Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

QUOTE(aulina @ 2012 01 12, 16:02)
Dabar turėtų rodyti:
user posted image

Gaila, kad jusu foto pavogta ir panudota konkursui. Bet panaudosiu jusu ideja ir as, paruosius siuos grozius dukros gimtadieniui;) 4u.gif
Atsakyti
Karštas sumuštinis su mocarela ir pomidorais

http://www.paprastir...ocarela-ir.html

user posted image

Tuno sumuštinis su pesto padažu
http://www.paprastir...sto-padazu.html
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 12, 17:02)
Dabar turėtų rodyti:
user posted image

Sveiki, smile.gif

mudvi turime arba panašų skonį arba panašią vaizduotę. Būtent tokius 'vieno kąsnio' sumuštinukus gaminu ir aš. Būtiniausi ingridientai - duona/batonas, sviestelis/majonezo padažas ar pan., dešra/kumpelis, pomidoriukas/agurkiukas (švieži, marinuoti, įvairiai), na dar kartais ir sūrio skiltelę ar alyvuogės puselę prismeigiu.
Tik mano ne tokie gražūs, darau kvadrato formos, nes taip lengviausia supjaustyti ax.gif
Atsakyti
kadangi tik neseniai apturejau orkaite, tai kepiau sumustinukus su batonu,o ant virsaus desryte, suris sumaisyta su majonezu ir kiausiniu. Kepiau 15min. Tik kazko man jie gavosi pernelyg sudziuve, ka dariau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 02, 19:37)
kadangi tik neseniai apturejau orkaite, tai kepiau sumustinukus su batonu,o ant virsaus desryte, suris sumaisyta su majonezu ir kiausiniu. Kepiau 15min. Tik kazko man jie gavosi pernelyg sudziuve, ka dariau ne taip?

per ilgai kepete greiciausiai mirksiukas.gif
arba batonas toks orinis labai. tokie ispusti labai sudziuna greitai.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 04 02, 22:04)
per ilgai kepete greiciausiai  mirksiukas.gif
arba batonas toks orinis labai. tokie ispusti labai sudziuna greitai.

turbut batonas blush2.gif o koki jus perkat sumustiniams?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 03, 16:57)
turbut batonas blush2.gif  o koki jus perkat sumustiniams?

bet ir laikas manau siek tiek per ilgas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 03, 16:57)
turbut batonas blush2.gif  o koki jus perkat sumustiniams?

as visada perku 'sostines' batona arba blogiausiu atveju 'sumustiniu'. cia 'vilniaus duona' produkcija.
o del kepimo laiko, tai net nezinau kiek cia as juos kepu lotuliukas.gif dedu jau i ikaitinta orkaite ir kai suris pradeda lydytis, neuzilgo traukiu lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 02, 19:37)

Naudokite kepima "is virsaus"
Atsakyti
mano siuo metu mylimiausi sumustinukai: prancuziskas batonas, truputi pesto, spinato lapas arba garzgarste, mocarela ir pomidoras, tiek kepti, tiek nekepti thumbup.gif
Atsakyti
Labukas noreciau paklaust ar tinka varskes uztepele su ikrais sumaisius sumustinius tempt?? g.gif nes drauge sake bet man kazkaip tai nelabai risasi o gal tik taip atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deima_Di @ 2012 04 18, 16:12)
mano siuo metu mylimiausi sumustinukai: prancuziskas batonas, truputi pesto, spinato lapas arba garzgarste, mocarela ir pomidoras, tiek kepti, tiek nekepti  thumbup.gif

aha, tikrai thumbup.gif
Atsakyti