Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

Smulkiai sutarkuoti virtas morkas,ispausti cesnako,siek tiek druskos,sumaisyti su majonezu.Ant batono uztepti sviesto ar margarino,uztepti morkas ir uzdeti karstai rukytos skumbres gabaliuka .Skanaus tongue.gif
Atsakyti
dar vienas, nezinau, gal kas ir rashet
varshke ishtrinti, ideti shaukshta grietines, krapu ir nemazai cesnaku, tepti nat duonos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausi - juoda duona, fermentinis suris ir agurkas. Taip pat labai megstu su lasisa. Skanu ant skrudintos duonos (tosterio) uzsitepti tepama varskes sureli thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visai patinka tepamas MŪSŲ sūrelis. Yra keturių skonių. Vakar išbandžiau su pomidorais ir bazilikais, bet man tai kažkoks grybų skonis pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 05 07, 06:16)
Man tai visai patinka tepamas MŪSŲ sūrelis. Yra keturių skonių. Vakar išbandžiau su pomidorais ir bazilikais, bet man tai kažkoks grybų skonis pasirodė smile.gif

Man tai labiausiai patiko su zolelemis - ten ir svoguno deta (pakepinto itariu), ir visokiu zolyciu....laaaabai skanu. O dar je ant tokio sumushtinuko uzsideti riekele pomidoriuko....mmmmm thumbup.gif
Beja...o apie shi sureli tai as forume ir perskaiciau pirma kart, paskui jau parduotuveje blashkiausi...... linkejimai ir padeka, tai kuri pirmoji ji atrado ir va cia apshviete mumis clap_1.gif
Atsakyti
Pati pas draugę ragavau skanius sumuštinius, nors iš pradžių keistas receptėlis man pasirodė.
Batono riekeles planai užtepi sviestu ar margarinu, apibarstai pakepintomis saulėgražomis, o ant viršaus uždedi raudonų arba juodų ikrų (netikrų, kur buteliukas netoli 4 litų kainuoja). Spalvinga ir skanu. Be to prie degtinės tinka smile.gif)
Atsakyti
QUOTE (naivute @ 2004 05 07, 22:55)
ant viršaus uždedi raudonų arba juodų ikrų (netikrų, kur buteliukas netoli 4 litų kainuoja). Spalvinga ir skanu. Be to prie degtinės tinka smile.gif)

Na kad spalvinga ir grazu, tai sutinku. Ir prie degtines - galbut g.gif Prie jos kartais tinka bile kas biggrin.gif
Bent jau as paragavus tu netikru ikru nusprendziau, kad jau tikru neisheina pirkt, tai geriau jokiu. Nes tie netikri tik spalva i tikrus gal ir panashus, o skonis deja.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Asta @ 2004 05 08, 12:41)
Bent jau as paragavus tu netikru ikru nusprendziau, kad jau tikru neisheina pirkt, tai geriau jokiu. Nes tie netikri tik spalva i tikrus gal ir panashus, o skonis deja.... sad.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif taigi ir skonis netikras,bet kartais ko del grozio nepadarysi wink.gif O pries valgant nemaciom nubraukt reikia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Puuga @ 2004 03 19, 15:37)
Mano receptukai
1)juoda duona(plonai), truputi margarino, ir griezinelis agurko, vel duona, margarinas ir agurkas...ir taip kol nusibosta:)Man skaniausi. thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (elija @ 2004 02 10, 16:43)
Vakar tvarkiau spintukę virtuvėj ir radau el.sumuštinių keptuvę clap.gif Jau buvau ir pamiršus tongue.gif
Kiek pamenu darydavau tik
1)su "šlapianke",sūriu,majonezu,kečupu
2)su "pikantiška" mišraine (ferm.sūris,česnakas,kiaušinis,majonezas)
3)su medum
4)su tunu (konservas,svogūnas,pipiras,druskelė ir majonezas)
Kokius įdarus jūs darot karštiems sumuštiniams?

As darau:

1. Trintas bananas + cukrus
2. Trinta varske +razinos+cukrus
3. Tarkuotas obuoliukas+cukrus
4. Smulkiai pjaustyti lasiniukai arba sonine+keptas svoguniukas
5. Pievagrybiai kepti+keptas svoguniukas
Atsakyti
man baisiai skanus sumustiniai su obuoliais. ant batono riekiu uzdeti tarkuoto obuolio, pabarstyti cukrum ir cinamonu ir kepti orkaiteje. prie kavos thumbup.gif
Atsakyti
Dabar kaip tik sezonas prasidejo tai rekomenduoju savo firminius:
juoda duona,
krabu lazdeles,
svogunu laiskai (nepagaileti),
Majonezas (man skaniausia Helmans).
krabu lazdele, svogunu laiskus supjustom, sumaisom su majonezu ir tepam ant duonytes. JAu seile istyso berasant. o as tipo bandau kalorijas skaiciuot... rolleyes.gif
Atsakyti