Va ir man patinka sumustiniai
. Daznai darau karstus, o pakutiniu laiku neatsivalgom sumustiniu su tunu
(sumustiniu duona + majonezas+ savose sultyse koncervuotas tunas+ marinuoto agurkelio griezineliai+ pomidoru padazas+surio ir i orkaite
, baigus kepti galima uzbarstyti svogunu laisku) man tai labai skanu . Dar su prancuzisku batonu (prancuziskas batonas perpjautas istrizai ,o po to jau pageidautino dydzio riekelem,ant riekeliu uzpilti truputi alyvuogiu aliejaus ir uzdeti smulkiais kubeliais pjaustyto moncarelos ir fetos surio ir i orkaite,ant iskepusiu sumustiniu uzbarstyti sviezio baziliko ir pjaustyto maziuko pomidoriuko) Sumustiniai su spinatais (pakepinti smulkinta svoguna,po to kartu su juo kepinti pjaustyta karsto rukymo kumpiuka ir dar pakepti ,po to sudeti spinatus ,( spinatus supjaustyti nesvarbu ar jie sviezus ar saldyti,jei saldyti,tai reikia gerai nuspausti vandeni)kai jau visi sie produktai bus graziai apkepe ,bet ne perkepe,tada ideti virta smulkinta kiausini,viska permaisyti su majonez,prieskoniu pagal skoni. Ta mase galima tepti ant sumustiniu duonos ir uzbarscius trupiti surio kepti arba uztepti ant duonos,pancuzisko batono. Siaip tai megstu ekspermentuoti, paskrudinu perpjauta bandele i vidu dedu salotu lapus ir ant groteliu kepta pelesini suri (is tu kaip bri, kad su baltu pelesiu butu),labai skanu.Toki daznai kepam vasara,kai prasideda lauko kepsnines sezonas.