xernesta, mano seima irgi megsta tokius sumustinius
mes paskutinėm dienom neatsivalgom, tiksliau čia mb labiau, tokius paprastus karštus sumuštinukus, bet pipirnė švieži auginta duoda skonį visą...
Tiesiog duona, šiek tiek sviesto (kad būtų traški), šlapdešrės (na pas mus ji ne visai tokia kaip lt, bet panaši, jautienos), ir sūris ant viršaus. Į orkaitę kol išsilydo. Dedam šviežią pomidorą ir pirinės
Tiesiog duona, šiek tiek sviesto (kad būtų traški), šlapdešrės (na pas mus ji ne visai tokia kaip lt, bet panaši, jautienos), ir sūris ant viršaus. Į orkaitę kol išsilydo. Dedam šviežią pomidorą ir pirinės
Šian prie skrebučių pasigaminau:
Graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų pesto
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia
Graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų pesto
Reikės:
100gr.kepintų graikinių riešutų
4 saulėje džiovintų pomidorų
50gr.pasmezano sūrio
1 česnako skiltelės
1 v.š.alyvuogių aliejaus
3 v.š.džiovintų pomidorų aliejaus
žiupsnelio jūros druskos
pipirnės
1 a.š.balzamiko acto
Graikinius riešutus,česnaką,dž.pomidorus,pipirnę susmulkinti .Smulkiai sutarkuoti parnezaną.Viską sumaišyti kartu su aliejais ,druska ir actu.Dėti ant skrebučio ir skaniai suvalgyti
receptėlis čia
QUOTE(grange @ 2010 03 20, 00:21)
Dedam šviežią pomidorą ir pirinės
Noriu paklausti apie pipirne koks jos skonis? ir as prisisejau i indukus ant palanges, tik va neikada neteko ragauti.... kvapas jos tai man nelabai tik labai jau graziai sudygus atrodo
QUOTE(mmartaa @ 2010 03 22, 14:01)
AS ASMENISKAI GALIU PASAKYTI KAD KAZKOKIO SPECIFINIO SKONIO,YPATINGO NETURI,ZOLELES IR TIEK,BET SKANU,GRAZU.OKAI PASISEJI TIKRAI NEKAIP KVEPIA ?
oi , tai gal ten kokios seklos ne tokios pasitaike, nes ir dygsta prastai ir kvapas nelabai geras nuo ju nu bet ant pokelio parasyta pipirne ir paveiksliukas toks koks turi buti nesuprantu nieko...
QUOTE(Bitulka @ 2010 03 22, 07:54)
Noriu paklausti apie pipirne koks jos skonis? ir as prisisejau i indukus ant palanges, tik va neikada neteko ragauti.... kvapas jos tai man nelabai tik labai jau graziai sudygus atrodo
nu sunku aprašyti skonį, toks su aštrumu kaip ir, bet man tai skanus.
maarta, kaip tai neturi skonio, turi, nepalyginsi nei su icebergo salota, nei su paprastai,gal kažkiek neša į rukolą.. bet šiaip ant sumuštinukų ant kiaušinio, majonezo pagyvina skonį.
o kad smirdėtų augant tai it nepastebėjau, kažkaip kvapas kaip ir bet kokio augalo žemėje gal sėklytės pūna, per daug vandens?
QUOTE(grange @ 2010 03 22, 17:07)
maarta, kaip tai neturi skonio, turi, nepalyginsi nei su icebergo salota, nei su paprastai,gal kažkiek neša į rukolą.. bet šiaip ant sumuštinukų ant kiaušinio, majonezo pagyvina skonį.
o kad smirdėtų augant tai it nepastebėjau, kažkaip kvapas kaip ir bet kokio augalo žemėje gal sėklytės pūna, per daug vandens?
AS TAI JA SEJU ANT MERLIUKO,JI PABARSTAU SEKYTEM,PASKUI VIS PALAISTAU,BET KVAPAS TAI TIKRAI YRA.AS NESAKAU KAG JOS SKONIS NESKANUS,BET JIS KAD,KAZKUO LABAI ISSISKIRTU KAI PVZ:PETRAZOLIU,KRAPU TAI NE
QUOTE(grange @ 2010 03 22, 15:07)
Gal tikrai persistengiau su vandeniu , gal ir puva, bet nei pelesio nera, o sudygusios - kreivos sleivos ir pas kai kurias lapeliu galiukai parudave...
QUOTE(mmartaa @ 2010 03 22, 15:41)
AS TAI JA SEJU ANT MERLIUKO,JI PABARSTAU SEKYTEM,PASKUI VIS PALAISTAU,BET KVAPAS TAI TIKRAI YRA.AS NESAKAU KAG JOS SKONIS NESKANUS,BET JIS KAD,KAZKUO LABAI ISSISKIRTU KAI PVZ:PETRAZOLIU,KRAPU TAI NE
nu aš ir ant vatos sėjau, na kaip kam tas skonis, matai sunku pasakyt, nes ne visų gi vienodi.o man kaip tik jos sodresnės nei kad krapai pvz.
QUOTE(Bitulka @ 2010 03 22, 15:44)
Gal tikrai persistengiau su vandeniu , gal ir puva, bet nei pelesio nera, o sudygusios - kreivos sleivos ir pas kai kurias lapeliu galiukai parudave...
hmm nu keista, nes paprastai jos labai greit auga ir nebūna bėdų, gal kokios sėklytės nevykę, arba tiesiog palauk ,gal mažai dar išdygo.
i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |