Tikiuosi nepasikartosiu.Silkes uztepas sumustiniams:mazdaug 300gr.sudytos silkes,2 kietai virtus kiausinius ir majoneza sutrinu iki vientisos mases.I mase imaisau 2 saukstus konsevuotu zirneliu.Labai skanu tepti ant duonos su saulegrazomis.
QUOTE(anestezija @ 2010 11 29, 20:47)
sveiki,
noriu pasiklausti, gal žinote, kur galima būtų nusipirkti formą kanape sumuštinukams?
man reikia kažko panašaus į va šitą
noriu pasiklausti, gal žinote, kur galima būtų nusipirkti formą kanape sumuštinukams?
man reikia kažko panašaus į va šitą
ir as tokiu noriu jeigu kas turit, parasykit i az
Papildyta:
QUOTE(Dalija23 @ 2010 08 09, 07:43)
Sveikutes,
labai vertinga temele uztikau
Gal jus galesit man patarti
Gal esat dare idarytus mini sumustinukus,as valgiau tai super skonis ir pati uzsinorejau pasidaryti,gal kuri bandet,kokia bulkyte naudojat?
labai vertinga temele uztikau
Gal jus galesit man patarti
Gal esat dare idarytus mini sumustinukus,as valgiau tai super skonis ir pati uzsinorejau pasidaryti,gal kuri bandet,kokia bulkyte naudojat?
o kaip cia jie atrodo?!
sweikutes
As megstu labai drauges rekonduota karsta spicy sumustini kas megstate
taigi sumustekui paskrudiname toast bula,tada dedam kokios nors desrytes ar slapenkos,darzove kokia salotu lapa arba rauginta agurkiuka ( tik ne rugstu )kecupo ir ant virsaus tarkuota arba pacios pasitarkuojam astru suri - buna spicy su paprikom wasabi ir .t.t. ir i orkaite arba ant greicio rytais i mikrobangine !! :
skanaus !
As megstu labai drauges rekonduota karsta spicy sumustini kas megstate
taigi sumustekui paskrudiname toast bula,tada dedam kokios nors desrytes ar slapenkos,darzove kokia salotu lapa arba rauginta agurkiuka ( tik ne rugstu )kecupo ir ant virsaus tarkuota arba pacios pasitarkuojam astru suri - buna spicy su paprikom wasabi ir .t.t. ir i orkaite arba ant greicio rytais i mikrobangine !! :
skanaus !
O aš savaitgalio rytais pusryčiams gaminuosi karštus sumuštinius su pievagrybiais:)
Reikia:
5 pievagrybių
100-150g fermentinio sūrio
truputį poro
majonezo
sumuštinių duonos
Pievagrybius supjaustau smulkiai ir sumaišau su tarkuotu sūriu ir pjaustytu poru.
Batoną aptepu majonezu ir užbarstau pievagrybių su sūriu.
Tikrai labai paprastas ir laaaabai skanus sumuštinių receptas
Reikia:
5 pievagrybių
100-150g fermentinio sūrio
truputį poro
majonezo
sumuštinių duonos
Pievagrybius supjaustau smulkiai ir sumaišau su tarkuotu sūriu ir pjaustytu poru.
Batoną aptepu majonezu ir užbarstau pievagrybių su sūriu.
Tikrai labai paprastas ir laaaabai skanus sumuštinių receptas
Mano megstamiausi sumustiniai
4 batono riekeles,1 kiausinis,50gr.virtos desros,50gr rukyto kumpio,50gr.rukytos desros,50gr.fermentinio surio,pipiriuku.
Kumpi ir desras sumalame ir ismaisome su plaktu kiausiniu ir pipirais.Sia mase aptepame batono riekeles,pabarstome tarkuotu suriu.Kepame vid.karstumo orkaiteje 15-20 min.
4 batono riekeles,1 kiausinis,50gr.virtos desros,50gr rukyto kumpio,50gr.rukytos desros,50gr.fermentinio surio,pipiriuku.
Kumpi ir desras sumalame ir ismaisome su plaktu kiausiniu ir pipirais.Sia mase aptepame batono riekeles,pabarstome tarkuotu suriu.Kepame vid.karstumo orkaiteje 15-20 min.
Mes mėgstam sumuštinius keptus keptuvėje.Reikės truputį padžiūvusios duonos(kad aliejaus mažiau prisigertų),daktariškos dešros,fermentinio sūrio,nevirto kiaušinio,svogūno laiškų,druskos.Dešrą sutarkuoti burokine tarka,įmušti kiaušinį,sudėti smulkintus svogūno laiškus,truputį tarkuoto fermentinio sūrio,druskos,Išmaišyti.Tepti ant duonos riekelių ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.Tepti patogiausia šakute.Viskas.Kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejaus.Kepti kol duona apskrus,po to apversti ir baigti kepti kol gražiai parus užtepas.
Skanaus!
Skanaus!
Kiek sumustiniu ideju prigriebiau jau keleta receptuku
Siūlau,paprastą receptą
reikia baltos duonos skrudučių
varškės,
sūdytos lašisos,
rauginto agurko{galima dėti ir šviežią}
pipirų,dž.krapų.
Visus produktus sutriname elektriniu trintuvu.
Masę tepame ant duonos srudučio.
reikia baltos duonos skrudučių
varškės,
sūdytos lašisos,
rauginto agurko{galima dėti ir šviežią}
pipirų,dž.krapų.
Visus produktus sutriname elektriniu trintuvu.
Masę tepame ant duonos srudučio.
pasiūlysiu ir aš vieną receptuką sumuštinukų
Reikės:
baltos duonos(skaniausia su nykstuku)
majonezo (man skaniausia su Hellmans)
skiltelės česnako
saujelės kepintų saulėgrąžų
sūrio.
Sūrį sutarkuoti, išspaust arba supjaustyti smulkiai česnaką, įdėt majonezo. Viską išmaišyt.
Duoną paskrudinti skrudintuvėj arba orkaitėj ir aptept duonos riekutes. Skanaus!
Reikės:
baltos duonos(skaniausia su nykstuku)
majonezo (man skaniausia su Hellmans)
skiltelės česnako
saujelės kepintų saulėgrąžų
sūrio.
Sūrį sutarkuoti, išspaust arba supjaustyti smulkiai česnaką, įdėt majonezo. Viską išmaišyt.
Duoną paskrudinti skrudintuvėj arba orkaitėj ir aptept duonos riekutes. Skanaus!
nezinau ar buvo toks receptukas bet man patiko kai paragavau dabar daznai darau.paskrudinti toste sumustiniu duona ir deti mase is sumaltos zalios morkos,fermentinio surio ir cesnako sumaisyto su majonezu man net skaniau valgyt kai truputi pastovi suris apsilydo
Odeta sumustekai buvo