Lauksim foto
Nezinau ar kas minejo,bet mano vel po ilgo laiko ,,atrasti" sumustiniai(kazkada valgiau istisai,kol atsivalgiau.Dabar vel atejo ju laikas ).
Taigi, reikes:
Baltos sviezios (skaniausia ) duonos
Tepamos varskes rytas be priedu
Pomidoro
citrinpipiriu
Ant duonos tepam varske gauuusiai,pabarstom citrinpipiriu ir uzdedam pomidoro riekele.Nerealiai skanu man
Taigi, reikes:
Baltos sviezios (skaniausia ) duonos
Tepamos varskes rytas be priedu
Pomidoro
citrinpipiriu
Ant duonos tepam varske gauuusiai,pabarstom citrinpipiriu ir uzdedam pomidoro riekele.Nerealiai skanu man
Sveikos,
siandiena,ruošiau tokius sumuštinius.
Paskrudinau batoną.
Masę{užtepą}ruošiau iš varškės+konservuotas agurkas{supjaustytas šiaudeliais}+marinuotas česnakas{kapotas}+sūdyta lašisa+dz.krapai+dz.mairūnas+dz.bazilikas+balti pipirai.
Varškė{paprasta{iš pokučio}
Skrudukus aptepiau angliškomis grūdėtomis"Spilvos"garstyčiomis.
Ant viršaus varškės masė.
Skanaus
siandiena,ruošiau tokius sumuštinius.
Paskrudinau batoną.
Masę{užtepą}ruošiau iš varškės+konservuotas agurkas{supjaustytas šiaudeliais}+marinuotas česnakas{kapotas}+sūdyta lašisa+dz.krapai+dz.mairūnas+dz.bazilikas+balti pipirai.
Varškė{paprasta{iš pokučio}
Skrudukus aptepiau angliškomis grūdėtomis"Spilvos"garstyčiomis.
Ant viršaus varškės masė.
Skanaus
Sveikos
Noriu pasiūlyti greitus,lengvus sumuštinukus.
Jeigu namuose turite sumuštinukų duonos ji tiks,jeigu neturite,gali tikti ir batona
Riekelę perpjauname ir iš abiejų puselių apkepame keptuvėje svieste.{visa tai galima padaryti orkaitėje,testerio pagalba{nereikia tepti tuomet sviestu}
Vieną pusę riekutės aptepame medumi{natūralus ar dirbtinas,laisvas pasirinkimas}
Apibarstome gliaudytomis saulėgrąžomis,galima kapotais migdolais,arba riešutais.
Lengvi sumuštinia ,vakarui pusryciams prie arbatos arba kavos.
Skanaus
Noriu pasiūlyti greitus,lengvus sumuštinukus.
Jeigu namuose turite sumuštinukų duonos ji tiks,jeigu neturite,gali tikti ir batona
Riekelę perpjauname ir iš abiejų puselių apkepame keptuvėje svieste.{visa tai galima padaryti orkaitėje,testerio pagalba{nereikia tepti tuomet sviestu}
Vieną pusę riekutės aptepame medumi{natūralus ar dirbtinas,laisvas pasirinkimas}
Apibarstome gliaudytomis saulėgrąžomis,galima kapotais migdolais,arba riešutais.
Lengvi sumuštinia ,vakarui pusryciams prie arbatos arba kavos.
