš kai siuvinėju, būtinai susitikrinu per keletą langelių su kitomis spalvomis. Tarkim siuvinėju mėlynai ir matau, kad pagal schemą į kairę pusę toj pačioj eilutėj buvo 3 langeliai geltonos, o už jų turėjo būti raudona. Jeigu ji mano siuvinyje yra, viskas ok, bet jei nėra, iš karto puolu ieškoti problemos. Ir taip vis kas kažkiek laiko sutikrinu "į visas keturias puses", t.y. viršų, apačią ir abu šonus nuo siuvinėjamos spalvos. Paprastai klaidą randu kol dar nebūnu toli pasistūmėjus...
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 04 23, 10:22)
Kaip backstitch tik ne per kiekvieną skylutę, bet ilga tiesi linija per kelias skylutes.

Nesvarbu per kiek skylučių? Pvz, nesvarbu, ar per dvi ar per keturias? g.gif
Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2007 04 23, 11:09)
Zuikiniauskiene, aš tai iki to dar nepriėjau. Juodo siūlo dar kontūrui net neturiu. Pagal linijų storį ten nurodyta, ar ne?  g.gif  g.gif  g.gif  Reiks pasižiūrėti schemą.

Aš kažkaip vakar sumąsčiau, kad reiktų pagaliau pabaigt tą graikišką langą. blush2.gif Padariau french knot, ir nelabai supratau, kuria spalva reikia tą backstitch daryt. Bet paskui įsiskaičiau į tai, kas po siūliukų numeriukais parašyta ir viskas aišku pasidarė. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 23, 08:20)
Nesvarbu per kiek skylučių? Pvz, nesvarbu, ar per dvi ar per keturias? g.gif

man atrodo, per kiek nupieštas schemoj brūkšnys, per tiek ir reikia g.gif
Aš pati dar neprisikapsčiau prie kontūrų, bet ir man bus aktualu...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 23, 10:50)
Užuojautos  verysad.gif
Aš kai siuvinėju, būtinai susitikrinu per keletą langelių su kitomis spalvomis. Tarkim siuvinėju mėlynai ir matau, kad pagal schemą į kairę pusę toj pačioj eilutėj buvo 3 langeliai geltonos, o už jų turėjo būti raudona. Jeigu ji mano siuvinyje yra, viskas ok, bet jei nėra, iš karto puolu ieškoti problemos. Ir taip vis kas kažkiek laiko sutikrinu "į visas keturias puses", t.y. viršų, apačią ir abu šonus nuo siuvinėjamos spalvos. Paprastai klaidą randu kol dar nebūnu toli pasistūmėjus...

Ir aš taip tikrinu ir randu klaidą, kai dar labai daug nėra pasiuvinėta. Bet ir 10 langelių ardyti gaila. ax.gif Bet kartais tenka.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 23, 11:22)
man atrodo, per kiek nupieštas schemoj brūkšnys, per tiek ir reikia  g.gif
Aš pati dar neprisikapsčiau prie kontūrų, bet ir man bus aktualu...

Kad jis ten ne kampuotai brėžtas, kaip kad backstitchas būna, o lanksčiom linijom, kaip kontūras. Toks vaizdas, kad kaip nori, taip daryk. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Pagyrimai visoms siuvinėtojoms nuostabūs darbai visų wub.gif wub.gif

O aš stumiuosi į priekį su Alfred Gockel "love dance" atvirai pasakius pieštas paveikslas gražesnis nei siuvinys ax.gif bet žiūrėsim kas gausis smile.gif
Pieštas
user posted image
Mano siuvinėjamas
user posted image

Su klaidom ir man pasitaiko ir šitam paveiksle kažkiek yra, bet kai nematau tai ir širdis neskauda biggrin.gif o kai jau ryškiai matosi ardau...

Atsakyti
Dėl klaidų- visoms pasitaiko. Aš darau šiek tiek gudriau blush2.gif ax.gif suklijuoju visą schemą (sunumeruoju langelius) ir siuvinėju viena spalva, per schemą slenku su liniuote žemyn pagal eilutes. Jei ta pati spalva žemiau 10 ar daugiau eilių- siuvinėju kita. Kad ant siuvinio nepasimesti, pieštuku kelis langelius paraštėse pasižymiu.
Na jūsų ir tempai siuvinėjimo, kad man taip g.gif. O aš prie savo piramidžių vis vargstu.
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 04 23, 14:51)
aš tai kartais lapais, kartais spalvom siuvinėju, čia jau kaip man patogiau gaunasi, o schemos lapų dar niekada susiklijuot nebandžiau...  rolleyes.gif

Aš irgi ne. Tik esu dalinus lapą per pusę, jei didelė schema buvo, kad didesni langeliai būtų. O šiaip tai beveik lapais siuvinėju, tik užmetu akį į šalia esantį lapą, kad jei viena spalva ten eina tik per kelis langelius, tai pabaigiu ir iš to lapo, kad paskui nereiktų. Arba visą spalvą kitam lape pabaigiu.
Atsakyti
http://img131.images...=img2539fo4.jpg
Atsakyti
Jei pavyks, tai įdėsiu būsimą savo paveikslėlį, t.y. koks turėtų gautis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nauja tema

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2007 - 12:29