Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

QUOTE(serema @ 2009 09 23, 12:34)
o as pasiūlyčiau karštų sumuštinių su obuoliais

reikia: batono, pusės pakelio sviesto, pakelį vanilinio cukraus, 8 obuolių, pusės stiklinės grietinės, 2 kiaušinių ir pusės stiklinės cukraus.

batoną riekeles aptepti sviestu. Kiaušinius sumaišyti su vaniliniu cukrumi ir sukrumi. Obuolius nulupti ir sutatkuoti su stambia trintuve. Obuolių masę sumaišyti su kiaušinio mase ir aptepti riekeles. Sumuštinių viršų patepti grietine. Kepti 150-170 laipsnių otkaitėje apie 10 minučių  ok.gif  essen.gif

man labai skanu.. išbandykit  thumbup.gif

aš tai taip darau: batono riekutes aptepu margarinu, į smulkiai sutarkuotus obuolius įdedu cinamono, cukraus, kiaušinio baltymą išplaku iki standžių putu, tada ant batono dedu obuolius ir putos ir kepu orkaitėje kol puta paruduoja
Atsakyti
Šiandiena ruošiau tokius sumuštinius.
Juodą duonytę aptepiau sviestu,ant viršaus apibarsčiau gliaudytomis saulėgrąžomis{prispaudžiau mentute,kad nenubyrėtų}
+uždėjau riebios silkės gabaliuką+konservuoto agurko griežinėlis+džiovinta slyva+marinuotos morkos juostelė.
Kas valgė jiems patiko 4u.gif
Atsakyti
Reikės pabandyti ir man pasgaminti,aš mėgstu karštus sumuštinius,bet mes dažniausiai darome su dešra ir olandišku sūriu. rolleyes.gif
Atsakyti
Karštus sumuštinius darau visada iš to, ką randu namuose biggrin.gif mėgstu su varške, šaldytomis braškėmis.
Atsakyti
Aš tai dažniausiai karštus sumuštinius darau suvožiamoje "keptuvėje", net nežinau, kaip ją tiksliai pavadinti ax.gif O darau taip: ant keturkampio batono paskirstau mažą truputuką sviesto, tada dažniausiai daktariškos dešrytės, ant jos užtepu truputį majonezo ir užbarstau nemažai džiovinto baziliko, tada dedu olandišką sūrį ir ant viršaus antrą batono riekę, ant jos vėl užtepu truputį sviestuko, tada gražiai apskrunda. Labai skanu, nes jaučiasi bazilikas, o dėl majonezo skanūs ir atvėsę. Skanaus smile.gif
Atsakyti
Na parašysiu ir aš savo mėgstamus sumuštinukus.
Silkę arba silkės file, virtas morkas, svogūną ir lydytą sūrelį sumalkite mėsmale, viską gerai išmaišyti ir tepti ant duonos ar batono (man ant batono skaniau), apibarstau krapais arba petražolėmis, dauguma ragavusių sako, kad skonis panašus į raudonuosius ikrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2009 11 18, 00:32)
Na parašysiu ir aš savo mėgstamus sumuštinukus.
Silkę arba silkės file, virtas morkas, svogūną ir lydytą sūrelį sumalkite mėsmale, viską gerai išmaišyti ir tepti ant duonos ar batono (man ant batono skaniau), apibarstau krapais arba petražolėmis, dauguma ragavusių sako, kad skonis panašus į raudonuosius ikrus 4u.gif

o kokį lydytą sūrelį dedate? g.gif
o sublenderiuot galima tą masę? ar jau pernelyg košė gautųs? g.gif
Atsakyti
Įdėsiu ir aš keletą sumuštinukų.

1. Sūris,kiaušinis,česnakas,majonezas. Viską sumaišyti ir dėti ant pomidoro.
user posted image

2. Pikantiška mišrainė (sūris,kiaušinis,česnakas,majonezas) ant keptos duonytės pritrintos česnaku.
user posted image

3. Tunas,svogūnas,alyvuogė, virtas kiaušinis,sūris,majonezas,prieskoniai. Viską dedame ant batono.

Dar tokius darau:
1. džiuvesėlis, agurkas, krabų lazdelės sutarkuotos ir sumaišytos su krapais, majonezu ir pipirais.
2. juoda duona, agurkas, philadelphia, lašisa, citrinos gabalėlis.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 20, 01:53)
o kokį lydytą sūrelį dedate? g.gif
o sublenderiuot galima tą masę? ar jau pernelyg košė gautųs? g.gif

Sūrelio pavadinimo nepasakysiu, jie supakuoti į blizgantį popieriuką keturkampiai.
Blenderiuoti nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš,nesenai atrasta mase kuria aš ,tepu duonos skrudučius
Tai lydytas sūrelis+lašisa sūdyta+alyvuogės.
Dėl lydyto sūrelio galiu parašyti,kad jie būna supakuoti į folija{skirtą maistiui}
O,lašisa man preina sumušiniams būna vakume po 100g skirta sumuštiniams.
Dar man patinka varškė ištrinta su keliais lašais aliejaus su česnaku,dažmnai darau,arba vietoj česnako dedu raugintą agurką.
Ruošiuosiu pasidaryti varškės+alyvuogių+dz krapų masę.
Atsakyti
Sumustinis su salamiu & pankoliu

user posted image

* ciabatos bandeliu
* salamio
* pankolio
* keliu lasu citrinos sulciu
* parmezano surio
* keliu dziovintu pomidoru marinuotu aliejuje

pankoli supjaustyti plonomis juostelemis, uzlasinti citrinos sultimis bei gerai ismaisyti. pakepinti ant alyvuogiu aliejaus, kol graziai parus.Pagardinti druska bei pipirais.
Ant duonos sudejau salami, juostelemis pjaustyto parmezano surio, pankoli sumaisiau su dziovintais pomidorias ir uzdejau ant sumustinio. Skanaus 4u.gif

Atsakyti
Pamegau daryti tokia uzkandele, kas ragavo, tie ir patys pasidaro smile.gif
Krabu lazdeles, raudonieji ikrai (gali buti ir tie netikri), nemazai svieziu arba saldytu krapu, majonezas. Lazdeles smulkiai supjaustom, sumaisom su visais kitais produktais ir tepam ant batono riekuciu. Druskos net nereikia, nes ikrai buna suroki. O krapu nepagailekit smile.gif
Atsakyti