o as pasiūlyčiau karštų sumuštinių su obuoliais
reikia: batono, pusės pakelio sviesto, pakelį vanilinio cukraus, 8 obuolių, pusės stiklinės grietinės, 2 kiaušinių ir pusės stiklinės cukraus.
batoną riekeles aptepti sviestu. Kiaušinius sumaišyti su vaniliniu cukrumi ir sukrumi. Obuolius nulupti ir sutatkuoti su stambia trintuve. Obuolių masę sumaišyti su kiaušinio mase ir aptepti riekeles. Sumuštinių viršų patepti grietine. Kepti 150-170 laipsnių otkaitėje apie 10 minučių
man labai skanu.. išbandykit
Sveiki.Gal galit pasiulyti idomiu sumustinuku vaiku gimtadieniui.
QUOTE(lorak @ 2009 09 28, 13:27)
Sveiki.Gal galit pasiulyti idomiu sumustinuku vaiku gimtadieniui.
man taip pat aktualu
Sveikos
Man tai skaniausi sumuštiniai su karšto rūkymo skumbre. Batonas + sviestas + karšto rūkymo skumbrė + pomidoras.
Galiu 10 suvalgyt is karto
Man tai skaniausi sumuštiniai su karšto rūkymo skumbre. Batonas + sviestas + karšto rūkymo skumbrė + pomidoras.
Galiu 10 suvalgyt is karto
Skaniausi, juoda duona su grudais+suris dziugas+pomidoras:)
QUOTE(ingridukas @ 2009 09 29, 16:19)
man taip pat aktualu
man labai patinka tokie...po indeli raudonuju ir juoduju ikriuku(dirbtiniu),ferm.surio tarkuoto nestambia tarka,majonezo ir cesnako 2skilt.viska sumaisyti ir ant formines duonytes. labai grazu ir skanu.
Paprasti sumuštinukai iš visko ką radau šaldytuve: krabų lazdelės, poras, sūris, dešrytė, majonezas
Papildyta:
Labai greita ir paprasta: sūris su česnaku ir majonezu, o ant viršaus pomidoriukas
arba galima toki , kaip torta daryti, batona i tris dalis ir trim skirtingais pertepimais daryti, raudonas (sviestas su desra ir pomidoru sutrintas) geltonas (sviestas su suriu) zallias (su vissokiais zalumynais). sudeti tuos sluoksnius, supausti, kaip koki torta, o paskui maziukais sumustinukais supjaustyti, labai graziai atrodo
kepta duona (rieke pusiau perpjauta), istrint cesnaku, ant jos uzdeti plonai perpjauta pievagrybi, ant jo uzbarstyti mesos prieskoniu truputuka ir ant virsaus uzdeti pomidoro riekele.
QUOTE(pempe @ 2009 10 27, 02:28)
arba galima toki , kaip torta daryti, batona i tris dalis ir trim skirtingais pertepimais daryti, raudonas (sviestas su desra ir pomidoru sutrintas) geltonas (sviestas su suriu) zallias (su vissokiais zalumynais). sudeti tuos sluoksnius, supausti, kaip koki torta, o paskui maziukais sumustinukais supjaustyti, labai graziai atrodo
ir dar labai skanu, tik mes su juoda duona darom