Man patinka sumustiniai su bananais
reikia ant batono uztepti sviesto ir uzdeti supjaustyto banano
QUOTE(*Savana* @ 2009 02 03, 14:55)
Man patinka sumustiniai su bananais
reikia ant batono uztepti sviesto ir uzdeti supjaustyto banano
reikia ant batono uztepti sviesto ir uzdeti supjaustyto banano
man tai nelabai sitie...
QUOTE(regna @ 2009 01 31, 23:06)
Karšti varškės sumuštiniai,
skanu turetu but....
Smilėja,sumuštinio kokybė išlieka tokia pati,juk pagringą sudaro užtepas.
Sumuštiniai,daugumačia rašete,kad sumuštiniai nesveika,tai gal ir ,tiesa,bet ..
dauguma valgome.
Sumuštinių duona paskrudinu testeryje,paiimu iš pakelio varškės aptepu {neturint galima ir paprastą batoną} nemažu sluoksniu .
Viršų apibarstau cinamono milteliais.
Valgau su balinta juoda arbata.
dauguma valgome.
Sumuštinių duona paskrudinu testeryje,paiimu iš pakelio varškės aptepu {neturint galima ir paprastą batoną} nemažu sluoksniu .
Viršų apibarstau cinamono milteliais.
Valgau su balinta juoda arbata.
O as labai megstu tokius sumustinukus angliskus: paskrudinti balta duona tosteryje, kol dar silta, aptepti su sviestuku, kad issilydytu ir ant virsaus marmelado... Skaniausiai su apelsinu marmeladu bent jau man Ir dar skanu yra tokie paprastuciai: ant batono uztepti sviestuko, smulkiai pjaustytu krabu lazdeliu ir citrinos uzspausti... Ir kaimiski dar tokie skanus: ant juodos duonos sviesto uztepti reikia, ant virsaus uzdeti kubeliais maziukais pjaustyto kaimisko rukyto kumpio ir su pomidoro riekute... Mmmm... Ot ant nakties tema radau
QUOTE(IndruteUK @ 2009 02 11, 00:43)
ant juodos duonos sviesto uztepti reikia, ant virsaus uzdeti kubeliais maziukais pjaustyto kaimisko rukyto kumpio ir su pomidoro riekute... Mmmm...
va sito tai noreciau, vaikystes atostogas kaime primena...mano pusryciai budavo....
Mano vaikystę kaime primena,tokie sumuštiniai{juoda kaimiška ruginė duona,kurią kepdavo močiutė,aptepama storu sluoksniu kaimiško sviesto,ir ant viršaus darže augusio svogūno laiškai supjaustyti.
Arba duonytė aptepta sviestuku ir ant viršaus kaimiskos dešrytės griežinėliai,ant viršaus iš daržo nuskintas pomidoras.
Toks skonis buvo tik kaime pas močiutę.
Tai buvo kvapas ,tai buvo skonis-tai jėga.
Arba duonytė aptepta sviestuku ir ant viršaus kaimiskos dešrytės griežinėliai,ant viršaus iš daržo nuskintas pomidoras.
Toks skonis buvo tik kaime pas močiutę.
Tai buvo kvapas ,tai buvo skonis-tai jėga.
Skaniausi sumuštiniai .
Su lašiša. Užtepi sviesto,ir uždedi lašišos giežinėlių.
Su dešra.Užtepi sviesto ir uždedi dešros griežinėlių,ant viršaus agurką ar pomidorą.
Ir toks pats su dešra bei sūriu orkaitėje. Mmm... Skaniausi.
Su lašiša. Užtepi sviesto,ir uždedi lašišos giežinėlių.
Su dešra.Užtepi sviesto ir uždedi dešros griežinėlių,ant viršaus agurką ar pomidorą.
Ir toks pats su dešra bei sūriu orkaitėje. Mmm... Skaniausi.
Nežinau ar jau tokie buvo - neskaičiau visos temos
Patys pačiausi sumuštiniai desertui ar šiaip pasiskaninimui
Reikės:
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto
Ant batono riekės užtepi vos vos sviesto (bet būtinai nepalikt tuščių plotų, nes tada tos vietos padžiūva),
tada dedi tarkuotų obuolių
ir ant viršaus plakto kiaušinio baltymo su cukrumi.
Viską dedame į orkaitę ir kepame, kol baltymas truputi parus
Be galo skanu,o ir vaikam žiauriai patinka
Patys pačiausi sumuštiniai desertui ar šiaip pasiskaninimui
Reikės:
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto
Ant batono riekės užtepi vos vos sviesto (bet būtinai nepalikt tuščių plotų, nes tada tos vietos padžiūva),
tada dedi tarkuotų obuolių
ir ant viršaus plakto kiaušinio baltymo su cukrumi.
Viską dedame į orkaitę ir kepame, kol baltymas truputi parus
Be galo skanu,o ir vaikam žiauriai patinka
Reikės:
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto
Va cia tai geras!Reikia eiti skubiai i virtuve,turetu butu skanumelis!
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto
Va cia tai geras!Reikia eiti skubiai i virtuve,turetu butu skanumelis!
QUOTE(dukrele @ 2009 02 13, 15:38)
Va cia tai geras!Reikia eiti skubiai i virtuve,turetu butu skanumelis!
Aga žinok nepasigailėsi tikrai o saldumą reguliuok plakdama baltymą. Jei obuolys baisiai rūgštus dėk daugiau cukraus ir pan