Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 12, 22:09)
g.gif O gal duona skrudintuve galima apkepti siek tiek?

Manau, kad puikiai tiks ir skrudintuve skrudinta duona. Aš tiesiog jo neturiu, tai ir skrudinu ant keptuvės.
Atsakyti
Aš gal jau pakartosiu kieno nors rašytą sumuštinių receptą, bet visų turbūt neįstengčiau perskaityti 4u.gif Aš apskrudinu tosteryje (galima ir orkaiteje) formines batono riekeles.. Išverdu kiaušinį kietai, atvesusį smulkiai supjaustau, sumaišau su majonezu. Tepu ant apskrudusio batono, ant viršaus pilu pomidorų padažą (galima dėti pomidorų skilteles) ir apibarstau džiovintais krapais.. Skanu, tuoj liežuvį prarysiu thumbup.gif galima dar įdėti į mikrobangę, kad suminkštėtų paskrudęs batonas ir kad būtų šilti..
O mano mėgstamiausi sumuštiniai yra batonas+majonezas+svogūno riekelės biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai mėgstu karštus sumuštinius keptuvėje. Darau taip: sutarkuoju fermentinio sūrio, smulkiai įpjaustau svogūno, įberiu rūkyto kumpio gabalėlių, cukinijos įtarkuoju, įmušu vieną ar keletą kiaušinių, įberiu daug prieskonių (petražolių, krapų, gelsvės, pipirų), išmaišau. Į keptuvę pilu aliejaus, įkaitinu, dedu batono riekeles, ant jų su šaukštu uždedu uždaro. kai apatinė pusė apkepa, verčiu žemyn tą su uždaru. pakepa kol apskrunda ir dedu ant lėkštės. labai skanu be nieko arba su kečupu smile.gif
Atsakyti
Čia kai šaldytuve beveik nieko nėra 4u.gif
duonos riekeles aptepam sviestu,uždedam riekelę virto kiaušinio ir ant viršaus kelias juosteles silkutės,sezono metu galima užbarstyt pjaustytų svogūno laiškų. 4u.gif
Atsakyti
o gal kas žinot kokių nors vieno kąsnio sumuštinukų variantų? smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau skanų barako laikų receptą: juoda duona, fermentinis sūris, rūkyta dešrytė, kečiupas. Į mikrobangę minutei kitai ir valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2008 02 01, 10:31)
o gal kas žinot kokių nors vieno kąsnio sumuštinukų variantų? smile.gif

su pikantiška mišraine galima (ferm. suris, majonezas,kiausinis, cesnakas galima prieskoniu) ir ant skrudintos bulkos
Atsakyti
O man patinka tokie:batoniuka sutepu sviestu,gabaliuka silpnai sudytos silkutes,grezineli pomidoriuko,ant virsaus galima zalumynu thumbup.gif niam-niam
Atsakyti
Labai skanus sumustiniai, darau kai ateina sveciai, labai patinka visiems
500g farso
2 kiausiniai
svogunas
200ml grietines
100g maltu dziuveseliu
saukstelis druskos
puse saukstelio pipiru maltu

smulkiai supjaustyti svoguna ir sumaisyti su likusiais produktais. Skrudintuve paskrudinti batono riekeles, ant ju uztepti mase. Kepti keptuveje mesos sluoksniu i apacia. Kepti kokias 10 min. Ant iskeptu sumustiniu skanu pomidoro griezinele uzdeti. Valgyti ka tik iskeptus. Skanaus
Atsakyti
labai skanus sumustinukai:

labai smulkiais kubeliais supjaustytas avokadas, taip pat labai smulkiais kubeliais krabu lazdeles (perpjauni isilgai keleta kartu ir skersai susmulkini-zodziu lb smulkiai), taip pat smulkiai susmulkinti raudonojo svoguno, sukapoti svieziu krapu sluoteliu (dedu nemazai), ir viska sumaisyti su daumantu majonezu su alyvuogemis. mase uztepti ant mazu batono riekeliu (tokios sumustinukams specialiai-nedideles kvadratines arba apvalios).
labai skanu patikekit wink.gif
berods nieko nepamirsau parasyt g.gif
Atsakyti
"Krabų lazdelės patalėliuose"

Salotų lapų
Atšildytų krabų lazdelių
Majonezo
Prieskonių

Salotos lapai nuplaunami, patepami majonezu, įdedama krabų lazdelė, apibarstoma prieskoniais pagal skonį ir vyniojama į ritinėlį. Ritinėlį persmeigiam pagaliuku. Skanaus drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 02 21, 20:16)
labai skanus sumustinukai:

labai smulkiais kubeliais supjaustytas avokadas, taip pat labai smulkiais kubeliais krabu lazdeles (perpjauni isilgai keleta kartu ir skersai susmulkini-zodziu lb smulkiai), taip pat smulkiai susmulkinti raudonojo svoguno, sukapoti svieziu krapu sluoteliu (dedu nemazai), ir viska sumaisyti su daumantu majonezu su alyvuogemis. mase uztepti ant mazu batono riekeliu (tokios sumustinukams specialiai-nedideles kvadratines arba apvalios).
labai skanu patikekit  wink.gif
berods nieko nepamirsau parasyt  g.gif

Skamba skaniai, reiks pabandyti essen.gif Tik be svogūnų schmoll.gif
Atsakyti