Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

Tikiuosiu,kad nesikartosiu su šiuo receptuku,jis tinka rytmetį,kas geria kavą prie kavos,arba prie arbatos.
Galima kokiems pavakariams su pieno stikline.
Reikalinga vrškė{tinka sausesnė,šiuo atveju} keletas v.š vasaros skysto medaus+saulėgrąžų branduolių+ smulkintų riešutų.
Varškę gerai ištriname su medumi suberiame turimus riešutus.
Tepame ant ragaišio,ar duonytės,ar batono skruduko.
Labai skanu su pienu.
Atsakyti
mėgstam tokius:
varškė sutaisyta su žalumynais ir druskyte. tada ją tepam ant skrudinimo duonos, uždedam tarkuoto lydyto sūrio ir pakepam orkaitėj drinks_cheers.gif labai mes mėkstam wub.gif
Atsakyti
Cia temos pagyvinimui radau ir iskart apie SM pagalvojau:)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O cia tikra istorija:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 20, 13:46)
Cia temos pagyvinimui radau ir iskart apie SM pagalvojau:)

kempiniukas tai unreal thumbup.gif man tik idomu kas tie melyni?? g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif niam niam
Atsakyti

Pasidalysiu savo receptais. Visos temos neskaičiau,tai nesupykit už pasikartojimą

Saldūs:(panašus receptas buvo,tik be varškės sūrelio)pynutės batonas,užtepam sviesto,varškės sūrelio,tarkuoto obuolio,plakto kiaušinio baltymo. Ant viršaus pabarstau cukraus ir į orkaitę. Tarkuotą obuolį sumaišau su cukrumi pagal skonį,pagardinu cinamonu.

Vasaros: sutarkuoju sūrį fermentinį. Į jį dedu pjaustytų agurkų šviežių,pomidorų,raudonos paprikos,svogūnų laiškų,kitų žalumynų pagal skonį. Įmaišau majonezo ir pomidorų padažo. Tepu batoną sviestu,dedu masę ir kepu orkaitėje.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 08 16, 21:29)
mėgstam tokius:
varškė sutaisyta su žalumynais ir druskyte. tada ją tepam ant skrudinimo duonos, uždedam tarkuoto lydyto sūrio ir pakepam orkaitėj  drinks_cheers.gif labai mes mėkstam  wub.gif

jau aušta tokie gražuoliai ant mūsų stalo šįvakar thumbup.gif labai šaunus receptukas 4u.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasysiu ir as savo karstu sumustiniu recepta.
Ant sumustiniu kvadratinio batono uztepu majonezo. Atskirai sutarkuoju daktariska desra ir fermentini suri. Tada desra ir suri sumaisau kartu ir dedu ant kvadratinio batono uztepto majonezu. Pries dedant i orkaite dar sumustinius apibarstau dziovintais krapais. Kepu mazdaug 150-170 laipsniu ikaitintoje orkaiteje 10-15 min.
Labai skanu, mano seimai labai patinka.
Skanaus ir jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing13 @ 2009 08 23, 21:23)
Parasysiu ir as savo karstu sumustiniu recepta.
Ant sumustiniu kvadratinio batono uztepu majonezo. Atskirai sutarkuoju daktariska desra ir fermentini suri. Tada desra ir suri sumaisau kartu ir dedu ant kvadratinio batono uztepto majonezu. Pries dedant i orkaite dar sumustinius apibarstau dziovintais krapais. Kepu mazdaug 150-170 laipsniu ikaitintoje orkaiteje 10-15 min.
Labai skanu, mano seimai labai patinka.
Skanaus ir jums  bigsmile.gif

Tokius ir mano seimynele dienvuna smile.gif

Arba tik ant formines duonos margarino, desrytes ar rukyto kumpio, keciupo ir fermentinio surio. pakepu orkaitej ir hm... smile.gif
Atsakyti
Šiandiena ,ruošiau tokį aptepą,kurį panaudojau sumuštiniams -duonos skrudukams.
Jam reikia:
juodųjų alyvuogių,
česnako,
ančiuvių,
alyvų aliejaus,
petražolių,
citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
duonos skrudučių.
Sutrinti juodąsias alyvuoges+česnaką+ančiuvius iki vientisos masės{tą geriausia daryti su elektrine trintuve}
Sudedame smulkiai sukapotas petražoles,įpilame aliejaus.
Pašlakstome citrinos sultimis,druska mėgstamais pipirais.
Krauname ant duonos skrudučio ,rytmečio sumuštiniai su arbata.
Visa tai užtikau internete.
:4u
ančiuviais pradėjaudomėtis būdama JAE. 4u.gif
Man nebrangiai pavyko nusipirkti pc.maxxsimoje. 4u.gif
Atsakyti
As turiu karstiems sumustiniams susigalvojus receptuka smile.gif

Suris
Rukyta desra(gali buti ir paprasta)
Saukstas majonezo
Tomato mazdaug trys saukstai smile.gif

Suri sutarkuojam su smulke tarka,supjaustome desra smulkei,dedame majonezo,tomato.Ir ismaisome viska.(Kas megsta astriai,gali jalapeno ysipjaustyi y mase) Paimame sumustiniu duona,as naudoju "Tostte" ir tepame paruosta mase.Kepame sumustiniu keptuveje mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 20, 17:33)
kempiniukas tai unreal thumbup.gif  man tik idomu kas tie melyni?? g.gif

drinks_cheers.gif man fortepijonas nerealus wub.gif
Atsakyti