Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

O as tai sindien isikepiau ( pabandziau ) , kur Birute gamino ant bulkos uztepi farso su prieskoniais apvolioji kiausinyje apkepini keptuveje, po to orkaitej kepi 10 min. uzdedi tarkuoto surio, krapuku thumbup.gif pati jau paragavau dabar laukiu ka pasakys grizus seimyna ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausima, gal kuri mokate gaminti vieno kasnio sumustiniu sviestuka (pertepima)? Kelis kartus ragavau tuos sumustinius ivairiuose pobuviose, visi buvo is skirtingu restoranu, bet skonis labai panasus. Gal kuri galetu ka patarti, labai jau skanus tas sviestukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2007 01 12, 20:17)
Sveikos merginos, turiu klausima, gal kuri mokate gaminti vieno kasnio sumustiniu sviestuka (pertepima)? Kelis kartus ragavau tuos sumustinius ivairiuose pobuviose, visi buvo is skirtingu restoranu, bet skonis labai panasus. Gal kuri galetu ka patarti, labai jau skanus tas sviestukas  blush2.gif

tai, kad tu sviestiniu pertepimu buna ivairiu. sunku pasakyt, kuri turi omeny unsure.gif pvz. buna "zalias sviestas" su smulkintais krapais, sviestas su pertrintu kietai virto kiausinio tryniu, sviestas su anciuviais ir dar daug kitokiu tongue.gif
Atsakyti
man tai skaniausias "raudonas" su cili pipiriukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 15, 11:07)
tai, kad tu sviestiniu pertepimu buna ivairiu. sunku pasakyt, kuri turi omeny  unsure.gif pvz. buna  "zalias sviestas" su smulkintais krapais, sviestas su pertrintu kietai virto kiausinio tryniu, sviestas su anciuviais ir dar daug kitokiu  tongue.gif

Paprasčiausias tai turbūt nusipirkti "Šeimininės" sviesto wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Man labai reikia sumustiniu tie kur veriasi ant pagaliuko ,arteja mazosios gimtadienis ir labai noreciau ju padaryti juk vaikams ir idomu ir zinoma skanu,gal kuri galetumete pasakyti blush2.gif labai ,labai aciu
Atsakyti
QUOTE(mamytexx @ 2007 01 15, 19:26)
Sveikos mamytes,
Man labai reikia sumustiniu tie kur veriasi ant pagaliuko ,arteja mazosios gimtadienis ir labai noreciau ju padaryti juk vaikams ir idomu ir zinoma skanu,gal kuri galetumete pasakyti blush2.gif labai ,labai aciu

Aha, ir mane domina tokie sumustinukai. Parasykit kas daret tokius!
Atsakyti
Ideju yra temoje Apetizer'iai - ka peteikti sveciams atejus (nemoku linko ikelt fool.gif ). Bet gal dar kas kokiu zino, kad butu skanu ir grazu
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 09 19, 09:35)
Uztepam ant riekeles Rama kremo, uzdedam riekele pomidoro ir pabarstom pipiriukais ir druskyte..SUPER   drinks_cheers.gif

o mes panasius darom: ant baatono uztepam sluoksni majonezo su jame ispaustu cesnaku, uzdedam surio, pomidoro grizineli ir pipiriuku ant virsaus ir dar orkaitej apkepam. niaaam. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 25 sausio 2007 - 19:31
sveikos, gal kas zino kokių mažų (vieno kasnio) sumuštinukų receptų kuriuos galėčiau suvert ant pagaliukų.labai ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
As dabar pusryciams pamegau tokius sumustinukus: ant prancuzisko batono riekeliu uztepu margarino, dedu avokado riekeles ir pabarstau vegeta. Man skanu ir lengva... ax.gif
Atsakyti
o as ta pati darau,tik vietoj avokado,zalio pievagrybio riekele! thumbup.gif
Atsakyti