Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

Man patinka sumustiniai su bananais thumbup.gif
reikia ant batono uztepti sviesto ir uzdeti supjaustyto banano smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Savana* @ 2009 02 03, 14:55)
Man patinka sumustiniai su bananais thumbup.gif
reikia ant batono uztepti sviesto ir uzdeti supjaustyto banano smile.gif

man tai nelabai sitie... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 31, 23:06)
Karšti varškės sumuštiniai,

drinks_cheers.gif skanu turetu but.... thumbup.gif
Atsakyti
Smilėja,sumuštinio kokybė išlieka tokia pati,juk pagringą sudaro užtepas.
Atsakyti
Sumuštiniai,daugumačia rašete,kad sumuštiniai nesveika,tai gal ir ,tiesa,bet ..
dauguma valgome.
Sumuštinių duona paskrudinu testeryje,paiimu iš pakelio varškės aptepu {neturint galima ir paprastą batoną} nemažu sluoksniu .
Viršų apibarstau cinamono milteliais.
Valgau su balinta juoda arbata.
Atsakyti
O as labai megstu tokius sumustinukus angliskus: paskrudinti balta duona tosteryje, kol dar silta, aptepti su sviestuku, kad issilydytu ir ant virsaus marmelado... Skaniausiai su apelsinu marmeladu bent jau man thumbup.gif Ir dar skanu yra tokie paprastuciai: ant batono uztepti sviestuko, smulkiai pjaustytu krabu lazdeliu ir citrinos uzspausti... Ir kaimiski dar tokie skanus: ant juodos duonos sviesto uztepti reikia, ant virsaus uzdeti kubeliais maziukais pjaustyto kaimisko rukyto kumpio ir su pomidoro riekute... Mmmm... Ot ant nakties tema radau lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IndruteUK @ 2009 02 11, 00:43)
ant juodos duonos sviesto uztepti reikia, ant virsaus uzdeti kubeliais maziukais pjaustyto kaimisko rukyto kumpio ir su pomidoro riekute... Mmmm...

va sito tai noreciau, vaikystes atostogas kaime primena...mano pusryciai budavo.... blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vaikystę kaime primena,tokie sumuštiniai{juoda kaimiška ruginė duona,kurią kepdavo močiutė,aptepama storu sluoksniu kaimiško sviesto,ir ant viršaus darže augusio svogūno laiškai supjaustyti.
Arba duonytė aptepta sviestuku ir ant viršaus kaimiskos dešrytės griežinėliai,ant viršaus iš daržo nuskintas pomidoras.
Toks skonis buvo tik kaime pas močiutę.
Tai buvo kvapas ,tai buvo skonis-tai jėga.
Atsakyti
Skaniausi sumuštiniai biggrin.gif.
Su lašiša. Užtepi sviesto,ir uždedi lašišos giežinėlių.
Su dešra.Užtepi sviesto ir uždedi dešros griežinėlių,ant viršaus agurką ar pomidorą.
Ir toks pats su dešra bei sūriu orkaitėje. Mmm... Skaniausi. wub.gif
Atsakyti
Nežinau ar jau tokie buvo - neskaičiau visos temos blush2.gif

Patys pačiausi sumuštiniai desertui ar šiaip pasiskaninimui thumbup.gif

Reikės:
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto

Ant batono riekės užtepi vos vos sviesto (bet būtinai nepalikt tuščių plotų, nes tada tos vietos padžiūva),
tada dedi tarkuotų obuolių
ir ant viršaus plakto kiaušinio baltymo su cukrumi.
Viską dedame į orkaitę ir kepame, kol baltymas truputi parus 4u.gif

Be galo skanu,o ir vaikam žiauriai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Reikės:
Batono,
Obuolių,
Kiaušinio baltymo
Trupučio sviesto

Va cia tai geras!Reikia eiti skubiai i virtuve,turetu butu skanumelis! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dukrele: 13 vasario 2009 - 15:40
QUOTE(dukrele @ 2009 02 13, 15:38)
Va cia tai geras!Reikia eiti skubiai i virtuve,turetu butu skanumelis! bigsmile.gif

Aga žinok nepasigailėsi tikrai thumbup.gif o saldumą reguliuok plakdama baltymą. Jei obuolys baisiai rūgštus dėk daugiau cukraus ir pan 4u.gif
Atsakyti