Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

o as pasiūlyčiau karštų sumuštinių su obuoliais

reikia: batono, pusės pakelio sviesto, pakelį vanilinio cukraus, 8 obuolių, pusės stiklinės grietinės, 2 kiaušinių ir pusės stiklinės cukraus.

batoną riekeles aptepti sviestu. Kiaušinius sumaišyti su vaniliniu cukrumi ir sukrumi. Obuolius nulupti ir sutatkuoti su stambia trintuve. Obuolių masę sumaišyti su kiaušinio mase ir aptepti riekeles. Sumuštinių viršų patepti grietine. Kepti 150-170 laipsnių otkaitėje apie 10 minučių ok.gif essen.gif

man labai skanu.. išbandykit thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.Gal galit pasiulyti idomiu sumustinuku vaiku gimtadieniui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorak @ 2009 09 28, 13:27)
Sveiki.Gal galit pasiulyti idomiu sumustinuku vaiku gimtadieniui. 4u.gif

man taip pat aktualu ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man tai skaniausi sumuštiniai su karšto rūkymo skumbre. Batonas + sviestas + karšto rūkymo skumbrė + pomidoras.

Galiu 10 suvalgyt is karto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 13 spalio 2009 - 17:01
italiska duona
ozkos pieno suris su baltu pelesiu
pomidoras arba alyvuoge
Atsakyti
Skaniausi, juoda duona su grudais+suris dziugas+pomidoras:)
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2009 09 29, 16:19)
man taip pat aktualu ax.gif

man labai patinka tokie...po indeli raudonuju ir juoduju ikriuku(dirbtiniu),ferm.surio tarkuoto nestambia tarka,majonezo ir cesnako 2skilt.viska sumaisyti ir ant formines duonytes. biggrin.gif labai grazu ir skanu.
Atsakyti
user posted image

Paprasti sumuštinukai iš visko ką radau šaldytuve: krabų lazdelės, poras, sūris, dešrytė, majonezas smile.gif
Papildyta:
user posted image
Labai greita ir paprasta: sūris su česnaku ir majonezu, o ant viršaus pomidoriukas biggrin.gif
Atsakyti
Idedu keleta ideju smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Viskas uzteks,jau taip perdejau ax.gif
Atsakyti
arba galima toki , kaip torta daryti, batona i tris dalis ir trim skirtingais pertepimais daryti, raudonas (sviestas su desra ir pomidoru sutrintas) geltonas (sviestas su suriu) zallias (su vissokiais zalumynais). sudeti tuos sluoksnius, supausti, kaip koki torta, o paskui maziukais sumustinukais supjaustyti, labai graziai atrodo
Atsakyti
kepta duona (rieke pusiau perpjauta), istrint cesnaku, ant jos uzdeti plonai perpjauta pievagrybi, ant jo uzbarstyti mesos prieskoniu truputuka ir ant virsaus uzdeti pomidoro riekele.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 10 27, 02:28)
arba galima toki , kaip torta daryti, batona i tris dalis ir trim skirtingais pertepimais daryti, raudonas (sviestas su desra ir pomidoru sutrintas) geltonas (sviestas su suriu) zallias (su vissokiais zalumynais). sudeti tuos sluoksnius, supausti, kaip koki torta, o paskui maziukais sumustinukais supjaustyti, labai graziai atrodo

ir dar labai skanu, tik mes su juoda duona darom thumbup.gif
Atsakyti