Skanaus
Gaga, skaniai atrodo tavo sumustinukai
Gaga, tikriausiai labai skanu
man skanu dar ant ryziu paplotelio ar siaip duonos uzsitept medaus, uzbert cinamono, tepamo surelio ar siaip surio ir sekunde palydyt mikrobangej
arba sumustinukai su lydytu sureliu ir sv. svoguno laiskais
galima daug daug iv. variantu prisigalvot su sumustinukais, greita ir skanu
arba sumustinukai su lydytu sureliu ir sv. svoguno laiskais
galima daug daug iv. variantu prisigalvot su sumustinukais, greita ir skanu
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 14, 09:04)
Gaga, skaniai atrodo tavo sumustinukai
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(cafe del mar @ 2010 03 14, 12:26)
Gaga, tikriausiai labai skanu
Ir skanu ir sveika,gaila,kad nemoku taip gražiai fotografuoti kaip Jūs
Mmm kokia temuke skani. Sedziu ne LT ir taip norisi viska pabandyt ale cia vis kokio ingridiento su ziburiu nerasciau... Pasidalinsiu ka mes namie LT gaminam:
is karstu sumustiniu serijos, kur kepami sumustininej :
1. Sumustiniu duona aptepu margarinu (ypac krastukus, nes tada jie ne tokie sausi pasidaro, kai kepa)
+ kvadratukais smulkiai pjaustyta broileriu file (atrodo taip vadinasi vakuume, pan. kaip Panevezio file, bet mum sitas labiau )
+ smulkiai pjaustyta saldi paprika
+ fermentinio surio tarkuoto
+ (kaip kada) pomidoro riekute
valgyt su kecupu
2. Sitie keistoki, bet mano vyras kerta belenkaip:
+ Sumustiniu duona su margarinu aptepta
+ bulviu kose (sueina likuciai) sumaisyta su kalendra (galima is prieskoniu maiselio, tai tada nepagailet saukstuko kupino ar daugiau, arba su sviezia smulkinta irgi gera kuoksteli) ir cili pipiru (tas pat kaip su kalendra, galima is maiselio, galima ir gyvo ciliuko ipjaustyt)
+ (kaip kada) fermentinio surio gabaliukas
valgyt su tuo paciu kecupu
3. Sumustiniu duona
+ Suris (man labiausiai patiko su Liliputu)
+ Daug baziliko
O cia dar is temos senobiniai vaikystes sumustiniai - gal kas valgydavot taip? - ant duonos arba batono gerai taip negailint uztept sviestu ir galingai apibarstyt cukrum (cia budavo man patys paciausi sumustiniai )
Papildyta:
Tai kad viskas ten liuks (man nuotrauka suveike, kad uzsimanyciau )
is karstu sumustiniu serijos, kur kepami sumustininej :
1. Sumustiniu duona aptepu margarinu (ypac krastukus, nes tada jie ne tokie sausi pasidaro, kai kepa)
+ kvadratukais smulkiai pjaustyta broileriu file (atrodo taip vadinasi vakuume, pan. kaip Panevezio file, bet mum sitas labiau )
+ smulkiai pjaustyta saldi paprika
+ fermentinio surio tarkuoto
+ (kaip kada) pomidoro riekute
valgyt su kecupu
2. Sitie keistoki, bet mano vyras kerta belenkaip:
+ Sumustiniu duona su margarinu aptepta
+ bulviu kose (sueina likuciai) sumaisyta su kalendra (galima is prieskoniu maiselio, tai tada nepagailet saukstuko kupino ar daugiau, arba su sviezia smulkinta irgi gera kuoksteli) ir cili pipiru (tas pat kaip su kalendra, galima is maiselio, galima ir gyvo ciliuko ipjaustyt)
+ (kaip kada) fermentinio surio gabaliukas
valgyt su tuo paciu kecupu
3. Sumustiniu duona
+ Suris (man labiausiai patiko su Liliputu)
+ Daug baziliko
O cia dar is temos senobiniai vaikystes sumustiniai - gal kas valgydavot taip? - ant duonos arba batono gerai taip negailint uztept sviestu ir galingai apibarstyt cukrum (cia budavo man patys paciausi sumustiniai )
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 03 14, 20:52)
Ačiū
Papildyta:
Papildyta:
Tai kad viskas ten liuks (man nuotrauka suveike, kad uzsimanyciau )
Pastaruoju metu labai darau sumustinius su krabu lazdelemis labai paprasti
Krabu lazdeliu
Fermentinio surio
Majonezo
Druskos
Pipiru
Batono
Krabu lazdeles supjaustyti, suri sutarkuoti, sumaisyti viska su majonezu tepti ant batono ir ar i orkaite ar i mikruske
Skanaus
Krabu lazdeliu
Fermentinio surio
Majonezo
Druskos
Pipiru
Batono
Krabu lazdeles supjaustyti, suri sutarkuoti, sumaisyti viska su majonezu tepti ant batono ir ar i orkaite ar i mikruske
Skanaus