Sveikos,
pats skaniausias mano pastarojo meto sumustinis yra:
varske gerai issukta+ saujale nemaza smulkintu krapu+svogunlaiskiai+zalias smulkintas agurkas[dar gali būti imaisyta slapionkes gabalelis,arba kumpelio smulkinto}
Priedus prie zalesiu įdedu lapa salotu,ridikeliu griezineliu,ka turiu po ranka.
Man taip skanu pabandykite ir jus
pastarosiomis dienomis neatsivalgau : skrudintas batonas + Tilsit suris+ pomidoro riekele + druska, juodieji pipirai
QUOTE(Tigris @ 2012 05 17, 13:37)
pastarosiomis dienomis neatsivalgau : skrudintas batonas + Tilsit suris+ pomidoro riekele + druska, juodieji pipirai
o kas cia per Tilsit suris?
OHO KIEK SKANIU SUMUSTINUKU
butinai pameginsiu
butinai pameginsiu
Sveiki,beieskant sumustinuku pasidalinsiu receptuku,kuri pasake dukrytes daktare ,kadangi dukra gurmane tai sake turetu patikt,pasidariau ir ant karto gal 8 suvalgiau,tikrai patiko,tad pavadinau Daktarytes sumustiniai
1.Prancuziskas (geriausiai sviezias) batonas ,supjaustom riekelem
2.po to nusiperkam REMOULADE majoneza (ypatingo skonio) neplonu sluoksniu uztepame
3.tada nusilupam svoguna,supjaustom plonais plonais grezineliais ir sudedam ant uztepto majonezo
4.nusiplaunam pievagrybius,supjaustom ir dedam ant svoguno (pievagrybis turi buti zalias,ta prasme neapdorotas,nevirtas nemarinuotas)
5. pabarstom juodo smulkinto pipiro ir SKANAUS!
tikrai gurmaniskai skanu visi kas paragauja giria:)
seip ir pigus gaunasi kainos atzvilgiu
1.Prancuziskas (geriausiai sviezias) batonas ,supjaustom riekelem
2.po to nusiperkam REMOULADE majoneza (ypatingo skonio) neplonu sluoksniu uztepame
3.tada nusilupam svoguna,supjaustom plonais plonais grezineliais ir sudedam ant uztepto majonezo
4.nusiplaunam pievagrybius,supjaustom ir dedam ant svoguno (pievagrybis turi buti zalias,ta prasme neapdorotas,nevirtas nemarinuotas)
5. pabarstom juodo smulkinto pipiro ir SKANAUS!
tikrai gurmaniskai skanu visi kas paragauja giria:)
seip ir pigus gaunasi kainos atzvilgiu
QUOTE(vikute334 @ 2012 05 31, 14:51)
Sveiki,beieskant sumustinuku pasidalinsiu receptuku,kuri pasake dukrytes daktare ,kadangi dukra gurmane tai sake turetu patikt,pasidariau ir ant karto gal 8 suvalgiau,tikrai patiko,tad pavadinau Daktarytes sumustiniai
Siandien isbandziau! Patiko Aciu, uz ideja
QUOTE(vikute334 @ 2012 05 31, 14:51)
Sveiki,beieskant sumustinuku pasidalinsiu receptuku,kuri pasake dukrytes daktare ,kadangi dukra gurmane tai sake turetu patikt,pasidariau ir ant karto gal 8 suvalgiau,tikrai patiko,tad pavadinau Daktarytes sumustiniai
Tikiu, kad turėtų būti super, o majonezas gali būti kitoks koks?
Siandien paidariau skanius sumustinukus:)
pakepinau duonos riekeles,ant ju uzdejau: majoneza+keciupa+isspaustas cesnako skilteles+ smulkiai tarkuotas suris. Tada mase patepiau ant keptos duonos ir apipyliau islukstentom saulegrazom
pakepinau duonos riekeles,ant ju uzdejau: majoneza+keciupa+isspaustas cesnako skilteles+ smulkiai tarkuotas suris. Tada mase patepiau ant keptos duonos ir apipyliau islukstentom saulegrazom
QUOTE(jorng @ 2012 06 05, 18:51)
Siandien paidariau skanius sumustinukus:)
pakepinau duonos riekeles,ant ju uzdejau: majoneza+keciupa+isspaustas cesnako skilteles+ smulkiai tarkuotas suris. Tada mase patepiau ant keptos duonos ir apipyliau islukstentom saulegrazom
pakepinau duonos riekeles,ant ju uzdejau: majoneza+keciupa+isspaustas cesnako skilteles+ smulkiai tarkuotas suris. Tada mase patepiau ant keptos duonos ir apipyliau islukstentom saulegrazom
o pacios duonos cesnaku netrynete?
man patys pačiausi sumuštiniai yra labai paprasti ir kas svarbiausia netikėtiems svečiams labai tinka ir patinka.
Reikia paimti batono, užtepti kėdainių be konservantų majonezo, užberti truputėlį raudono svogūno ir dėti krabų lazdelių griežinėlių. Apsilavgymas.
Reikia paimti batono, užtepti kėdainių be konservantų majonezo, užberti truputėlį raudono svogūno ir dėti krabų lazdelių griežinėlių. Apsilavgymas.
QUOTE(menasmyleti @ 2012 07 01, 22:10)
man patys pačiausi sumuštiniai yra labai paprasti ir kas svarbiausia netikėtiems svečiams labai tinka ir patinka.
Reikia paimti batono, užtepti kėdainių be konservantų majonezo, užberti truputėlį raudono svogūno ir dėti krabų lazdelių griežinėlių. Apsilavgymas.
Reikia paimti batono, užtepti kėdainių be konservantų majonezo, užberti truputėlį raudono svogūno ir dėti krabų lazdelių griežinėlių. Apsilavgymas.
sVEIKI,O KAIP SVOGUNA SUPJAUSTOT
Aktyvaus ryto sumuštiniai
Užtepui :
Varškė 1 pakelis
Krabų lazdelės 70 gr.
Majonezas 2 valgomieji šaukštai
Pomidoras
Jūros druska, juodieji pipirai
Kol batonas ar sumuštinių duona skrunda, susimaišykite užtepą. Varškę ištrinkite su majonezu, ragaudami įberkite druskos. Į varškės - majonezo masę suberkite smulkiai pjaustytas krabų lazdeles ir gerai išmaišykite.
Ant paskrudusio batono tepkite užtepą, dėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite juodaisiais pipirais.
http://tingiojikiaul...umustiniai.html
Užtepui :
Varškė 1 pakelis
Krabų lazdelės 70 gr.
Majonezas 2 valgomieji šaukštai
Pomidoras
Jūros druska, juodieji pipirai
Kol batonas ar sumuštinių duona skrunda, susimaišykite užtepą. Varškę ištrinkite su majonezu, ragaudami įberkite druskos. Į varškės - majonezo masę suberkite smulkiai pjaustytas krabų lazdeles ir gerai išmaišykite.
Ant paskrudusio batono tepkite užtepą, dėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite juodaisiais pipirais.
http://tingiojikiaul...umustiniai.html